Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkiyede rp server ı varmı??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkdasalar soylermsiniz rp serverı varmı bir zamanlar hobbit vardı onun gibi kaliteli bir rp serveri varmı yazarsanız sevinirim yada acılcak mı bole rp icin char ın gecmisi fealn istencekmi?? ole olursa cokmukkemel olur kaliteli player saıyısı artar[signature][hline]CoCoCola ic
Hayatı Yasa
Mesaj tarihi:
said:
TheSerial, 13 Eylül 2004 17:12 tarihinde demiş ki:
var 50 metre ileriden sağa dön karşına çıkacak

ne diyim? ne denebilir?[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Mesaj tarihi:
esas buraya bu topici acana ne denebilirki UO EMÜLATÖRLERİ sayfasına rp server bilen varmı geçenlerde hobbit vardı o çok güzel.. / muhabbet mi ediyoruz ya sorunlarını danışacaksın adam bize rp server bilen varmı diyor hay allahım sen bana kuvvet ver ya havle vela kuvvete
Mesaj tarihi:
Daha once boyle cok topic acildi (bende actim) herkes adam gibi cevap verdi. Yok mu cevabin? Sus otur o zaman sanane burda yokmu yetkililer? sanami kalmis onu azarlamasi. ukalaya bak ya[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Mesaj tarihi:
OF OF böyleleri yüzünden bu hallere geldik adam muhabbet için geliyor buraya muhabbet edeceksen git muhabbet bölümüne yaz ne bileyim başka bişeye yaz burası yerimi ... adam yetkilimisin diyor ya kardeşim her işi yetkililer mi yapcak uyarıyoruz saçma sapan bir daha topic açmasın .. cevap versem adam diyecek herhalde burası yeri hep buraya saçma sapan topicler açacak...... skylyamsfjıha mısın nesin saçma sapan konuşma yazdıklarını bir kez oku
Mesaj tarihi:
sen ne oldugunu biliyomusun bi hallerek geldik diyosun ?
nesin sen ?
bu imaj nedir yani bu milletin onu anlamıyorum ben
off bu hallere geldik işte bunlar yüzünden
pfff offff uo emulator kısmı burası bu hallere geldik işte OFF OFFF

ne bu tarzlar..hangi hale geldin sen bi sölermisin ?[signature][hline]we modify worlds

[Bu mesaj Eternal tarafından 13 Eylül 2004 17:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
TheSerial, 13 Eylül 2004 17:23 tarihinde demiş ki:
OF OF böyleleri yüzünden bu hallere geldik adam muhabbet için geliyor buraya muhabbet edeceksen git muhabbet bölümüne yaz ne bileyim başka bişeye yaz burası yerimi ... adam yetkilimisin diyor ya kardeşim her işi yetkililer mi yapcak uyarıyoruz saçma sapan bir daha topic açmasın .. cevap versem adam diyecek herhalde burası yeri hep buraya saçma sapan topicler açacak...... skylyamsfjıha mısın nesin saçma sapan konuşma yazdıklarını bir kez oku

Adam yazisindada cok iyi belirtti muhabbet etmek istedigini. """ Ben rp serveri aramiyorum. Muhabbet etmek istioyrum. 90 60 90 olculerim var. Sarisinim. 19 yasindayim ve arkadaslik iliskisi kurmak istiyorum. Isteyen varsa rp hakkinda sonsuz muhabbetler edebiliriz. ben burdayim muhabbet icin varim!"""

ukala dedigim icin ozur dilerim bi anda tepem atti. Ama, neyse ya salla[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Mesaj tarihi:
Seni dediklerini bi dusun adam Uo daki rp serwer sorusunu sence Konu dısınami yazsin veya Garbage mi ? mantiklimi konuştuklarin...[signature][hline]Tum D'loethelere sevgilerle ....
Mephisto D'loethe

-Bitmeyen sarki istiyoruz !!!
Mesaj tarihi:
Hobbit ve RP hakkında şurada çok güzel bi cevap yazardım da uğraşmaya değmez.

Girdim oynadım da bir süre. Ancak RP serverı olduğunu iddia ede.. Neyse ...[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mesaj tarihi:
Krynn online projesi olsa iyi olacaktı yazık oldu... Hobbit hala açıkmı açıksa adresi ne ?[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın...

xueshen, 13 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki:
heheheheh ben 190 pingle combo yapmış adamım hehehhee

Head, 31 Temmuz 2004 21:09 tarihinde demiş ki:
bana araba çarpmıştı
böyle fırfır dönüp düşmüştüm.
kolam da düşmüştü
kalkıp kolam nerde lan demiştim.
sürücünün sinirleri bozulmuştu küfür etmişti
sonra esnaf geldi sen çocuğa ne küfür ediyosun diye
dövdüler bunu ayaküstü.

| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| ||
²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³²¹ ³¹ ²¹¹
Mesaj tarihi:
said:
Rewendor, 13 Eylül 2004 17:33 tarihinde demiş ki:
Hobbit ve RP hakkında şurada çok güzel bi cevap yazardım da uğraşmaya değmez.

Girdim oynadım da bir süre. Ancak RP serverı olduğunu iddia ede.. Neyse ...

sorun nedir?[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Mesaj tarihi:
sizin yüzünüzden kurani kerimi hatim ettim valla sabır çeke çeke allahım adamın dedigine bak rp server varmı? orada yazıyor scripting bölümüdür ya resullah ( kuluvallah okur )
  • Admin
Mesaj tarihi:
Hayır bak ben sadece sordum ve alla alla diyerek trip atman sana bişi kazandırmaz söyledim hatayı ders cıkarıp birdaha yapmamak daha güzel değil mi?
benim söyledigim kendi koydugum bi kural degil üyesi oldugun(m) paticik forumların bi kuralıdır.[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Mesaj tarihi:
said:
Eternal, 13 Eylül 2004 17:28 tarihinde demiş ki:
sen ne oldugunu biliyomusun bi hallerek geldik diyosun ?
nesin sen ?
bu imaj nedir yani bu milletin onu anlamıyorum ben
off bu hallere geldik işte bunlar yüzünden
pfff offff uo emulator kısmı burası bu hallere geldik işte OFF OFFF

ne bu tarzlar..hangi hale geldin sen bi sölermisin ?

+500 kaptın eternal

nedir bu yer edinme çabası anlamıyorum[signature][hline]hö?
Mesaj tarihi:
UO Emülatörleri [website]
Scripting nedir nasıl yapılır, free serverlar, emülatörler vs.

Bu yaziyi benmi yazdim?
- Hayır adminler yazmiş.

RP Serveri diye sorduğu server bir free servermıdır?
- Evet free serverları ilgilendircek bir konudur.

UO Emulatörlerinde free serverları konuşmak kadar doğal birşey yoktur çünki konu başliğinin altinda free serverlar ibaresi adminler tarafindan konulmuştur.
Free server yerimi burasi burasi scripting yeri diyenede artik ne düşer bilemiyorum.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki:
şopar sensin lan ben tinerciyim
Mesaj tarihi:
said:
TheSerial, 13 Eylül 2004 17:37 tarihinde demiş ki:
sizin yüzünüzden kurani kerimi hatim ettim valla sabır çeke çeke allahım adamın dedigine bak rp server varmı? orada yazıyor scripting bölümüdür ya resullah ( kuluvallah okur )

bak arkadasim burasi uo emulatorleri bolumu. burada sormazsa nerede soracak? baggionun actigi shard adresleri adli topige bir tek reklam amacli yazi yaziyoruz (veya cok farkli degil) sorumuzu burda soruyoruz. Daha once boyle soru ile cok karsilandi ilk kez (belki 1. kisi 2 kisi vardir benden once) sen boyle yapiyorsun. Ayrica adam yanlis bir sey yapti diye dalga mi gececeksin? bak ben cok sinirlendim sana ukala dedim sonra hatami farkettim. sen yanlis bir sey yaptin burda bir suru kisice simdi biz seni asagilamalimiyiz? yoksa guzelce uyarmalimiyiz?[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Mesaj tarihi:
arkadalr hatalıyım pardon rpserverının fealn bos verin zaten rpde neymis biz pwp yapalım lamersin ezıq sin diyelim gecelim sizde rahatlıgıyın bende vaz gectim sormuyorum diger arkadaslar dısında yardımcı olan arkadaslara savunanalara minnettarım

[Bu mesaj BullDoG tarafından 13 Eylül 2004 17:53 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...