seigen Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Düşük km, sıfıra yakın, garantisi devam eden motor, akrapovic egzoz, lastik var. 19 mu olsun el insaf :P. Sıfırı 25500 zaten 1 senedir zam yemedi, 650f gelecek diye. Ayrıca sıfır yok diye biliyorum, herhangi bir bayiye sorabilirsin :D. 19'a da bulursun ama alacağın motor yağ kaçırır, lastik bitiktir vs. Temiz alıp derdiyle uğraşmama taraftarıyım her zaman. Pazarlıkla indirmeye çalışmalı bir de. 24 yazıp da 21'e bırakıyorum diye sonradan mesaj atan oldu, ama geç kaldılar ben çoktan motoru almıştım :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 moriQ said: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-ogretmenden-kazasiz-boyasiz-full-orjinal-144985520/detay/ abi bu motosiklet niye pahalı 25k zaten sıfırı.niye 19 a falan bulamıyoruz 2011+ leri Sen ne zaman almıştın ki ilk motorunu, direk yükseltiyorsun motoru? O_o yeni sürücüsün diye hatırlıyorum ama yanlış mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 mayısta almıştım 10 bin km oluyor nerdeyse. neyse pazarlık yapıp aşalara çekicez artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Nisan gibi cb 500x lerinde gelip gelmeyeceğine göre. Arkadaşın ducati 620 ie sini alabilirim 2006 model, 25.000 km de sürdümde, sürüşü rahat, motor hafif. Kontrolü güzel. 9 bine veriir mdiyor. Aklımı çeldi. Biraz fazla yakıyor ama çok tarz alet. http://i292.photobucket.com/albums/mm21/JonTravisKing/Ducati%20Monster%20620/20080613_Ducati620_TailChopSmoke-1.jpg?t=1221359484 Karasız kaldım gidip yarın alasımda var hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 OHa 9 bine mi verio mis gibi lan oha bu kadar fiyat kaybediomu onlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Bana fiyat o, ama saihibinden.comda 2005 modeeli 25,000 de 11,500 istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 altın elbiseli adam canlı yayında :) https://www.youtube.com/watch?v=g7jSU__MHVs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 merhaba beyler, kulağımda bir sıkıntı oldu. Kulağa artık dikkat etmem gerekiyor, rüzgar sesinden koruyabilecek kaliteli bir kulaklık kullanan var mı? bir de nereden bulabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Tıkaçlar var ama herhalde müzikde dinlemek istiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Laorx said: merhaba beyler, kulağımda bir sıkıntı oldu. Kulağa artık dikkat etmem gerekiyor, rüzgar sesinden koruyabilecek kaliteli bir kulaklık kullanan var mı? bir de nereden bulabilirim? creative in kulak içi ep 630 mu ne onu kullanıyorum çok memnunum. bu arada sattım motoru bugün. cbr 600 f bakıyorum 2011 üzeri. varsa çevrenizde satan haber verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 yok müzik değil, sadece rüzgar sesini önleyecek kaliteli bir şey arıyorum. Eczanelere baktım ama dandik silikon şeyler vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 kulaklık takılıyken kask giyilebiliyor mu ya dsfsdfsd hiç denemedim halihazırda kulakları sıkıştırıyor nasıl olcak ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Bence balaklavasız kask takılmaz :P. @Laorx 3m kulak tıkacından, alpine motosafe ve elacin kulağa özel tıkaca kadar çeşit mevcut :P. Aralarındaki fark da frequency domain'de. Elacin'lerde konuşmaları, kornayı falan duyuyorsun, sadece rüzgarı ve motor sesini kesiyor. Diğerleri hepsini azaltıyor. Kulak konusunda hassas olduğum için bir ton çözümü denedim :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Yenköy hondaya gittim bugün cb500x i sordum, bizde gelmesini çok isitoyurz herkes soruyor ama fiyatını ne yapacaklarını belirleyemiyorlar gibi bir cevap aldım. Kısaca gelip gelmeyeceği belli değil. Gelse nc700x ve 700s serisi ellerinde kalır. Ama çok satacağı belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 500x için param hazır 16-17 aralığında olursa diye. bakalım şu fuar bi yapılsın belki orda alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Fuardan 1-2 hafta önce belli olur dediler gelip gelmeyeceği, geelcekse fuara mutlaka bir tane numunelik getirirlermiş. 16-17k gibi olsa satış patlaması yapar. Mümkün değil o fiyata satmazlar. min 19k diyelim bu seferde nc700x ve s satışlarını bitirecek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 mt 07, merakla beklediğim diğer bir motor valla.. bu motor ile rekabet edebilmesi için fiyatların belki düşürülmesi gerekir, cb500 için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Mt07 in iki ve üç silidirli iki modeli var. Hangisi gelecek acaba. Gerçi min 20 k olur fiyatı. Pardonmt09 3 silindirmiş. 07 de güzel takibe alayım onuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 mt07 2 silindir diye biliyorum, 3 olan mt09 acaba onunla mı karıştırdın ? http://www.yamaha-motor.eu/eu/products/motorcycles/mt/mt-07.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Evet karıştırmışım :). Kıpır kıpır olmaya başladım içim yine, 6 ay kaldı mayısa :). Hiçbiri olmazsa ikinci el ducati alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 bu arada Altın Elbiseli Adam inceledi geçen hafta mt09 u baya güzel yorumları vardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Hafif (yani cc sine göre) ve kompatk motorları seviyorum ben mt09 da iyimiş. Birde triump street triple incelemesi var yine bu elemanın yaptığı oradada çok beğenmişdi motoru 3 silindirli bu motorda. http://www.youtube.com/watch?v=jYo3OhacQ9g Burda çok estetik bir makina, yeni kasası farları oval olmuş ben beğenmedim ama videodaki eski kasa ve farlar daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 şimdi triump street triple a baktım fotoğraflara özellikle sanırım naked ın anlamı ashgdfassdf zaten şu egzoz un kuyruk altından gitmesi şahane bir görünüm katıyor motosiklete bir de mt09 da da olan bir detay çok çok hoşuma gitti, şu arka tekere giden maşalar :) ek: triump street triple için gri en kötü renkmiş resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Evet arka maşa güzel olmuş. mt90 25 k ise maliyer, plaka, ruhsat trafik sigortası vs. mt07 de min 20 k olur gibime geliyor. Yurtdışı fiyatlarında iki model arasında 2000 pound fark var. Triump street triple r http://www.motorcyclespecs.co.za/Gallery%20C/Triumph%20StreetTriple%20675%2009%20%201.jpg http://www.bikeexif.com/wp-content/uploads/2011/10/triumph-street-triple-r.jpg Çok güzel ilginç bir tsarımı var 1950-60 lar havası var bir yandan günümüz çzigileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 heheehhe bizim kabiledensen denemelisin dedi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar