Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motor sevdalıları için v2.0 (+Motosiklet olayına yeni girmece)

import

Öne çıkan mesajlar

abi bikaç gündür sıkıntı çekiyorum, motor olayınada yeniyim tam çözemedim mevzuyu

giderken böyle teker alttan kayıyomuş gibi bi hissayat veriyo motor, dedim heralde lastik inmiştir ustaya götürdüm çivi girmiş bitane çıkardı oraya yama yaptı böyle tornavidayla bişey soktu falan

şimdi hala aynı hissiyat var benzincide havasına bakayım dedim arka lastik 29 falan basıncı, ön lastik 15 falan cıktı

2 lastik birden mi patlar niye bunlar başıma geliyo benim
Sosyal ağlarda paylaş

ehliyet alıyım diyorum
24 kasım sınavı için son tarih 4 kasımmıs

lise veya üniversite diplomasının fotokopisini istiyorlar bir yerde bunun noter onaylı olması lazım diye birşey okudum bu gerekli mi?

birde reslimli ve ehliyetli sağlık raporu istediler
bunu çıkarmak uzun sürüyor mu? en ucuz ve kolay nereden alabilirim?
ona göre pazartesi izin alacağım iş yerinden veya bir sonraki döneme kalcam

öptüm kib
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni ve eski kasa er6f'çilerle gitmiştim, onlar lastik limitine kadar yatırdılar valla, 1-2 mm boşluk kalmıştı lastikte. Hatta resim atmış, şöyle birşey:

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1379860_10151930642604659_2046839244_n.jpg

Ben o kadar zorlamadım, lastikleri yeni değiştirdim ve cbr600f'te adam akıllı kontra verebilmek için öne yatmak lazım, düşük hızda da güvenli gelmiyor bana. Şile'de 180-200'le viraja girerken daha rahatım :D.

Bazı virajlarda terse eğim vermişler ama genel olarak iyi bir rota. Bir kez daha gideceğim haftaya :).
Sosyal ağlarda paylaş

Fotorafı nasıl çekmiş? Kamerayı elinde tutuyosa bravo :)

Açıkçası benim kaydığım viraj daha uzundu, ilk uzun viraj olsa gerek 80, 90 falandı hızım, hem arka hem ön tekerlek kaymış gibi hissettim. Yani arka kesin kaydı, ama emin olmasam da ön de kaydı sanırım. Ha gidonu olaibldiğince rahat tutup, viraj çıkışına bakmaya devam edince tutundu tekrar. Ama işte korktum bi kere ve sonraki virajları o kadar zorlamadım.

seigen said:

Bazı virajlarda terse eğim vermişler ama genel olarak iyi bir rota. Bir kez daha gideceğim haftaya :).

Şu bayağı iyimser bi yorum olmuş. Yolun geometrisi baştan sona bozuk. Ben 3, 5 yıl önce geçtiğimde bu yol toprak yoldu, endurocular falan da çok giderdi. Sadece asfalt dökmüşler anladığım kadarıyla.

Neyse zaten lastik değişecek artık. Bi daha giderken haber verin de yeni lastikle daha rahat dönerim belki.

Bu arada anadolu yakasında nerede değiştireyim lastiği?
Sosyal ağlarda paylaş

Laorx said:

vfr800 ne değişmiş ben anlamadım, aynısını çıkarmışlar.

Ahaha yok daha neler. Tasarım 90lardaki vfr tarzında son kasadan baya farklı, ön çatal farklı, arka swing arm farklı frenler yeni. Çekiş kontrol, led farlar vs gibi teknolojik ıvır zıvır var. Fiyat 30-32 arasında olursa ben direk alıyorum geldiği gibi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...