CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 eger racing tarzi alacaksan CBR250 tavsiye ederim ben. bende yeni baslicagim icin arastirdim iyice, hyosung ve kawasaki ninja var rakip olarak cbr250 ye. tek silindir olması haricinde bir kotu yani yok ki yeni baslayan birisi ve motoru deli gibi zorlamayacak uzun yol gitmeyeceksen pek sorun olacagini sanmiyorum. gel gelelim honda dan suanda siparis versen ne zaman motorun elinde olur bilemiyorum. 1.5 ay once siparisini ve kaparosunu verdigim motor mayisin sonuna dogru ancak elimde olucak. malum japonyadan geliyor. o yuzden sevkiyatlari baya bir aksamis. tanidik vs olmasina ragmen bu sekilde. reşat arbaş '' donand duck '' diye geçiyor, bir adamin motorsiklet teorisi kitabi var. bende yeni aldım, motorunu almadan okumakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Bazı kişiler , 2. el öyle başla diyorlar yeni başlıyacağım için ne diyorsunuz ? Dikkatli kullanma konusunda kararlıyım , arabamı satıp almayı düşünüyordum ama , sanırım satmıyacağım , şimdilik kısa mesafelerde kullanacağım motoru , alırsam tabi , daha ehliyet bile yok , vaktim var :) 16-17 Mayıs Honda Güvenli Sürüş 1 ' e yazıldım , bakalım neler olacak :) Kaskı , montu koyacak yer sıkıntısı olmasa motorda iyi güzel de , en çok düşündüren şeylerden biri de o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 o sıkıntıları asmayı ögreneceksin:p bide evet bende olsam baslangıc icin temiz bi 2. el alırdım ki zamanında öle yapmıştım. cünkü motor kazalarını hep ciddi kazalar olarak düsünmeyin ufak tefek seylerde olabiliyor acemilikten oldugu yerde düşürmek, bosta uygunsuz yerde bırakmadan dolayı düsürmek, pacanızın ayagı acarken ayaga takılıp motorla beraber düsmeniz gibi komik kazalarda olabiliyor:) yazık olmasın 0 motora. ama benden sana tavsiye yinede racinge yönelme. git 2. el temiz ufak cc bi enduro al:) racing kendini en zor kontrol edebildigin tarzdır:) daha dorusu edemedigin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Nası kendini kontrol edemediğin ? Fiziksel olarak mı yoksa gaza gelip işi 1000 cc lere çıkarmaca olarak mı ? Abi şimdi arabayı satmıyacağım için maks bütçemi 5 k belirledim. Honda CBR125 çok aklıma yatmıştı o yüzden , e 2. eline baktım hem eski kasa daha ufak duruyor hem de 4500 falan çekmişler fiyat , 500 TL için saçma geldi 3 yaşında araç almak. Ne önerirsin 3-5k TL arasına düzgün bir 2. el . kasa olarak CBR tarzı olsa ii olur , hoşuma gitti baya :) Kurye motoru gibi duruyor diğerleri bunun yanında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 gaza gelme olarak. hep gazı kökleme istegini bastıramamak vs:) neyse yahu begendiysel al gitsin cbr 125:) sonucta 125 cc cok kökleme sansın yok zaten ben ilerisi icin söledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 2.el alayım o zmn CBR125 ? 3-4 yaşında 20-30 k KM araçları 3-3,5k TL ye koymuşlar sahibinden.com a . Çok değil mi ya , sıfırı 5.3 k TL iken ? Hiç de anlamayız ki motordan , bunları bir servise göstermek lazım heralde önce ? Lastik fren balata falan hepsine bir bakarlar sanıyorm ? 4-5k TL ye bir chopper şansı varsa düşünebilirim tabi ama , CBR gönlümü çok çeldi , bu da bir gerçek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 racingler öle çelerler adamın aklını sonra da aklını basından alırlar:p saka bi yana bende 600 rr vardı sattım. ama 1 yıl oldu hala rüyamda görüyorum:/ ya olay su. 125 cc baslangıc motoru ama muhtemelen egitimde alırsan bu motora cok cabuk alısıcaksın ve kısa süre sonra sana cok yetersiz gelicek oyuncak gibi. büyütme yönünde hayaller kurmaya baslıcaksın. o nedenle 2.el mantıklı ama söledigin mertebeler bence yüksek. sıfırı 6k olan motorun 20000de ki 4 k olmaz max 3k eder. veya temiz bulursan sıkı pazarlık et. 2. el diyorum ki degiştirmeye kalktıgında zararın az olsun. buna sen karar vericeksin ama sıkı pazarlıksız ve inceletmeden alma sakın 2.el. motor piyasası biraz farklı otomobil piyasasından:) mutlak bilen biri incelesin motoru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 motorsiklet olmuyor türkiye trafiğinde ya. sürücülerin alayı dana. özellikle motorsiklet kullanıcılarının buldukları her aralığa kaynama alışkanlığını aklım almıyor hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ufak motorların sıkıntısı işte:) trafikte hem siz sıvısarak tehlikeye giriyosuuz hemde diger sürücüler sizi iplemiyor. ama benim gibi 750 cc lik önde 3 lü far ve gümbürtülü bi şekilde 2 arabanın araasına girince mecburen kacıyolar:) gerci ben istanbulda degilim küçük bi şehirde yasıyorum zaten burda öle fazla trafik derdi yok:) olanında üstesinden geliyoruz dedigim şekilde:) ama istanbulda eziyettir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 E iyi de 13 farla , uçak motoru kadar ses çıkarsan nolucak ki , birinin dalgınlığı , panikle yanlış refleksi , ufak dokunsalar gidersin zaten :) Evet abi dediğin gibi bana da saçma geldi , yeni kasa , jilet gibi 0 motor 5,3k iken -ki liste fiyatı- . 3-3,5k civarı olması 5 yaşında 30bin küsür km deki motorların.. Bir Honda bayisine falan mı götürmek lazım satın almadan önce inceletmek için ? En dürüst orası söyler heralde ? Bir de araç arkasında falan bu meretler taşınabiliyor mu bir şekilde ? Atıyorum yazlığa giderken arabayla ailecek gidilir , bunuda arkaya atmış olsak bir şekilde gidince ben de orda kullanırım gibi Edit : Yamaha YBR125 de fena değilmiş sanki . 3,8 k TL imiş sıfırı. Sanıyorum ki millet ÖTV indirimden önce aldı , o yüzden 2. eller yüksek kaldı baya. Sahibindende adam 5500 e satmaya çalışıyor , liste fiyatı 5300 olan şeyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 önünde giden bi otomobilin serit degiştirecegi zmaan aynaya baktıgında bir ısık ve ses yıgınını farketmesi mi kolay olur veya sessiz ve ufak bi motoru farketmesi mi? veya farkettiginde ikisine sergileyecegi davranıs biçimi? şöyle bir gercek var. büyük motorlar özellikle cruiserlar trafikte her zmaan daha fazla otomobil muamelesi görürler diger sürücüler tarafından. farkedilmesi daha kolaydır. öndeki sürücünün dalgınlıgı sonucta sadece motor icin degil her türlü taşıt için tehlikedir. onu sen motoru sürerken hesaba katarak sürüceksin. bi tasıtı sollarken adama teget gecmiceksin kendine güvenli bi mesafe bırakıcaksın falan. bizim ülkemizde her türlü mallık olma ihtimali oldukca yüksek. bunları hesaba katıcaksın gözlerin sürekli etrafı tarayacak:) araba sürmeye göre farklı hata affetmez. buna ragmen bi iş olursa kader diceksin:p 250 cc ve altının ötv si düştü diye biliyorum o nedenle sıfır fiyatları düsmüş bahsettigin motorların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Tabi canım haklısın , ben mal şöförler için yapıcak birşey yok manasında demeye çalışmıştım. Uçak motoruda taksan , ayı soforun çaresi yok. Bu durumda sıfıra yönelmek daha mantıklı gibi sanki ? 3800 e bir YBR 125 veya 5300 e bir CBR125 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 yanlız ybr 125 ile cbr 125 farklı tarzlar. ybr normal naked bi motor. cbr racing. zaten motor güclerini incelersen muhtemelen beygir farkı falan olacak. ybr ın honda versiyonu yanlısım yoksa cbf 150. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ben şunu istiyorum http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-aprilia-2009-model-rs-125-8650-km-49143996/detay/ fakat tanıdığım tüm motosiklet sürücüleri ybr ile başla diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 evet güzel motor:) o ybr digenlerde benim dedigim nedenden dolayı öle diyolar. cbr 125 veya senin gösterdigin aprilla her ne kadar 125 cc de olsa ybr göre agresif motorlar. sıfırdan baslayan icin motorun en temel bilgisi icin agresif olmayan ybr daha mantıklıdır o nedenle. ama tabi bunlar cok degişken seyler:) benim gibi 600cc chopper ile 2-3 deneme calısmasıyla motor sürmeyi ögrenip daha sonra 110 beygirlik bi makina ile devam eden manyaklarda vardır illaki:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 ben 600 lük ile başladım arkadaşın. sonra kendime aldım. bir kere düştüm o da 5 köpek önüme atladı çarpmamak için hafif bi düşüş yaşadım. elbet düşüyorsun hani gözün korkmasın bunlardan binince zevkini alınca düşe kalka binersin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Pazartesi - Salı Honda'nın kursuna gidiyorum şimdi beyler :) Büyük ihtimalle 3k civar CBR125 arayacağım temiz. Orda hocalara da bir danışırım zaten. Baktım işi kapabiliyorum ve seviyorum alacağım bir motor. Emniyet ekipmanları konusunda da tavsiye bekliyorum , nelere dikkat etmeli , hangi ürüne ne kadar harcamalı ? Bütün ekipmanlar kıyafet üzerine giyilebilir di mi? Gittiğim yerde çıkarıp bir çanta yapmak lazım heralde ki , robocop gibi dolaşmıyalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ekipman konusunda bi dünya marka var. anes motor, feyizoglu gibi veya googledan aratırsan bi dünya da site var satış yapan oralardan incele ürünleri. ama ben sahsen marka olarak revit tercih ediyorum her zaman. kaliteli ancak pahalı. kaska verecegin paraya acıma ve kesinlikle kaliteli bi kask al. shoei-arai-marushin gibi. kaskı deneyerek al çünkü basımız en ufak uyumsuzlukta rahatsız ediyor kask. ama dedigim gibi kesinlikle kalite olsun. revit-dainesse gibi markaların her türlü ürünü var eldiven,bot,mont gibi arastır biraz:) motosiklet.net motordelisi.com gibi sitelere de üye olup gelişmeleri ve tartısmaları takip et:) ürünler hakkında bu sitelerden de bilgilere ulaşabilirsin genelde neler tercih ediliyor falan. ama genel tavsiyem ucuz diye kalitesiz ürünlere yönelme. keza bu kıyafetler motorumuzun kaportası ne kadar saglam o kadar güvendesin demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Selamlar Honda'nın bu eğitimine katıldım , temel şeyleri öğrendik. Temmuz sonunda direksiyon sınavına girip ehliyeti alıcam , bu arada motor bakıyorum ama , şimdi almanın zamanı mı sizce yoksa 2-3 ay bekleyeyim mi ? Değecek kadar fiyat dşer mi? aklımdakilere bi bakarsanız sevinirim : M1 M2 M3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Ne zaman müsaitsen al 2 3 ayda bir fiyat düşüşü olacağını sanmam. Konuyu pek okumadım ama zamanında bende meraklıydım araştırmıştım biraz başlangıç için çoğu kişi hyosung gt250r önerdi bana. İncelemelerini flm okuduğumda baya hoş görünmüştü gözüme. Fiyatıda normal düzeylerde bir kontrol et derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 fiyatlar sezon kapanmadan dusmez kolay kolay, eger bu yaz binerim diyorsan, arastirmaya basla. Temiz, guzel, sana hos gelen bi tane buldu mu alirsin direk. Bir de kesinlikle bir motor dukkanina gidip, aklindaki motorlarin bir ustune otur, hangisi sana gore, hangisi degil baska turlu anlamanin yolu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 ben ikinci el almayı dusunmuorm ya, begendım bıtane, umarım taksıt neyın yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Abi ihtiyaç kredisi al olmadı ? Ben de düşünüyorum , Vakıfbank'ın kurulum yıldönümü özel mi ne öyle bir kredisi var oranları iyi. Garantinin 100 e 5000 diye bir kredisi var o da uygun , İş Bankasının nakit kredisi de uygun. Bu 3 ü birbirine çok yakın zaten beğendiğinle çalış. 5000 TL / 12 ay vade , geri dönüşün 5250 TL gibi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 ya ben çektim zamanında ihtiyaçtan ihtiyaç kredisi. Kredi almak istemiorm işte 3 taksit yapsınlar oke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar