Law Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Laorx said: şu alet, kararsız kaldım. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bmw-ilk-sahibinden-168.000-km-de-bir-efsane-142369940/detay Ben vermem o fiyata sıfır 600 lükler var. diversion olsun, tenere 660 olsun, nc 700x. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Normal piyasasından 10 k ucuz .. ama yinede dikkat etmek gereken şey parça değişimi gerekir ise ödeyeceğin miktarla o 10 k lık kazanç ne olur.. bilemedim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 abi bikaç gündür sıkıntı çekiyorum, motor olayınada yeniyim tam çözemedim mevzuyu giderken böyle teker alttan kayıyomuş gibi bi hissayat veriyo motor, dedim heralde lastik inmiştir ustaya götürdüm çivi girmiş bitane çıkardı oraya yama yaptı böyle tornavidayla bişey soktu falan şimdi hala aynı hissiyat var benzincide havasına bakayım dedim arka lastik 29 falan basıncı, ön lastik 15 falan cıktı 2 lastik birden mi patlar niye bunlar başıma geliyo benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 ehliyet alıyım diyorum 24 kasım sınavı için son tarih 4 kasımmıs lise veya üniversite diplomasının fotokopisini istiyorlar bir yerde bunun noter onaylı olması lazım diye birşey okudum bu gerekli mi? birde reslimli ve ehliyetli sağlık raporu istediler bunu çıkarmak uzun sürüyor mu? en ucuz ve kolay nereden alabilirim? ona göre pazartesi izin alacağım iş yerinden veya bir sonraki döneme kalcam öptüm kib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 sağlık raporunu özel bir hastaneden 1 saate çıkarmıştım. diplomanın noter onaylı olmasına gerek yok diye biliyorum, ama olursa da noter işi 5dk sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Ben kadıköyden bir ehliyet kursuna gitmişdim, anlaşmalı oldukları bir yer vardı yine kadıköyde, muayene falan 5 dakika sürdü raporuda kursa kendileri gönderiyorlarmış. Diploma sureti yeterli noter tasdikli olması gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Bİzim kursta doktor gelmişti, artık doktor muydu onu da bilmiyorum da rapor işini sırayla 2 dk'da halletmiştik :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Biraz önce bu yeni asfaltlanan yeniköy yolundaydım. Abi nasıl bu kadar dandik asfalt döküyoruz anlamadım az zorlayınca kaydım. Zaten geometri olarak da düzgün değil yol. Az özen gösterilse ne kadar güzel olurdu halbuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Dönüşte bi de lastik patlattım, iyi mi? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 geçmiş olsun valla, üst üste bu ikisinin olması kötü olmuş ben de bizim yolların viraj eğimlerine deli oluyor, mal mal dışa doğru eğimli bir sürü viraj var istanbul'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 İlk zorladığım virajda motor kayınca (sanki hem arka hem ön kaymış gibi geldi, arka zaten kesin kaydı da, neye) sonraki virajları zorlamadım fazla, makul hızlarda gidip döndüm. Yani yeni asfalt diye çok güvenmemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Yeni ve eski kasa er6f'çilerle gitmiştim, onlar lastik limitine kadar yatırdılar valla, 1-2 mm boşluk kalmıştı lastikte. Hatta resim atmış, şöyle birşey: https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1379860_10151930642604659_2046839244_n.jpg Ben o kadar zorlamadım, lastikleri yeni değiştirdim ve cbr600f'te adam akıllı kontra verebilmek için öne yatmak lazım, düşük hızda da güvenli gelmiyor bana. Şile'de 180-200'le viraja girerken daha rahatım :D. Bazı virajlarda terse eğim vermişler ama genel olarak iyi bir rota. Bir kez daha gideceğim haftaya :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Fotorafı nasıl çekmiş? Kamerayı elinde tutuyosa bravo :) Açıkçası benim kaydığım viraj daha uzundu, ilk uzun viraj olsa gerek 80, 90 falandı hızım, hem arka hem ön tekerlek kaymış gibi hissettim. Yani arka kesin kaydı, ama emin olmasam da ön de kaydı sanırım. Ha gidonu olaibldiğince rahat tutup, viraj çıkışına bakmaya devam edince tutundu tekrar. Ama işte korktum bi kere ve sonraki virajları o kadar zorlamadım. seigen said: Bazı virajlarda terse eğim vermişler ama genel olarak iyi bir rota. Bir kez daha gideceğim haftaya :). Şu bayağı iyimser bi yorum olmuş. Yolun geometrisi baştan sona bozuk. Ben 3, 5 yıl önce geçtiğimde bu yol toprak yoldu, endurocular falan da çok giderdi. Sadece asfalt dökmüşler anladığım kadarıyla. Neyse zaten lastik değişecek artık. Bi daha giderken haber verin de yeni lastikle daha rahat dönerim belki. Bu arada anadolu yakasında nerede değiştireyim lastiği? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Gopro çekimi de, filtre falan uygulamış kırpmış :D. Aslında baya birşey çektik de ben almadım daha. Kendi gopro'mu sattığım için bende çekim yok :D. Michelin için Anadolu yakasında zenn motor var kadıköy'de, ben orada değiştirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Pirelli angel gt'de karar kıldım, ama nerede bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 şu yaşıma kadar racing sevmezdim ama 1 haftadır çok fena canım çekiyor.şeytan diyo git sat motoru acıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 şu an ki motor nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Bu arada yeni vfr800f tanıtıldı. Özetle, sahibinden satılık er6f var, 10binde temiz, ciddi alıcılar öm atsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 vfr800 ne değişmiş ben anlamadım, aynısını çıkarmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Jeeztro said: şu an ki motor nedir? suzuki m800 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Laorx said: vfr800 ne değişmiş ben anlamadım, aynısını çıkarmışlar. Ahaha yok daha neler. Tasarım 90lardaki vfr tarzında son kasadan baya farklı, ön çatal farklı, arka swing arm farklı frenler yeni. Çekiş kontrol, led farlar vs gibi teknolojik ıvır zıvır var. Fiyat 30-32 arasında olursa ben direk alıyorum geldiği gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 zipzip said: şu yaşıma kadar racing sevmezdim ama 1 haftadır çok fena canım çekiyor.şeytan diyo git sat motoru acıma beni üzüyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 ahaeahad bekliyodum bunu.Bİ ANLIK HEVES BENİM İÇİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 CBR650F özellik olarak geriye gitmiş :D. ER6F, XJ6F ile denk geliyor artık. CBR600FA kullanıcısı olarak çok sevindim açıkçası :P. Bir sonraki motorda supernaked düşünüyorum, z1000 veya s1000r harika olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 cbr650f tam istediğim gibi olmuş, gücü düşürmeleri benim baya işime geliyor. az yakar, çok gider :) aslında şunun x modelini çıkarsa, pazarı direk ele geçirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar