Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL-Bursaspor vs Beşiktaş

TD)Pentagram

Öne çıkan mesajlar

Video izledim bende. Abi adam almış eline palayı polislerin üzerine koşuyor. Yahu var mı böyle bir şey?
Nerde görülmüş. Biri çok güzel yazmış. Nerde görülmüş Hakkari'de Şırnak'ta 25 polisin yaralandığı? Ya pala ulan o pala. Be hayvanoğlu hayvan. bu kadar mı şerefsizsin bu kadar çıktın insanlığından. Herşeyi geç senin şehrinin polisi. Komşunun akrabası, arkadaşının amcası saldırdığın polisler.

Buradan biri de çıkmış savunuyor. Hangi zihniyetle savunuyorsun be adam. Haplı mı geldin otlu mu geldin maçtan da yazıyorsun? Burada böyle tipleri görebileceğimi tahmin etmiyordum. Şunu Beşiktaş taraftarı yapsa bir daha maça gitmem. Açık söylüyorum. Polise saldırmak ne demek ya. Hadi beşiktaş taraftarı olsa yiyin birbirinizi öldürün sabaha kadar kurtulalım hepinizden. ama kardeşim karşıda taraftar yok. Mal mısınız siz?

Bu baggio'nun da dediği gibi çapulculuktur. Şerefsizliktir bu yapılanlar. Hala aklım almıyor. Olaylar varmış. Ulan ne olayı?

Kürtlerin PKK eylemlerini savunduğu gibi savunuyor Reksa durumu. OLOYLOR OLDU ORDA SOZ BOLMUYOSUNUZ

ya bi git allahaşkına. Böyle bir adam bu forumda nasıl barınabiliyor anlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Reksa said:

bu olayların sorumlusu vali olduğunu sanan şahıs ve ilk yarıdaki maçtaki emniyet güçlerinin tutumudur.

vali suçlu? ne yaptı adam? bir düşün. sadece düşün.. ama yapamazsın bunu da.

vali ne yaptı? vali en erkekçe duruşu gösterdi ve barış ortamını sağlamak için elinden geleni yaptı?

Valiye laf atan sen ve senin gibi düşünen (ki düşünebildiğinize inanmıyorum) kendini taraftar sanan (ki teröristten başka bir şey değilsiniz şu yaptıklarınızla) yetersiz insanlar topluluğu 400 taraftarın karşısına tüm gerillalar çıkmaya çalıştınız. Taraftar grubunun adında hayır yok ki içindeki insanlardan hayır gelsin. Emniyet İstanbul'da çok büyük bir hata yaptı federasyonla ama bunu telafi etmek içinde bir çaba gösterdiler bu maç için. Sizin derdiniz sırf bizle değil polisledeymiş. Bunu gördük. Palalarla polisin üstüne koşmak filan? Bunu şu anda pkklılar yapıyor bu ülkede.

Birazcık düşünme yetisine sahip olsaydı bugün Bursaspor gerillaları, o 400 kişinin stada girmesini beklemeyip sadece içerde sözsel bir protesto gösterseydi kendinizi olmadığınız bir yere yüceltme şansınız olurdu belki. Ama terörist zihniyetinde maalesef bu yok işte. Üzüldüğüm şey bunun o klübe mal edilmesi işte. Siz kendinizi gerçek taraftar sanıyorsunuz ama koca bir hiçsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

sokağa çıkıp mal mal hareketler yapıp ÖMNÖYÖT BÖZÖ SÖLDÖRDÖ demek de iyiymiş.

tinerci çapulcu diyince de olayın iç yüzünü bilmiyorsunuz olmuş bi de heh

sahaya sular atıldığı için 5 maç yemiştik. hadi bakalım şehrin ağzını kırmanın cezası ne olacak

bu arada erteleme falan yok iptal maç. 3-0 kesin yani
Sosyal ağlarda paylaş

EricCantona said:

escape said:

kardeş benim hiçbir suçum yokken sadece parkta sessiz sessiz içiyorken arkadaşlarımla eğer polis gelip sırf artistk olsun diye, evet yanımızdaki bayan arkadaşlarımıza artistk olsun diye bizi dövüyorsa, ben sevgilimin yanında tokat yiyorsam o iyi aile cocugundan ben o insan ve insan toplulugundan ölümüne nefret ederim arkadaşım!!!

şimdi benim başıma geleni sen kendini koy benim yerime. sevgilinin ve arkadaşlarının ynaında o iyi aile cocugundan tokat yediğini tekme yediğini düşün!

sen diyorsun ya şikayet et amirine oraya buraya falan, hepsi aynı kardeim benim hepsi birbirini kolluyor emin ol, ben bunu gözlerimle gördüm!

Eğer bu senin başına geldiyse, ve sen ertesi gün ordaki grubu toplayıp aynen savcılığa gitmediysen salaksın.

Hmmfs.
Sosyal ağlarda paylaş

EricCantona said:

Eğer bu senin başına geldiyse, ve sen ertesi gün ordaki grubu toplayıp aynen savcılığa gitmediysen salaksın.
Eğer böyle bişey olmadı ve sen sırf polisi karalamak için bi tarafından böyle bi hikaye uydurduysan da şerefsizin önde gidenisin.
E trollüyorsan sabah sabah bende sazanın önde gideniyim.
Üzerinde bu ülkenin üniforması olan,işi seni beni korumak olan,yeri geldiğinde bu görev için hayatını tehlikeye atan adamları 3-5 tane kendini bilmez şerefsiz yüzünden bütün bir meslek grubuna hakaret etmek kadar saçma bi hareket yok.
Mesleğine ihanet eden binlerce insan var bu ülkede,öğrencisine tecavüz eden öğretmenler var ama kimse çıkıp da öğretmenler şöyle,öğretmenler böyle diye saçmalamaz....
Polise orantısız güç kullanıyorlar taraftarlara karşı diye ufak bi tepkim vardı yalnız şu görüntüleri gördükten sonra karar değiştirdim böylelerini 3 gün 3 gece ıslata ıslata dövsen adam olmazlar...

hahahahah polisi savcıya şikayet etmek
Sosyal ağlarda paylaş

Kameralardan tek tek tespit edeceksin önce. Tespit edilenleri ebediyen maça sokmayacaksın.

Üstüne kamu malına zarar vermek hede hödöden artık, hapis değil, hapise atıp beslemek olmaz. ÖKÜZ GİBİ para cezası vereceksin. Söktükleri kaldırım taşlarına kadar ödeyecekler her yaptıklarını.

Bunlar taş sökecek, çöp kutusu yakacak, ağaçların ağzına edecek, tabelaları yamultacak, gelen geçen otobüse taş atacak, yolu kapatıp insanların ulaşımını engelleyecek, polisle çatışacak; üstüne hiçbirşey yokmuş gibi dolaşacak sokakta. Sonra bu tinerci tayfasının verdiği hasarı benim bu belediye için ödediğim paralarla giderecekler? Yok ya.

Hani olay olmaz değil, bu husumet 1 kerede bitmez. Belki 1 belki 2 jenerasyon geçmesi lazım durulması için tamamen. Küfürleşirsin 1-2 olay olur anlarım.

Ama arkadaş, Bursa'nın en önemli caddelerinden, en önemli yerlerinden birinin tabiri caizse ağzına sıçmak, kusura bakmayın ama insan yapmaz bu işi. Hani doğma büyüme bu şehirliyim ben, ama içimde zerre bursaspor sevgisi yoksa bunun sorumlusu bunlardır işte. Hayır klüp bunlara para mı dağıtıyor nedir, nasıl bi gaz, nasıl bi nefret bu? Kim lan bunlar, güzelim şehrin ağzına sıçabiliyorlar rahatça?

Hiöbirşey yapamıyorlarsa tespit ettiklerini amele gibi çalıştırsınlar o caddenin revizyon işlerinde. Taş taşıtsınlar bu tinercilere.
Sosyal ağlarda paylaş

Bursasporun ve Bursa şehrinin malı yakıldı, parçalandı, stad önünde satış yapmaya çalışan seyyarın standları yağmalandı, binlerce kişinin haftasonu zehir olduğu gibi; o kadar paraları yandı; plaka 34 diye bursalı insanların arabaları yandı, e taraftarlar bir ton sopa yediler, yüzlercesi göz altında, 25 polis yaralandı aralarında durumu ağır olan bir bayan polis var; takımın ve şehrin itibarı ayaklar altında, kulüp bir dünya ceza alacak; bu gerizekalılar hala zafer kazanmış havasında, lan nasıl bu kadar salak olunur; ne kazandın sen ben anlamadım, bir daha istanbul'a deplasmana gidemeyeceksin onu mu kazandın? senede en az 4-5 deplasman; bunu mu kazandın; UEFA seneye Avrupa Ligi maçları için ekstra önlem isteyecek stada giremeyeceksin bunu mu kazandın? Bundan sonra polisle aranda hep gerginlik olacak, en ufak olayda odun yiyeceksin bunu mu kazandın? Bursa'da PKK'lılar bile Valiliğe saldırmamıştır, o valilik binası 100 yıllık; önünde Atatürk Heykeli var ona saldırdın ne kazandın?
Sosyal ağlarda paylaş

iki takımın da taraftarının gitmemesi bu devirde olcak şey değil bence. ilk maçta güvenlik önlemi alıp da bıçaklatmasalardı bursalıları. dün de bu kadar olay olmazdı bence. he bursalıların yaptığı tam bir aptallık ona lafım yok. ama ilk olay inönüde patlak verdi. adamlar diyoki o zaman bu kadar polis inönüde de olsaydı da arkadaşlarımız bıçaklanmasaydı. ki bjk ye ben olsam sene sonuna kadar seyircisiz oynama verirdim. ama şimdi bursaya bjk ye verilenden daha büyük ceza verilmesi adaletsizlik olur gibime geliyo.

Ayrıca o sezon ki maçta da babalar gibi yattı bjk rizeye kimse itiraz etmesin. tümer bile çıktı dedi normalde 5 atardık diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Bursa düşme hattına inerken de bjk mi sorumluymuş. DÜşmekten çok korkuyorlardıysa sezon boyunca adam gibi oynasalardı.

Şey gibi oldu onların olay, tüm dönem yatıp hiç ders çalışmayan öğrenci dersten kalınca "HOCO FİNOLDO ÇOK ZOR SORMOŞ YOO" der, aynı o hesap.
Sosyal ağlarda paylaş

sexdrugsrocknroll said:

iki takımın da taraftarının gitmemesi bu devirde olcak şey değil bence. ilk maçta güvenlik önlemi alıp da bıçaklatmasalardı bursalıları. dün de bu kadar olay olmazdı bence. he bursalıların yaptığı tam bir aptallık ona lafım yok. ama ilk olay inönüde patlak verdi. adamlar diyoki o zaman bu kadar polis inönüde de olsaydı da arkadaşlarımız bıçaklanmasaydı. ki bjk ye ben olsam sene sonuna kadar seyircisiz oynama verirdim. ama şimdi bursaya bjk ye verilenden daha büyük ceza verilmesi adaletsizlik olur gibime geliyo.

Ayrıca o sezon ki maçta da babalar gibi yattı bjk rizeye kimse itiraz etmesin. tümer bile çıktı dedi normalde 5 atardık diye.

Inonu'de Besiktas tarafari polise mi saldirmis? Olay Inonu'de baslamis olabilir ama yine bu capulculalar tarafindan basladi, polis cemberi icinde artislik yaptilar, kufur ettiler, tas attilar BJK lilere. Yoksa BJK taraftari neden saldirsin bu adamlara durduk yere ki? Kuyruk acisi bu adamlarin var zaten kume dusme muhabbetine; buna ek olarak hangi BJK taraftari Bursaspor taraftarini denk sayip sidik yaristirir ki? Kimdir yani Bursaspor? Gecen sene sampiyon olduktan sonra iyice ustumuze cikan siradan bir takim. Boyle bir taraftar kitlesi ile hicbir zaman buyuk bir takim da olamayacaklar zaten.

Inonu'de adam bicaklayanlar okuzdur orasi ayri. Ama dunku olaylar ile Inonu'deki olaylari karsilastirmak resmen komedidir. Inonu'de capulcular olay cikarmasa pasa pasa oynanacakti mac kimse kimseye sarmazdi. Dun ise ortada siyah beyaz bir renk yokken, herhangi bir tahrik yokken bile resmen futbolcularin can guvenligi yoktu, birakin taraftarlari. Takim otobusu orada olsa ciddi ciddi BJK futbolculari zarar gorebilirdi. Adamlar kendi kendilerine sehirlerini savas alanina cevirdi, polislerini ve vatandaslarini yaraladi, 34 plakali arabalari kundakladi. Istanbul'da ne derbiler oynandi, bu duruma yaklasabilecek bir olay bile hatirlamiyorum ben.

Simdi ipler federasyonun elinde. Bakalim siddet yasasi lafta mi kalacak gorecegiz. Buna oyle bir ceza verilmeli ki bir daha yapilmaya kalkisilmamali kesinlikle. Dun BJK kafilesindeki yabanci futbolcular soke olmustur resmen, sonra Turk futbolu neden reroro, yabancilar neden buraya gelmimyor ya da gelmek icin 3M+ istiyor.

Astronomik bir para cezasi vereceksin (sezonluk yayin gelirlerinin %20si gibi), gelecek sezon boyunca kapatacaksin sahasini, olaylari cikartanlarin hayatlarinin sonuna kadar stada alinmayacagini aciklayacaksin ve bu durumun tekrarlanirsa kume dusurmeye ve sonraki tekrarda Turk liglerinden ihrac edilmeye gidecegini soyleyeceksin. Bak bakalim kimse cesaret edebilecek mi bir daha boyle bir seye.

Ha secimlerden 1 ay once boyle bir karar cikmayacaktir buyuk ihtimalle, Bursa'nin AKP kalesi oldugunu dusunursek. O yuzden verilecek ceza yavan sekilde 5 mac kapatirlar sahayi ve BJK macini hukmen yenik sayarlar o kadar. Azicik da gostermelik para cezasi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bakın bu bursa çocuklarının amacı sadece büyük bir takıma düşmanlık oluşturup prim yapmaktır.

7 yıl önce Beşiktaş-Rizespor a yenildi diye bıdır bıdır yapıyorlar ya. Güya bu yüzden düşmüşler.
Burada puan tablosu var.
http://www.mackolik.com/National/Default.aspx?sId=127
2003-2004 sezonu
Bursa Samsunspor'u yeniyor ancak.
İstanbulspor Konya'yı
Sebatspor Ankaragücü'nü yendiği için Bursa küme düşüyor.

Ama ne hikmetse adamlar Konya'ya ya da Ankaragücü'ne kin duymuyorlar. Beşiktaş'a kin duyuyorlar. İşin komik yanı Ankaragücü ile de kardeş takım ilan ediyorlar birbirlerini.
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de o sezon zaten beşiktaş patlamıştı samsunspor maçından sonra. adana ya ve fenere de yenildi beşiktaş. Fenerbahçe 11 puan geriden gelip şampiyonluğu aldı. Bitmiş bi takımın ne yapmasını bekliyorlardı ki. Ankaragücü niye kardeş takım. Bu adamların gerçekten hiç ama hiç çalışmıyor kafaları.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...