Meov Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 aslında rr24 o kadar kullanışsız durmuyor. konuşmak boşa bence karar kardeşinin ama direk bu gitarı almadan önce bir müzik markete gidin. zuhalden iyi bir alternatif bulursanız oraya gidin birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 abi yapmayın çocuğun istediği gitara bakarsak veled metalhead. sabit köprulu gitarı yada les paul u napsın bu veled kullanışsız falan da değil işte bir metalhead için en iyi gitarlardan biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 http://www.drumcityguitarland.com/drumcitygl/stores/1/images/Schecter/Schecter%202009%20DIAMOND%20SERIES%20Ltd%20Edition%20HELLRAISER%20V-7%20FR%20Black%20Cherry%20Limited%207-String%20Electric%20Guitar.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Adam gibi müzik yapsın sdfs. Bi kere tünelde bi yerde gitar deniyodum o zamanlar da metalciyim ama bi yanden blues a merak salmaya başlamıştım. Bi adam geldi müşteri oturdu beni izliyo konuşmaya başladık, dedim ki ESP ile strat arasında kaldım karar veremiyorum. adam bana "metal çalıcaksan esp al, gerçek müzik yapıcaksan fender" dedi vay anasını diyip aldım strati hala her çaldığımda adamı öpesim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 fender bozdu yææ, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 RR24 ve King V mi ne onları çalmış müzik markette geldiğinde orgazmik bir sevinç içindeydi bunu rahatça söyleyebilirim. Velakin danışmamdaki amaç kendi açımdan şöyleydi bilgisayardan örnek verecek olursak sadece facebooka girip msnle cam açacak tiplere bilgisayar marketlerinde i7 işlemcili gtx580 falan kakalamaya kasan çalışanlar verilebilir. Bu yüzden sordum bir kalite vardır illaki ne bileyim tonudur sesidir çıkışlarıdır ki sallıyorum anlamadığım için.Ama anladığım kadarıyla gitar işide dinleyicilik ve çalıcılıkla doğru orantıda kişiselliğe kaçıyor.Kardeşim thrash metal ağırlıklı dinliyor V kasa istemeside buradan geliyor apaçık.Her gelen cevap kafamı 4-5 kez daha fazla bulandırdı :P Uyandığımda enine boyuna konuşup bir olaya bağlarız artık geçici yada kalıcı zannetmiyorum bir daha böyle şans yakalayabileceğini en azından iyice bir düşünmesini söyliyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=9129&gid=2399 bunu alsın daha güzel :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Tipe bakılıp alınıyorsa bende bunu alırdım çok güzelmiş gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 dbz diyosanız venom skin gider bir kere lütfen http://www.dbzguitars.com/2010-graphics/hires/3600/dbz-guitars-venom-snake-skin.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 dbzlerin kesimleri çok güzel cidden. bassta yapsalar böyle güzel :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Ne gençlik heycanı ya gitar hastalık ölene kadar bırakmıyor peşini. Daha ölmedik ama ben bırakamıyorum bende alacam gitar 2 sene aradan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 aga bende 4 tane var okumadan etmeden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Gibson gitmez kardeşine. Yıllardır gitar çalarım, Jackson diyince meh derim abi. Markayla ayakta duruyor gerçekten. İlla da V istiyorsa kardeşin şunu alsın ya da ESP alsın: http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=13394&gid=802 (Dean mükemmeldir, kalitedir, candır) V'den vazgeçirebilirseniz, ki geçirin bence, ver bir ESP Eclipse eline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Gerge haklı gibson kısmı hariç sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Metalhead'e Gibson gitmez. Kendimden biliyorum. ESP Eclipse > all bu arada =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Biliyorum gitmiceni, gibson metala gidicene çocuk gibsona gitsin diyorum sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 rr24 kullanma firsatim olmadi hic te diger kullandigim, elime aldigim jacksonlara gore yorum yaparsam pek te markayla fln durmuyor, cayir cayir ton veriyor aletler. ha bana gore ne gibson ne fender, varsa yoksa ibanez pgm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Jackson hep kötü göründü bana. Ibanez de öyle signaturelar dışında. JEM var tabii ama, en manyak gitarlardan dünyadaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Evet de sadece cayır cayır JJJJJ tonu veriyor ki ESP de daha iyi yapıyor onu. Ibanez tonları çok nası diyim generic geliyo kulağa ama ben de kendime göre başka gitar bulamadım pek o yüzden ibanez ftw yine de hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 müzikadam alsana sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 En son JPM alıcaktım ama piezzolu modelleri 4 aya gelir dedi adam vazgeçtim ben de =< Yeni JPM ler inanılmaz duruyor bi ara param olursa alacağım bir tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 bir mystic dream değiller ama taş gibiler. daha çok yönlü gitar yoktur piyasada heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Bir de gamechanger diye bişey yapmışlar çok incelemedim ama ufak bir çip var içinde, olası bütün manyetik kominasyonlarını kullanabiliyosun lehim yapmadan, 1000 lerce farklı kombinasyon var bir denemek lazım değişik duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 fazla cesitlilik iyi degildir ya bende ibanezlerin o generic tonuna hastayim. gerek jam olsun gerke pgm'ler olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Ben gibi neoklasikten bluza herşeyi seviyosan öyle bi gitar almak zorunda kalıyosun ama, her tür için bi gitar almaya cep dayanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar