Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 GERGE said: Jackson hep kötü göründü bana. Ibanez de öyle signaturelar dışında. JEM var tabii ama, en manyak gitarlardan dünyadaki. Jackson gayet başarılıdır. Bende hep King V 2 almak istedim çok pahalı alacam ama birgün. Ama herkesin sonu Fender yada Gibson oluyor onca gitardan sonra :D
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Yok abi ya. Benim sonun ESP yani. Eclipse'im, canım benim =) Gibson ya da Fender tonunu sevmiyorum. Mesa + Eclipse (tu)
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 U JELLY? http://i51.tinypic.com/4pthyd.png
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Ben arkadşın les paulu benim rectoya bağlamıştım da inanılmazdı cidden çıkan ses önünde duramıyosun ne kadar uzak olursa olsun ehehe.
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Heh evde yoktum bir süredir bugün döndüm RR24 almışlar :) Güle güle kullan dedim ama sevinçten yerinde duramıyordu :P Resminde çok itici görünüyordu da ben sevdim ya baya güzel görünüyormuş.Bu arada çokda güzel çalıyormuş velet dinledim biraz ciddi yetenekliymiş :D
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Bu arada bir işe yaramamış olsa dahi yönlendirme ve fikirler için teşekkürler.
Öne çıkan mesajlar