Blinky Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 abı bu frp yı bı sıteden ne bılım mırcden falan oynayamazmıyız. openrpg.com a grdım bıseyler download ıstıyo edılmedı hata werdı baska bıldıgınız bı yer warsa soleyın bende katılam sıze Sinera [Woodelf] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 yav aslında mirc oynanır ama bi zar ikonu olacak tıkladığında herkezin görebileceği bir şekilde zar yazacak fln aslında pek zor değil ama bilmiyorum[signature][hline]Sword is a Weapon For Killing Swordsmasip is a Art of Murder But I Prefer To Use My Sword To Protect -----Kenshin Himura----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 evet öyle bir program olsa güzel oluri. Tek bir program içinde zar falan olacak[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Olmuyo arkadaşlar . Denedim gördüm. Sonra bida denedim . yok boşuna. millet asla havaya giremio girerse max 5 dk zaten sonra civitio. Dm hikayeyi anlatırken hop biri bişiler yazıp araya girio falan. herkesten bi ses çıkyo. o kadar yazıyı takip için kafayi yiyiyonuz. vs vs . Yüzyüze Rulz :D[signature][hline]:."Earth and Fire! Heed my call!zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: Dynun, 31 Ağustos 2004 20:22 tarihinde demiş ki: Yüzyüze Rulz Ankara Sux[signature][hline]Nubiyim, lamerim, sapım, salağım; ben Bonecrusher'ım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Olum şu teknolojiyi bari güzelim FRP'e sokmayın ya...[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 abı sole bı mırc scrıptı yokmu ya sırası gelene +m wercek dıerlerını -m de bırakıcak zar falan ayarlayabılen bırı olsa cok ıı olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 msn için bi plugin var zar atmanızı sağlıyor 21 kblık bişey. isteyenlere yollayabilirim msn'im imzamda. bu arada yüklemek icin msnplus gerektiriyor. buradan çekebilirsiniz. [Bu mesaj Black1ce tarafından 31 Ağustos 2004 22:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Ndn olmasın yaf bole yuzyuz olmuo bu ısler orada da cıvıo cıvyan (ben) mirc den olması lzm bole real da olunca bulusma saatı bılmemne fln derken kaynıo mırc da olablr bence[signature][hline]Sword is a Weapon For Killing Swordsmasip is a Art of Murder But I Prefer To Use My Sword To Protect -----Kenshin Himura----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Echoes_From_Hell Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 ya bencede abiler. sokmayalım teknolojiyi bunada. biz fantastik ortam lsun diye kasıyoruz. hem zevkli de olmazki. bayar. ve ortama giremezsin.[signature][hline]I have no options left again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ewt zaten hiç anlamadım bana sürekli bölünürmüş gibi gelio çünkü dm ve oyuncular sürekli dialog halinde olmalı ve internette dm tam ortamı anlatırken tasvir vb... biri bişey sorsa biter gider bütün keyif...[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 ya bi de yüzyüze olunca herkes dikkatini oraya veriyor mircten oynarken mesela ben dm anlatıyo diye o arada başkalarıyla da chat yapsam dikkat falan kalmadı O yüzden Frp yüzyüze oynanır[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Messenger'ın zar özelliğiyle bir gün yapmayı planlıyorduk oldu. Plug-in'i çekip bağlanan herkes listesinde [email protected]'u eklesin. 14.09.2004 tarihinde yani yarın yapacağız. Hikayeyi ben anlatacağım. Her kafadan ses çıktığı takdirde yeni bir masa kurulacak ve o kişi alınmayacaktır. Sırayı ben size söyleyeceğim. Saat tam 14:00'da başlayacak. Tüm masaüstü severleri bekliyorum...[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... FRPG'ciler Derneği yani FRPGDER 'e siz de katılın ... Çok yakında geliyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar