juanito Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=iEN-kHe5o_Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 otobüse binmesin bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 anne gerici bagnaz no more no more baskısı yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 çocukta bi barney stinson havası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Çok şekerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 tatlılar lan baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ahhaa 0:53 tam bir like a boss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 0.53 deki gibi like a boss bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ahaha ilk öpücük denmiş madem size ilk öpücük anımı anlatayım bakalım.bak herkese anlatmam ona göre yıl 92/birinci sınıfım.okuma bayramında pİrenses oldum dfghjk.sınıfın fırlamalarından sarperse tabi pembe gelinlikli upuzun sarı saçlı pembe yanaklı (allık ruj falan basmışlar bana ) bana uzaktan bakışlar atıyo.veliler yerlerini aldı biz de boş sınıfta sıramızı bekliyoruz.ürtmen duvarın dibine dizdi bizi böyle.karşı duvarda dA sarper! bi baktım koşarak bana doğru geliyo,çok profesyonel öpücüğünü kondurdu gitti dfgh.ben de pirensesim ya pek bozuntuya vermedim ama annem sınıfa girer girmez şaşkınlığı da üzerimden atınca ''anneeeeeee sarper beni ağzımdan öbtüüüüüüü'' diye ağladığımı hatırlıyorum. çok erkendi sarper çok erken.7 yaş nedir ilk öpücük için dfghjk (şimdi nerde acebaa) bu da beeyle bi anı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 aa o sen miydin ya? ben de bunca sene kimi öptüm demiştim^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 sdfgh çabuk örtmenin adını söyle! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 kulağımı çektiği için beynim otomatik olarak silmiş ismini bellekten ama şöyle saçı vardı http://galeri.uludagsozluk.com/36/t%C3%BCm-chp-kad%C4%B1n-kollar%C4%B1n%C4%B1n-sa%C3%A7%C4%B1n%C4%B1-yapan-kuaf%C3%B6r_49697.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 cerebralis said: sdfgh çabuk örtmenin adını söyle! nuriye öğretmen sarperde benim 2. adım ama kusura bakma ben evliyim ve 2 tane kızım var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 saçı tutturamadınız yauv,kermit karını gerçekten seviyomusun !! ha! çocuklarına annelik yaparım ben hem karını geçen gün kasapnuriyle kırıştırırken görmüşler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 karım öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 o zaman olmaz kermit!sen başka sarpersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 geri alıyorum öpücüğü, çok değişmişsin sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 şşşş dur gitme!ipucu veriyim belki hatırlarsın sdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 öbüşüyor herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 yıl olmuş 2011 hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 22 ağustosta yaşatmazar bu videoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 sdfsdfsdf benim de böle bi fotoğrafım var. 4yaşımda falanım galiba. tombiş yanaklarım varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 burası seks forumu değil çışarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar