Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Reksa said: Baggio said: Reksa said: çok güzel oldu çok. herkes gereken mesajı alsın bu olaydan. kim olursa olsun bursaya gelirken bunları göze alarak gelecek. Yeni okudum şunu da, allahım sen bizi böyle körcahil sığ terörist kullarından eyleme, amin dinimiz. yazık ya. yazık. Bunlarla övünecek kadar zavallı olmak yani, gerçekten üzücü. Allah kurtarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Quadrophenia said: toggie said: 10 puanını sileceklerini beklemek falan baya hayalperestmişsiniz siz yahu. beşiktaş kupayı alamazsa ne olacak? ceza 20 puana falan mı çıkacak o durumda? hükmen ve birkaç maç saha kapatma cezası verilecek. benim asıl merak ettigim gozaltına alınan capulculara ne ceza verilecegi. 20 demedi kimse, Besiktas kupayi alamazsa 10 puan silebilirler dedik. Ki kanunda okuduysan buna yetkileri var, sezon sonuna kadar hukmen maglup sayilma hatta bir alt lige dusurme yetkileri dahi var boyle durumlarda eylemin boyutuna gore. Oynamadiklari 3 maclari kaldigina gore 10 puan silme normal bir ceza olur zaten. Adamlarin yetkisi gayet genis ama onemli olan bunu ne derecede etki altinda kalmadan kullanabildikleri. GS sahaya sise atma yuzunden kapatma yedi, statta iki kere ustuste kufur uyarisi alirsan kapatma yiyorsun; misafir taraftari ve takimi stada sokmamak, futbolcularin otelinin etrafinda patrol atmak, etrafi yagmalamak, terorist gibi davranmak vs. takdir edersin ki normal sartlar altinda oynatmadigi maci hukmen maglup saymak + 3 mac sahayi kapatmaktan daha agir bir ceza gerektiriyor. sen diyosun ki bjk kupa macını kazanırsa 10 puanı silinmeyecek bursa'nın. yani kupa macının sonucu verilen cezaya etki edecek oyle mi? o zaman besiktas kaybederse ne olacak? sanki kupayı besiktas coktan almıs gibi konusuyosunuz. verilecek cezanın kupa finalinden sonra belirlenmesi en dogru yol. zaten ceza bellidir de iste, toplantıda nelerin konusulacagı, cezanın agırlıgı falan incelenen goruntuler, yapılan sorgulamalar sonrasında ortaya cıkar. su anda iki finalistin de, federasyonun da tek dusunmesi gereken sey, konsantre olması gereken sey kupa finali. gs-fb macında daha buyuk olaylar yasandıgını soylemeliyim. stad icerisindeki polisler stad dısına puskurtuldu. tek basına sagda solda kalan polisler de yine stad icindeki capulcular tarafından darp edildi. kırılmadık koltuk, saha icine atılmadık madde kalmadı. ben de o mactaydım ve tatil olmasına 100% gozuyle bakıyodum ama iptal edemediler. derbi oldugu icin. hakemlerin kafasına bisey isabet edince hemen tatil oluyor, bu macta 1 milyon tane sey atıldı. tatil olması icin ille de birisinin kafasına isabet etmesine gerek yok. agır bir ceza cıkacaktır zaten. ben minimum 5 mac seyircisiz bekliyorum yine. hukmen zaten olacak. ama puanı silinir mi bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 @toggie işte arkadaşın esasen demek istediği kupayı bjk alırsa puan silinmez alamazsa silinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Bursalı saflar marifet yaptık sanıyolar da baya kıyak geçtiler bjk'ye yani :) Havadan 3 puan, kupa maçına da eksik bırakabilirdik o da olmadı. Kendi şehirlerini yakıp yıktılar işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 maçta yapmadık takım dinç : ) bi bursa gezisi yaptı günü birlik takım işte o kadar ibb başkanı ağlıyor şimdi basında iki maçta iptal olmalyıdı oysaki adamlar 15de maç yaotı biz 8de yapıcaktık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Bursa'dan tehdit gibi açıklama!.. Bursaspor Kulübü Avukatı Öztürk Yazıcı, Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'ın deplasmanda Bursaspor ile yapması gereken maçın taraftar olayları nedeniyle iptal edilmesine ilişkin, ''Bursaspor sahipsiz değildir. Hükmen mağlubiyet kararı çıkarsa kimse bu işin altından kalkamaz'' dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Llama said: @toggie işte arkadaşın esasen demek istediği kupayı bjk alırsa puan silinmez alamazsa silinir e o zaman hangisi dogru olan? bjk kupayı alamadı diye "adamlar zaten sinirli, silelim puanlarını" mı? yoksa "adamlar kupayı aldı, biraz sinirleri gecmistir, puan silmeyelim" mi? daha once ne gibi durumlarda puan silme cezası verildi diye dusunuyorum, hatırlamıyorum hic. ankaraspor muhabbeti var bi tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 tam da dün olan olaylari destekleyen bir acıklama olmus bu.. kendi sehrinin polisine saldiran bir toplulkdan daha fazlasi beklenemezdi.. kurtlar vadisi bursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 toggie said: Llama said: @toggie işte arkadaşın esasen demek istediği kupayı bjk alırsa puan silinmez alamazsa silinir e o zaman hangisi dogru olan? bjk kupayı alamadı diye "adamlar zaten sinirli, silelim puanlarını" mı? yoksa "adamlar kupayı aldı, biraz sinirleri gecmistir, puan silmeyelim" mi? daha once ne gibi durumlarda puan silme cezası verildi diye dusunuyorum, hatırlamıyorum hic. ankaraspor muhabbeti var bi tek. ya 2 gündr cok seyler yazılık çiziliyor ortada söyle bir durum var.. ilk olarak bu maci hakem dil TFF iptal etti, bunun sonucunda yönetmelikte ayri bir yerde belirtilen cezalar var hakem iptali dısında.. ve bu cezalarn arasinda bir alt lige dusurme,eger kupa tarzi bisey ise kupadan men ve 2 sene katılmama cezasi var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 dun kafası guzel acıklama yapan bursaspor baskanı da capulculardan biri oldugunu gosterdi zaten. olaylar beni sasırtmadı, zaten bekliyodum gibi tavırlar takındı. kodumun lavugu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 neyse gorucez iste ne ceza cıkacak. beni tff'nin verdigi ceza pek ilgilendirmiyor acıkcası. hicbir zaman kararlarında istikrar saglayamamıs bir kurum cunku. adamına gore muamele, ortamına gore kararlar falan veriliyor. asıl merak ettigim su meshur yasanın ne sekilde uygulanacagı. basbakanı yuhlayan 50 bin kisi tek tek tespit edilebiliyorsa bursadaki ceza evlerinde onumuzdeki aylarda senlik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 hapis cezalari secim sonrasina kalmazsa bu ülkeyi tanımıyorumdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ya tff 10 puan silip 10 mac kapatsa bile bu teroristler ilk fırsatta yine yapacak yapacagını. haberlerde acık secik belliydi valla yumruk gibi tasları fırlatanlar. alıp atsınlar iceri 3-5 ay da olsa, versinler ömür boyu tüm spor müsabakalarından men. mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Abi bursaspor taraftarının büyük bi kısmı mhp seçmeni, akp değil. O olayları yapanlara bugün hapis verse seçimde bi artı eksi olmaz eğer düşündüğünüz şey bu taraftarın oyu ise. Verecek olsalar verirler yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 toggie said: Llama said: @toggie işte arkadaşın esasen demek istediği kupayı bjk alırsa puan silinmez alamazsa silinir e o zaman hangisi dogru olan? bjk kupayı alamadı diye "adamlar zaten sinirli, silelim puanlarını" mı? yoksa "adamlar kupayı aldı, biraz sinirleri gecmistir, puan silmeyelim" mi? daha once ne gibi durumlarda puan silme cezası verildi diye dusunuyorum, hatırlamıyorum hic. ankaraspor muhabbeti var bi tek. Iste dogru olan finalden once karar vermek. Bir fiilin cezasi baska bir fiile bagli olarak alinmamasi en dogru olan. Finalin dunku olaylarla alakasi yok o zaman karar bagimsiz verilmeli. Bunu yapacak suresi var federasyonun ama yapmiyorlar. Simdi al iste baskanidir, avukatidir bir ton gereksiz adam aciklama yapar, IBB trolleri o zaman final ertelensin der sacma sapan. Ama bu kararin finalden sonraya atilmasinin baska mantikli bir nedeni oldugunu dusunuyorsan bizimle de paylas. Benim derdim BJK yararina cikacak bir karar degil, etki altina kalinmadan Turk futbolunun gelecegi dusunulerek verilmesi gereken bir karar cikmasi. Sirf puan silinmesi degil olay yani, kupa macina gore cezanin belirlenecek olmasi asil sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ya masq'in da söyledigi gibi olay aslinda tff'nin ceza vermesi diil,olay T.C mahkemelerinin ceza verebilmesi.. doğuda pkk üyeleri üstüne forma giyse tff mi ceza kesicek ?? dün olanin hic bir farki yoktu yani.. o yüzden cezanin bir tff boyutu,birde tespit edilen sahislara yönelik normal hukuksal bireysel cezalar gelmesi gerekir ki asıl önemli olan budur.. bursayi cok seviyorum ben diyen adam dünku malligi yapmaz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 paylastım ya, niye okumadan cevap veriyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Masquerade said: ya tff 10 puan silip 10 mac kapatsa bile bu teroristler ilk fırsatta yine yapacak yapacagını. haberlerde acık secik belliydi valla yumruk gibi tasları fırlatanlar. alıp atsınlar iceri 3-5 ay da olsa, versinler ömür boyu tüm spor müsabakalarından men. mis. Iste abi onceki sayfada da belirttim, Bursa'ya verilecek cezanin cok agir olmasi sart bu yuzden. Mac oynanirken kufurdur, sise atmadir baska sey, macin oynanmasina mani olmak, macin federasyon tarafindan "futbolcularin can guvenligi" olmamasi dolayisiyla iptal edilmesi bambaska sey. Vereceksin agir para cezasi, -10 puan, holiganlara omur boyu mac yasagi + para cezasi, 1 sezon tarafsiz sahada oynama. Bir daha olursa kume dusersin, ucuncuye Turkiye liglerinden ihrac edilirsin diyeceksin. Bakalim o zaman bir daha yapabilecekler mi, Bursa yonetimi oyle bir tedbir alir ki o holiganlar stadı uzaktan bile goremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 toggie said: paylastım ya, niye okumadan cevap veriyosun. said: verilecek cezanın kupa finalinden sonra belirlenmesi en dogru yol. zaten ceza bellidir de iste, toplantıda nelerin konusulacagı, cezanın agırlıgı falan incelenen goruntuler, yapılan sorgulamalar sonrasında ortaya cıkar. Okumadim degil, gormemisim. Verilecek ceza belli zaten yonetmelikte var, boyle durumlarda olabilecek en kisa surede eylemi karara baglamak en dogrusu bence. Bunun icin de 3 gun yeterli diye dusunuyorum. Federasyon zaten hazirliklarini tamamlamistir kupa final icin, finalden 4 gun onceye birakilacak kararlari oldugunu hic zannetmiyorum. Artik tartismanin anlami yok zaten, persembe dediler o zaman aciklayacaklar. Caydirici bir ceza ciktigi surece onemli degil zaten isterlerse 2 ay sonra aciklasinlar. Ama final maci karari etkileyecekse o zaman isler kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 kupa finalini beklemek ne demek ya ahahah. beşiktaş yenilirse avrupa kupasına katılması için özel ceza mı verecekler nedir yani. beşiktaşa bir ceza verileceğini sanmıyorum ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ya final karari etkilemicek bile olsa.. insanlarin icinde bir süphe yaratmasina izin vermesi yanls TFF'nin abi cok garip bir ülkeyiz neler neler oluyor,insanlar en kucuk seyden ne anlamlar cıkartıyor,cıkarrmaya da yer arıyor kupayi alip bursa'da az ceza alirsa yarin İBB'liler baslar bu kez qq yapmaya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 iyi de kardesim soyleyin o zaman en son ne zaman benzeri durumlarda tff ceza kararını 1 hafta oncesinde verdi? sadece hazırlık degil olay. verilecek cezalar icin olayın incelenmesi, gerekirse polisle, valiyle vs irtibat kurulması falan lazım. su anda lig devam ediyor. bugun cok kritik 2 mac var. yarın yine lig macı var. 1 gun boslukları kalıyor sadece ki ertesi gun de kupa finali var zaten. cezalar belliyse o zaman olayların hemen ardından acıklansın. boyle bi mantık var mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 hayır kastım o değil, sanki kupa finali bir ay sonra olsa bile "maç oynansın sonra ceza verin" demeye çalışan adamlar var. inceleme tabi düzgün yapılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Şu güne kadar her ceza görüşmesi toplantıları ve kararları perşembe günü toplanılmış ve karara bağlanmış ama işin boka sardığını gören Bursalılar işi bu şekilde hafifletmeye çalışıyorlar. Zayıf bir çırpınış içerisindeler işte. Yapabilecekleri tek QQ var şu saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Bursa'nın polisi de yumuşakmış arkadaş. http://www.youtube.com/watch?v=WpmjBipsSv8 şöyle bi tane adam çıkmamış ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar