Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

jackson rr-24 gitar

ad3m

Öne çıkan mesajlar

Adam gibi müzik yapsın sdfs.

Bi kere tünelde bi yerde gitar deniyodum o zamanlar da metalciyim ama bi yanden blues a merak salmaya başlamıştım.

Bi adam geldi müşteri oturdu beni izliyo konuşmaya başladık, dedim ki ESP ile strat arasında kaldım karar veremiyorum.

adam bana "metal çalıcaksan esp al, gerçek müzik yapıcaksan fender" dedi vay anasını diyip aldım strati hala her çaldığımda adamı öpesim geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

RR24 ve King V mi ne onları çalmış müzik markette geldiğinde orgazmik bir sevinç içindeydi bunu rahatça söyleyebilirim.

Velakin danışmamdaki amaç kendi açımdan şöyleydi bilgisayardan örnek verecek olursak sadece facebooka girip msnle cam açacak tiplere bilgisayar marketlerinde i7 işlemcili gtx580 falan kakalamaya kasan çalışanlar verilebilir.

Bu yüzden sordum bir kalite vardır illaki ne bileyim tonudur sesidir çıkışlarıdır ki sallıyorum anlamadığım için.Ama anladığım kadarıyla gitar işide dinleyicilik ve çalıcılıkla doğru orantıda kişiselliğe kaçıyor.Kardeşim thrash metal ağırlıklı dinliyor V kasa istemeside buradan geliyor apaçık.Her gelen cevap kafamı 4-5 kez daha fazla bulandırdı :P
Uyandığımda enine boyuna konuşup bir olaya bağlarız artık geçici yada kalıcı zannetmiyorum bir daha böyle şans yakalayabileceğini en azından iyice bir düşünmesini söyliyeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Gibson gitmez kardeşine. Yıllardır gitar çalarım, Jackson diyince meh derim abi. Markayla ayakta duruyor gerçekten. İlla da V istiyorsa kardeşin şunu alsın ya da ESP alsın:

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=13394&gid=802 (Dean mükemmeldir, kalitedir, candır)

V'den vazgeçirebilirseniz, ki geçirin bence, ver bir ESP Eclipse eline.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...