Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 jazz bass > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 audi r8 > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 GERGE said: Jackson hep kötü göründü bana. Ibanez de öyle signaturelar dışında. JEM var tabii ama, en manyak gitarlardan dünyadaki. Jackson gayet başarılıdır. Bende hep King V 2 almak istedim çok pahalı alacam ama birgün. Ama herkesin sonu Fender yada Gibson oluyor onca gitardan sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Yok abi ya. Benim sonun ESP yani. Eclipse'im, canım benim =) Gibson ya da Fender tonunu sevmiyorum. Mesa + Eclipse (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 U JELLY? http://i51.tinypic.com/4pthyd.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Ben arkadşın les paulu benim rectoya bağlamıştım da inanılmazdı cidden çıkan ses önünde duramıyosun ne kadar uzak olursa olsun ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Heh evde yoktum bir süredir bugün döndüm RR24 almışlar :) Güle güle kullan dedim ama sevinçten yerinde duramıyordu :P Resminde çok itici görünüyordu da ben sevdim ya baya güzel görünüyormuş.Bu arada çokda güzel çalıyormuş velet dinledim biraz ciddi yetenekliymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 ahaha hayırlı ossun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Bu arada bir işe yaramamış olsa dahi yönlendirme ve fikirler için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar