Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Innuendo said: abi boyle bi baslik acip yazmistim pati linklerini felan. Koydum bunu da =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 thor sonundaki cosmic cube direk captain america ile alakali. red skull kullaniyo zaten. cap ile nick fury'nin gunumuzde olan yuzyuze sahnesi olacak filmde. belki ultimates gibi bi sekilde baglarlar ww2 ile modern cagi. punisher'i marvel geri almisti en son. buyuk ihtimalle su avengers bi gecsin adam gibi bisey cekerler ona. http://forum.paticik.com/read.php?11,4093345 ant-man kesinlikle olacak. baktilar yetismiyor 2011'e arka plana attilar. edgar wright ugrasiyo su siralar bu da avengers sonrasi gelir. avengers'in cekimler basladi ama scriptinin leak oldugu soylentisi var. birisi satmaya calisiyodu sitelere, scriptin ustunde samuel jackson yaziyodu gercek yani. cok kotu olur oyle olursa cunku spoil olur hersey. bi de acayip kotu pozisyonda cunku cekimler basladi yani odemeler basladi, ertelemeye kalkarsa acayip butce sorunu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 O konuyu buna atıyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Araya 2009 girdi ama =) Evet ama, Ultimate evreninden çok şey alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Innuendo said: thor sonundaki cosmic cube direk captain america ile alakali. red skull kullaniyo zaten. cap ile nick fury'nin gunumuzde olan yuzyuze sahnesi olacak filmde. belki ultimates gibi bi sekilde baglarlar ww2 ile modern cagi. punisher'i marvel geri almisti en son. buyuk ihtimalle su avengers bi gecsin adam gibi bisey cekerler ona. http://forum.paticik.com/read.php?11,4093345 ant-man kesinlikle olacak. baktilar yetismiyor 2011'e arka plana attilar. edgar wright ugrasiyo su siralar bu da avengers sonrasi gelir. avengers'in cekimler basladi ama scriptinin leak oldugu soylentisi var. birisi satmaya calisiyodu sitelere, scriptin ustunde samuel jackson yaziyodu gercek yani. cok kotu olur oyle olursa cunku spoil olur hersey. bi de acayip kotu pozisyonda cunku cekimler basladi yani odemeler basladi, ertelemeye kalkarsa acayip butce sorunu olur. abi 50 kere tikladim linke lan niye yanlis baslik geliyo diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Avengers'da epik fight girerler bence, ne de olsa karakterleri tanıttılar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Avengers'da Ant-Man ve Wasp nasıl olacak acaba? Onların filmi de gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 antman geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Avengers'dan sonra geliyor ama. Şimdi birde onun tanıtımını yaparlar =( Sanırım Avengers filminde Wasp ve Pym ile aşk-meşk, karakter tanıtım işleri yapacaklar öyleyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 adlari gecer, bi yerde goz kirparlar filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 valla onda da toparlanmalari sikinti olucak, selam biz avengersiz diye baslamicak heralde film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Kevin Feige dimişti Thor'da da anılıyor Pym diye. Ama sonra adını söylemeden anmışlar. Ben o yaşlı adamın dediği adamı Hulk sanmıştım ama Pym da olabilir belki. Yani Pym büyük ihtimalle zaten Strategic Hazard Intervention Espionage Logistics Directorate'de :) Avengers ile debut bekliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 gammayla oynuyodu dedigi hulk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Kendi açtığım konuyu unutuyorum =) Avengers Loki'nin adamların üzerine Hulk'ı salmasıyla başlamıştı. Loki'yi dövünce bi böyle iyi olduk, Avenger olalım demişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 olm napiyosun, allak bullak oldum, oraya yaziyorum buraya cikiyo, buraya yaziyorum sonra nereye yazdim diye ariyorum, bi rahat dur asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 aquila said: gammayla oynuyodu dedigi hulk. Pym particles'ın da onlarla ilgisi var diye hatırlıyorum. Yanlış hatırlıyor olabilirim tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Orada Avengers spoiler'lara girdik abi. Kendi dediğim şeyi unutursam olur mu şimdi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 bu konu iyi olmuş. da ant man nedir. ne lame bi karakter. flash gibi deadpool gibiler varken ant man e film çekmek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 GERGE said: aquila said: gammayla oynuyodu dedigi hulk. Pym particles'ın da onlarla ilgisi var diye hatırlıyorum. Yanlış hatırlıyor olabilirim tabii. yok duz gamma rad orjinal hulk. ha filmde pym particle dayamış olabilirler cocuga onu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 antman baya önemli bir karakterdir silver age için asıl flashla deadpool neymiş. hadi flashın başlangıcı esprilide son 20 senesi facia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ya anime/manga falan ok de bu çizgi romanlar nerdlüğü 30 kat boostluyor ya hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 e abi manga anime dediğin 20-40 bölüm en bilemedin uzun seri oda ufakcık bi dunyada geciyo. cizgi romanö öle değilki, marvel dünyası 50 senedir 50 koldan yazılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 antman silver age'in önemli karakterlerinden biri olabilir, ama o zamanlar önemli olmak kolaydı zaten. hele o dönemde bilimin çok egzantrik bir şey olması, böyle şatafatlı bilimsel karakterlerin popüler olduğunu düşünürsek. ancak günümüzde tırt bir karakter kaldı antman. büyüyüp küçülen bir karakterin ne önemi var, hiç. so 60s. deadpool ise günümüzde altkültür yaratmış, kendine has hayran kitlesi oluşturmuş bir karakter. çizgi roman karakterlerini sevenler bir tarafa, deadpool'u sevenler başka bir tarafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ultimates gibi diyecem gene ama unuttugumuz joss whedon abi. herif ultimate geek director gibi bisiy tutar silver age girer hic belli olmaz. ama ultimates gibi su kree ve skrull invasion vs avengers olayi da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 mey.. hiç bilmiyomussun valla bone.ç öle bilmiyomussunki 0 değil eksi oldu valla. deadppol ömrünü dolduralı 5 sene oluyo, tekrarları izliyosunuz siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar