Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 mitho? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 xunn said: Bir de soracagım soramıyorum, Mithat kim lan? Cons said: mithat nickinin anlamı ne? -Deno- said: beyler mithat kim ? elbette bana troll demelisiniz. Garbage falan kesmiyor mu kuzum sizi bu ne rage açılcakmış bak serverınız hadi hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Rage =/= Fun Fun Fun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 mithat fake miymiş ? baştan söylesenize abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 ttnetten mail geldi ateş ve kılıç seni bekliyor filan diye. niye satıyolar ki bunu? http://www.playstore.com/oninceleme/turkler-ates-ve-kilicla-geliyor eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Bana rage degil server olayına rage bana direk trolleme ama o eglenceli elbette, siz server muhabbetini kesin ben siper olmaya razıyım yeter ki artık söylenmeyin çocuk gibi cidden sacmalamaya baslıyorsunuz bı yerden sonra. Mithat takdir edilen kişi demek anlam olarak ama sanırım ironik kaçıyor bu duruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Trollemenin anlamının linkini bile verdim, ingilizce mi yok kardeşim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Yok valla kullanmıyorum ben nerde lazım oluyor ki olmadı yazın bir afrikaya gidicem orda ogrenicem ana yurdu ingilizcenin diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Komik olmanın link olsa vallahi verirdim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 zun çarşı üyesiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Serverımız geldi, HURRA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 ikiye bölündük bi cacık olmaz uninstall dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Abi dönüp dolasıp geleceğiniz yer Warband. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Yarın öglene dogru hazır olacak inşallah serverımız genc savaşçılar. Yarına bekliyoruz cengaverleri. Egiteceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Ya warband hiç oynamam demiyordum öncelikle FS oynamak istiyordum bunu da her postumda söylüyorum. Ama çok gereksiz yere 2'ye bölmek insanları. anlamsız abi. neyse en güzel olay oldu, 2 server oldu. Tartisma biter, isteyen istediği yerde oynar. Ben milleti eğiteyim dedim, FS gelmeden çağırdım. Kaç kişi geldi abi ? Bu net bir soru. Steam ucuzluk yapıp oyunu çıkarmasa o server zaten dolmayacaktı. Ha bu bir sebep değil, haklısın. Neyse, warband henüz oynamayacağım çünkü yeni haritalar, dinamikler vs üstteki 10 postumda anlattım. FS'den sıkılırsam warband'e gelirim. Siz de warband'den sıkılırsanız, bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Sezcük 2 el kum havuzunda ateş et bekleriz delikanlıların yoluna seni de. İyi ok atıyosun sen de, harcama kendini salak tüfeklerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 f&s'ye gündüz admin'i istiyoruz, marketplace'in de map'den çıkarılmasını istiyoruz. Market açılıyor 45 sn sora fln oyun çöküyor vote'a bile zaman kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 lul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 hakkaten açtınız ilgilnene yok sdfs toplaşma organizasyon falan yok öyle kapanıp gidicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Fizban bizim serverın versiyon olayını halletsin, moderasyonu göreceksiniz gerçek yigitler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 siz daha bi samimisiniz sanki.warbande geçebilirim ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 xunnnar benim steam, eklesin warband oynayacaklar akşamları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 fs'de server oto block'da bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 fs ya da warband olsun, insanlar toplanıp oynayacağı zaman buraya yazın bari biz de girelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 demin girdim full idi server :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar