Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 bir şekilde çok iyi olması göreceli bi kavram.çogunluk bilmiyorsa birşekilde kötüdür de o film.o yüzden 7 sayfa yazmışsınız ama kim neden bu tavsiyelere kulak asar bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 oyle olmuyor hacit iste hakketen arada kaliyor bazilari, underrated filmler cok var. reklam meklam bayagi etkili sinema olayinda, adam guzel film yapiyor garibim fragman gosteremiyor tum sinemalara sokamiyor vs kaliyor kuytuda. ilk gelen aklima ornek oldboy mesela kac sene sonra kult oldu turkiyede, serinin diger 2filmi de oyle. in the mood for love ile 2046 de cok sonra unlu oldu mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 90larda çocukluğunu yaşayanların hatırlıycağı bi film.BAHÇIVAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 fuck the system temalı güzel bi film tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GamzeZumrut Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 The Primer Dusuk butceyle cekilmesine ragmen, ne cekildigi dusuk butcenin ezikligini tasiyan ne de dusunsel olarak kucuk kalan film, yalniz basi biraz agir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 http://moonwolves.files.wordpress.com/2011/04/dead-mans-curve-poster.jpg?w=250&h=398 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 http://www.dvd-collector.org/wp-content/uploads/Oldboy_Afis.jpg kime sorsam izlememiş oluyor. Patideki çoğu kişi izlemiş olabilir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 baba imdb 250'de yaa Old Boy yapma allah aşkına;)...patiyle alakalı değil yani onun biliniyor olması.o zaten biliniyor;;) hatta 96. sıradaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 abi arka sayfalarda american history x koymuşlar :). imdb'de çoğu filmi izleyip oldboy izlemeyen çok kişi vardır eminim ;). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 tabi bir bakış açısı o da ama...bu topikte amaç genel olarak vizyonda pek tutunamamış hatta vizyona türkiye'de girmemiş ama böyle internetten şansa indirilen veya dvdciden öylesine,gönlsüzce,satıcnın tavsiyesiyle alınan ve izledikten sonra da beğenilen..vay be neymiş bu yaw,iyi ki almışım"dedirten filmleri koymak olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 bugün arkadaşlara durduk yerde bahsettim, aha dedim gelip buraya yazayım. http://www.mehmetalicetinkaya.com/wp-content/uploads/2011/05/the-man-from-earth-2007.jpg Kusursuza yakın, sonu daha iyi olabilir gerçi de açıklama yok, kesinlikle izlenmesi gereken bir başyapıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 the man from earth arada kalmış değil bence ama kesinlikle izlenmeli.Gerçi ben ilk izlemeye çalıştığımda uyuya kalmıştım. Benim önerim Burn After Reading.O da underrated mı değil mi tam bilemedim.Ama Brad Pitti başrolde değil de yan rolde izlemek keyif vericiydi ve tabiki georgeun oh my fuck repliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 amma takildiniz arada kalan kalmayana, 13 yasinda adam icin su 5-10 senelik eski efsane filmlerin hepsi arada kalmis iste, koyun gitsin neden etkileniyorsaniz :) oldboy ornegin nerden bilecek adam simdi daha yeni 17 yasina ayak basti ise, anca burdan gorur. man from earth kesinlikle arada klamis bir film yeni nesil icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 anayurt oteli. arada kalmış değil ama hatırlatalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 cabot said: Benim önerim Burn After Reading.O da underrated mı değil mi tam bilemedim.Ama Brad Pitti başrolde değil de yan rolde izlemek keyif vericiydi ve tabiki georgeun oh my fuck repliği abi o film arada kalsın. dışarıda kalsın. yok olsun. iyi olur yani öyle olursa. düşünüyorum, beğenilecek hiçbir yanı yok filmin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 ahahahjkdfskjfskjkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Matrix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 iyi kötü çirkin filmi de arada kalsın o zaman 80 sonu 90 başı doğanlar ne bilsin onu...66 yapımı sonuçta mı demeliyiz,yapmayın!topiği ben açmadım ama açılma amacının ne olduğunu belli.Bugün ne seyrettiğiniz topiğinde zaten buraya yazdıkalrınızın çoğu var...buranın bir farkı olmuyor ki öyle. Kanuni said: amma takildiniz arada kalan kalmayana, 13 yasinda adam icin su 5-10 senelik eski efsane filmlerin hepsi arada kalmis iste, koyun gitsin neden etkileniyorsaniz :) oldboy ornegin nerden bilecek adam simdi daha yeni 17 yasina ayak basti ise, anca burdan gorur. man from earth kesinlikle arada klamis bir film yeni nesil icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 zeper said: iyi kötü çirkin filmi de arada kalsın o zaman 80 sonu 90 başı doğanlar ne bilsin onu...66 yapımı sonuçta mı demeliyiz,yapmayın!topiği ben açmadım ama açılma amacının ne olduğunu belli.Bugün ne seyrettiğiniz topiğinde zaten buraya yazdıkalrınızın çoğu var...buranın bir farkı olmuyor ki öyle. Kanuni said: amma takildiniz arada kalan kalmayana, 13 yasinda adam icin su 5-10 senelik eski efsane filmlerin hepsi arada kalmis iste, koyun gitsin neden etkileniyorsaniz :) oldboy ornegin nerden bilecek adam simdi daha yeni 17 yasina ayak basti ise, anca burdan gorur. man from earth kesinlikle arada klamis bir film yeni nesil icin. hmmm sende haklisin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 http://www.turkcealtyazi.org/images/poster/1259014.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 http://www.turkcealtyazi.org/images/poster/0411272.jpg İkincisini de izlemek lazım tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 http://lenofix.com/wp-content/uploads/B0001NBNB6.01.LZZZZZZZ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 cabot said: http://www.turkcealtyazi.org/images/poster/0411272.jpg İkincisini de izlemek lazım tabiki ooo 2. nin çıktığını bilmiyodum iyi oldu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 goldbären said: hani olur da izlemeyen kaldıysa puanlama skalası 8 - 10 arasında olan bir film, o derece thx super filmmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar