Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 xunn said: Bir de soracagım soramıyorum, Mithat kim lan? Cons said: mithat nickinin anlamı ne? -Deno- said: beyler mithat kim ? elbette bana troll demelisiniz. Garbage falan kesmiyor mu kuzum sizi bu ne rage açılcakmış bak serverınız hadi hadi.
Red Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 mithat fake miymiş ? baştan söylesenize abi
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 ttnetten mail geldi ateş ve kılıç seni bekliyor filan diye. niye satıyolar ki bunu? http://www.playstore.com/oninceleme/turkler-ates-ve-kilicla-geliyor eheh
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Bana rage degil server olayına rage bana direk trolleme ama o eglenceli elbette, siz server muhabbetini kesin ben siper olmaya razıyım yeter ki artık söylenmeyin çocuk gibi cidden sacmalamaya baslıyorsunuz bı yerden sonra. Mithat takdir edilen kişi demek anlam olarak ama sanırım ironik kaçıyor bu duruma.
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Trollemenin anlamının linkini bile verdim, ingilizce mi yok kardeşim?
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Yok valla kullanmıyorum ben nerde lazım oluyor ki olmadı yazın bir afrikaya gidicem orda ogrenicem ana yurdu ingilizcenin diyorlar.
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Komik olmanın link olsa vallahi verirdim sana.
Red Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 ikiye bölündük bi cacık olmaz uninstall dfs
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Abi dönüp dolasıp geleceğiniz yer Warband.
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Yarın öglene dogru hazır olacak inşallah serverımız genc savaşçılar. Yarına bekliyoruz cengaverleri. Egiteceğiz.
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Ya warband hiç oynamam demiyordum öncelikle FS oynamak istiyordum bunu da her postumda söylüyorum. Ama çok gereksiz yere 2'ye bölmek insanları. anlamsız abi. neyse en güzel olay oldu, 2 server oldu. Tartisma biter, isteyen istediği yerde oynar. Ben milleti eğiteyim dedim, FS gelmeden çağırdım. Kaç kişi geldi abi ? Bu net bir soru. Steam ucuzluk yapıp oyunu çıkarmasa o server zaten dolmayacaktı. Ha bu bir sebep değil, haklısın. Neyse, warband henüz oynamayacağım çünkü yeni haritalar, dinamikler vs üstteki 10 postumda anlattım. FS'den sıkılırsam warband'e gelirim. Siz de warband'den sıkılırsanız, bekleriz.
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Sezcük 2 el kum havuzunda ateş et bekleriz delikanlıların yoluna seni de. İyi ok atıyosun sen de, harcama kendini salak tüfeklerle.
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 f&s'ye gündüz admin'i istiyoruz, marketplace'in de map'den çıkarılmasını istiyoruz. Market açılıyor 45 sn sora fln oyun çöküyor vote'a bile zaman kalmıyor.
Red Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 hakkaten açtınız ilgilnene yok sdfs toplaşma organizasyon falan yok öyle kapanıp gidicek
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Fizban bizim serverın versiyon olayını halletsin, moderasyonu göreceksiniz gerçek yigitler.
Red Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 siz daha bi samimisiniz sanki.warbande geçebilirim ahha
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 xunnnar benim steam, eklesin warband oynayacaklar akşamları.
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 fs'de server oto block'da bu arada
Hotdog Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 fs ya da warband olsun, insanlar toplanıp oynayacağı zaman buraya yazın bari biz de girelim.
Öne çıkan mesajlar