dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 senko said: captan marvel ne ya bilindik tum adamlarin filmini yaptilar tabii, boyle adi sani duyulmamis seylere geldi sira. harbi ya, tutturabildikleri kahramanlari bitirdiler. sira gereksiz yan karakterlere geldi. kemal sunal filmlerinde arkada duran figuranin filmi!! -bilindik tum adamlarin filmini yaptilar tabii, boyle adi sani duyulmamis seylere geldi sira. +Behcet Nazligul nasil duyulmamis yahu? Yesilcam sinema evreninin en onemli karakterlerinden. 60'lardan beri filmlerde arkada cikiyor adam! -Yesilcam tarihini okumayan bilmez ki, ozellikle fani olmak lazim disardaki 10 kisiye soralim Kemal Sunal'i bilirler ama bunu bilmezler +o bilenler Yesilcam Tarihini okumadan bilirlerse filminden ötürü zaten, nasıl bir önerme ki bu? filmi olmasın, Yesilcam Tarihini okunmasın ama bilinsin, nasıl olacak o peki? +Yesilcam Tarihi okumayan Behcet'i de bilmez, Roman Kamil'i de, Gaffur'u da, Ayhan Celbik'i de, Latif Cengiz'i de. Danyal Topatan'i belki daha once Karamurat filmlerinde ciktigi icin bilinir ama cogu kisi Huseyin Peyda'yi bile bilmez Yesilcam karakteri olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 diyeniniz de tatava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Cus cpt marvel i bilmeyen olsun lan shshss Bilinmeyen yan karakter jessica jones vardi en mukemelli de o oldu White tiger falan muamelesi yapmayin dsggsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 dasaa yine seri espriler yapmış, herkes siperlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 brie lrasonun yüzü çok toparlak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 guardians 2 nin trailer gelmedi mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 ustte yazilanlari alt alta topladim sadece. yazilarin tamami yukarida var caney. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 dasaaa said: Cokomantis said: http://cdn.gospelherald.com/data/images/full/18470/fake-stan-lee-movie-with-bryan-cranston.jpg şu gerçek olsa çogyi olmaz mıydı ya? harbi cok iyi olurdu ya. adam yasayan efsane. Bunun için şöyle bir teori atmışlar zaten; http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/anX7jgE_700b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 deadpool2yle ilgili de bi video bi bi şey çıksa xeşxem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 http://i.imgur.com/T3BC7p3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 yeri burası değil gerçi de üşendim aramaya veya yeni topic açmaya http://www.cartoonbrew.com/shorts/comic-con-2016-passion-pictures-making-rocket-groot-shorts-test-footage-looks-incredible-141828.html https://www.youtube.com/watch?v=XGx_aKaY-PE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 yekeyeke said: dasaaa said: Cokomantis said: http://cdn.gospelherald.com/data/images/full/18470/fake-stan-lee-movie-with-bryan-cranston.jpg şu gerçek olsa çogyi olmaz mıydı ya? harbi cok iyi olurdu ya. adam yasayan efsane. Bunun için şöyle bir teori atmışlar zaten; http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/anX7jgE_700b.jpg Yalan yanlış teoriler. Living tribunal stan lee head editor o karakter. One above all jack kirby. Teoride değil pek bü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 stan lee'ye daha cok benziyor dogrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 said: Marvel Television today announced it will bring the cult favorite comic book series Runaways to television via Hulu’s streaming service. http://screenrant.com/marvel-runaways-hulu-tv-series/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Netflix =( Plus istemezler umarim izlemek icin. Superdir Runaways, Vaughan ve Whedon isi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Bikaç güne çok efsane bombalar patlatıcam burda yeni filmler hakkında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 infinty wars 1 de kaptan steve rogers değilmiş diyosan teaselendi öyle sadece şu an sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 hayır hocam şuan önümüzdeki 5-6 marvel filmi hakkında. beni bilen bilir legend of korra postlarında gelecek contentleri hep ben yazıyodum buraya ahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Neyse şimdi paylaşayım beklemiyim hiç :D Marvel hacklendi iddiaları dolanıyor internette. Bilgiler oralardan toplandı ve kesinliği net değil. Filmler hakkında sağlam bilgiler içeriyor spoiler yemek istemeyen açmasın. Ben yinede okuyum bilgi alayım bana sıkıntı olmaz diyen içinse bütün bilgiler aşşağıda. Doctor Strange Deneme izleyicilerinin film gösterimine görüşleri çok olumlu. Filme biraz daha mizah ve Stephen Strange'in eğitim süresini uzatmak için tekrar çekimler yapılmış, ve evet Tony Stark'ın sahnesi için de! Doctor Strange ve Baron Mordo MCU'nun geleceğinde çok önemli karakterler olacakları için Kevin Feige bu filme ekstra özen gösteriyormuş. Filmde zaman taşı yer alacak. Stephen Strange'in trafik kazası Tony Stark'ın Afganistan'dan dönüşü sırasında gerçekleşecek ve Civil War bitene kadar ki süreçte eğitim görecek. Yani bütün MCU boyunca. Mads Mikkelsen'in canlandırdığı Kaecilius karakteri devam filmlerinde büyük rolü olacak Dormammu ile müttefikmiş. Benedict Cumberbatch ve Chiwetel Eijofor'ın yer alacağı devam filmi planları çoktan başlamış. Guardians of the Galaxy vol. 2 Ego'nun aslında baş düşman olması planlanıyormuş fakat daha sonra Ayesha olarak değiştirmişler. Ego daha çok Ayesha'nın rakibi gibi bir rolde olacak. Sylvester Stallone ve Sharon Stone, Guardians of the Galaxy'i Ego'yu durdurmak için kiralayan Ancients'ların üyesi olarak filmde yer alıyor. Mantis, Peter Quill'in üvey kardeşi ve Ego'nun tutsağıydı, Yondu ve Nebula ile takıma katılıyor. Filmde The Nova Corps da yer alacak. Groot film boyunca Baby Groot formunda kalacak. Star-Lord ve Gamora arasında ilk filmde tohumları atılan bir romantik yakınlaşma olacak. Thanos yer almayacak fakat adı geçecek. Herhangi bir sonsuzluk taşı filmde gözükmeyecek. Filmin sonu doğrudan Avengers: Infinity War'a bağlanacak. Spider-Man: Homecoming Film MCU'da geçmesine rağmen diğer solo filmlere göre MCU ile ilgisi daha az bulunacak. Peter Parker'ın özel yaşamı ve süper kahraman yaşamı arasındaki dengeyi sağlamaya çalışması konu olacak. Peter olarak kazandığı bursla yeni okuluna alışmaya çalışıp uzun zamandır ilgi duyduğu Liz Allan'ı okul dansına davet etmeye çalışırken, Spider-Man olarak ilk süper düşmanı The Vulture ile mücadele edecek. The Vulture'ın gerçek kimliği Adrian Toomes, The Avengers filmindeki uzaylı materyalinden kostüm yaptığı için kovulan bir askeri bilim adamı. Zendaya gerçekten Mary Jane'i oynuyor fakat bu sonradan verilmiş bir karar olduğu için senaryo yeniden yazılmış. Aslında Peter'a ilgi duyan sınıf arkadaşı Michelle'i canlandırıyormuş, hatta okul dansına da beraber gidiyorlarmış. Tony Revolori de başlarda farklı bir karakteri canlandırıyormuş fakat Michelle rolü değişince onun rolü de Manuel'den Flash'e değişmiş. Filmde J. J. Jameson veya Daily Bugle yer almayacak. Tony Stark filmde Iron Man olarak yer almayacak, ilk düşmanı ile başa çıkarken Peter'a tavsiyeler verecek ve rehberlik edecek. Tony Stark, Peter'ı sokak seviyesi suçlarla uğraştığı için Sokovia yasasından uzak tutuyor fakat The Vulture gibi süper kötülerle uğraşıp sınırını geçerse bunu yapması zorlaşacak. Thor: Ragnarok Film Captain America: The Winter Soldier gibi daha ciddi olacak. Daha sonra Thor'un da gittiği gezegene Hulk'u yollayan kişi Loki. Valkyrie de bu gezegende bulunuyor, Thor ile yakınlaşıp arkadaş olsa da bu ilişki romantizm aşamasına geçmiyor. BÜtün film boyunca Jane Foster'a dair bir gönderme yapılmıyor veya adı geçmiyor. Thor, Hulk ve Valkyrie, Loki ile Hela'yı yenmek için Ruh Taşını bulmak zorunda, Hela Ragnarok sırasında dokuz diyarı da yok etmek istiyor. Loki, Hela'dan tarafından ihanete uğrayıp onu yenmek için Thor'a yardım etse de Loki de Thor'a ihanet edip diğer taşların nerede olduğu bilgisiyle birlikte Ruh Taşını Thanos'a veriyor. Loki, Thanos tarafından koruma garantisi alıyor. Skurge başlarda Hela'nın en büyük savaşçısı rolünde fakat gerçek planlarını öğrenince Hela'nın karşısına geçiyor. Thor'a bir fırsat yaratmak için Hela'nın ordusuyla çarpışıp kendi hayatını feda ediyor. Filmde Surtur ve Fenris Wolf da yer alacak. Odin, Loki tarafından tahttan indirilip Dünya'ya sürülünce göçebe hayatı yaşıyor fakat filmin sonundaki Ragnarok canavarlarına olan karşı savaşta tam gücüne geri kavuşuyor. Sif ve the Warriors Tree geri dönüyor, Heimdall hayatını kaybediyor. Doctor Strange cameosu var. Black Panther Erik Kilmonger baş düşman olarak yer alacak. T'Challa'nın çocukluktan beri en büyük rakibi ve Wakanda'nın en büyük savaşçısı. Black Panther unvanı için kendisi seçilmiş olsa da T'Challa babasının intikamını almak için bu rolü üstlenince T'Challa'nın kendi mirasını çaldığını düşünüp ona karşı geliyor. Nakia, T'Challa ve Kilmonger'ın çocukluk arkadaşı, üçlü arasında bir aşk üçgeni yaşanıyor. Kilmonger'ın planı Wakanda ile Birleşmiş Milletler arasında vibranyum madenlerini kullanıp bir savaş başlatmak. general Ross ve Tony Stark'ın filmde yer alması bekleniyor. Bucky buzdan çıkartılıp filmde yer alacak. Black Panther ve Wakanda kültürüne büyük ağırlık verilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=bPNBKT6JLSU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=7vfqkvwW2fs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 https://scontent-fra3-1.cdninstagram.com/t51.2885-15/sh0.08/e35/p640x640/14607087_170970806683485_3578856566830399488_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 MCU degil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 ben de tam hmfs hmfs x-men'i mi aldılar diye boş bulundum bi an da fox hayatta vermez bu saatten sonra. marvel da fox'un elindeki marka değersizleşsin diye itleşiyor sdfds. youtube'da detaylı anlatan elemanlar vardı dur bulayım ya. https://www.youtube.com/watch?v=K-H5U_96w0w hatta reboot'larla falan "mutant" terimini tamamen kaldırmaya uğraşıyorlar falan tarzı bir şeyler duydum diye hatırlıyorum ama bi türlü bulamadım nerde izledim okudum vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 İnfinty war's da baya bir karakter olacakmış ya; Defenders karakterleri eklenir mi yoksa diziler hep side story olarak mı kalacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar