Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

onlıne frp

Blinky

Öne çıkan mesajlar

Olmuyo arkadaşlar . Denedim gördüm. Sonra bida denedim . yok boşuna. millet asla havaya giremio girerse max 5 dk zaten sonra civitio. Dm hikayeyi anlatırken hop biri bişiler yazıp araya girio falan. herkesten bi ses çıkyo. o kadar yazıyı takip için kafayi yiyiyonuz. vs vs .

Yüzyüze Rulz :D[signature][hline]:."Earth and Fire! Heed my call!zuhaha.cjb.net
Sosyal ağlarda paylaş

Ndn olmasın yaf bole yuzyuz olmuo bu ısler orada da cıvıo cıvyan (ben) mirc den olması lzm bole real da olunca bulusma saatı bılmemne fln derken kaynıo mırc da olablr bence[signature][hline]Sword is a Weapon For Killing

Swordsmasip is a Art of Murder

But I Prefer To Use My Sword To Protect

-----Kenshin Himura-----
Sosyal ağlarda paylaş

ya bi de yüzyüze olunca herkes dikkatini oraya veriyor mircten oynarken mesela ben dm anlatıyo diye o arada başkalarıyla da chat yapsam dikkat falan kalmadı
O yüzden Frp yüzyüze oynanır[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

Messenger'ın zar özelliğiyle bir gün yapmayı planlıyorduk oldu. Plug-in'i çekip bağlanan herkes listesinde [email protected]'u eklesin. 14.09.2004 tarihinde yani yarın yapacağız. Hikayeyi ben anlatacağım. Her kafadan ses çıktığı takdirde yeni bir masa kurulacak ve o kişi alınmayacaktır. Sırayı ben size söyleyeceğim.
Saat tam 14:00'da başlayacak. Tüm masaüstü severleri bekliyorum...[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın...

FRPG'ciler Derneği yani FRPGDER 'e siz de katılın ... Çok yakında geliyoruz...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...