paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Selam, Osram Night Breaker plus öneririm. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 bu nightbreakerlar hakkaten denildiği kadar etkili mi? uzunları değiştiresim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Ulan ne güzel 250cc seviyesinde çok harika motorlar var(suzuki,kawasaki,honda,yamaha olarak japonları kastediyorum) ama bunların hepsi race.Cruiser hastaları ancak 650 cc den başlayabilir.Üzülüyorum bu duruma...Mecbur regal raptora kalıyoruz sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Nightbreaker dendiği kadar var ama ömrü çok kısa. Senede bir değiştirmen gerekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 RamsesII said: Ulan ne güzel 250cc seviyesinde çok harika motorlar var( suzuki,kawasaki,honda, yamaha olarak japonları kastediyorum) ama bunların hepsi race. Kawasaki ve Honda var sadece , TR'de tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 abi race olarak var,ben cruiser olarak diyorum.Cruiser tarz kimsenin 250 cc motosikleti yok.En ufağı 650 den başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 keeway land cruiser 250 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Abi adam akıllı bi hyosung var işte onunda bu 250 lilik modeli hiç hoşuma gitmiyor.Eskiden kymco venox vardı o çok manyaktı ama.Şimdi getirilmiyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Satiyim sana kymco venox? Askere gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 bugun randevulu gittim ehliyet icin, cumaya gel al dediler, simdi bnm merak ettim, ehliyetli sayiliyor muyum ben butun harclari vs yatirdim sistemlerine girmisimdir yani herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 wohooo cbr lar gelmiş, aradılar "daha ehliyetim yok ama dedim". eylüle yazdırmıştım ben aslında. nese aralıgı beklıcek gıbıyım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 cbr gelmis derken 250 lerden mi bahsediosun, onun arka lastik ebatini bilen var mi sanki kalin gibi geldi bana ninjadan, ya da camurluktan dolayi kalin gozukuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 250ler gelmıs. Ya ben canlı canlı gecen gun gordum, tam benlık motor abi. böle spor gibi ama çok kasış deil gibi rahat gibi ama spor böle sanki şehir içi gibi ama deil gibi bişi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 inş önümüzdeki hafta babamı ikna edip klx 250 aldırıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 sınavda ne sordular bu arada bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 eski cikan sorulari soruyorlar hep sinav kolay, zaten cok sacma bir surec ehliyet alma sureci, yrn alicam bnmkini insallah. tee 2 temmuzdan beri almaya calisiyorum dusunun 1 bucuk aydan fazla oldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Hehehe hala alamadınız mı ya siz , 10 gündür ehliyetim cebimde ,fıtı fıtı dolaşıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 byaz kırmızılısıda guzelmıs ya nunun sıyah mı alsam beyazmı bılemedım http://www.motorcyclenews.com/upload/273612/images/01honda-cbr250.jpg http://3.bp.blogspot.com/_J3_liDBfbvs/TMsZwWjMF8I/AAAAAAAAzQc/HS5Aqb99OQY/s1600/2011+Honda+CBR250R+Motorcycles.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Siyah daha güzel. Oturaklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 sımdı bakıyorum netten, böle zırhlar var, deri mont deıl aama bildigin zırh. Bu lazım mı hakkaten? Yani bence çok güzel ama şey gibi görünmek istemiorm hani halısaha maçı yapıcaksındır, aslında tek ıhtıyacın olan şe ayakkabıdır, gerisi tatavadır. Hah işte bu durumda gidip full takım seti alan tipler gibi olmak istemiorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 o zırhlar iyi güzel de çok pahalı yeav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 yok yav http://www.feyizoglu.com/Koruma-Ekipmanlari/Kross-Giysi/619 400 tl cıvarı olanı saymazsak dıerler gayet uygun, mont falan daha pahalı bunlardan. Da, motordan ınınce napıcaz bunları? bide hakkaten lazımmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 elinde taşıcan ne yapıcan yada motorun yanında askı bulundurcan : ) ki yarış motoru gerçekten kullanıyorsan bunlara gerek var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 ben bunları 1500 civarı hatırlıyorum.hafızam yanıltmış beni.bana sorarsan gerek var.güzel bi ceket+bellik alsan da olur aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar