cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Lyvanna_Dolores said: boy :1.76 kilo:57 Selam şişkolar. ayrıca bugün annemin doğum günü lan. Huzurla pasta tüketebilmemiz için aradığımız ikinci sebepte halloldu. teşekkürler Cons. Sinem, ideal vücut ölçülerine sahipsin anlaşılan, Allah kem gözlerden saklasın, tü tü tü tü tü maşşallah!!! Bu arada boyum 1.80 m, kilom 100... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 şişkosun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 vaniLLe said: Lyvanna_Dolores said: boy :1.76 kilo:57 Selam şişkolar. ayrıca bugün annemin doğum günü lan. Huzurla pasta tüketebilmemiz için aradığımız ikinci sebepte halloldu. teşekkürler Cons. benim boyum 1.57 ya hahaha kilomda 76........ aslinda benim adim nil degil, tiknaz zaten eheh. yok lan deilim 76 kilo Ahahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 escape said: ahhah neden anlamayalım abi bu tarz bi kaçamağımız olmuş olamaz mı escape kardeşim, tabi ki, kaçamağın olmuş olabilir ve anlamışsındır nedenini. vaniLLe said: cetin abi, saygilar. neden peki? Saygılar benden Nil kardeşim. Çok uzun açıklanabilecek bir şey ama o zaman çok alıştığım bu güzelim forumdan şutlanabilirim. Bunu istemiyorum ama şu kadarını söyleyebilirim. "Sanırım vücutlarıyla barışık oldukları için ekstra güven geliyor şişman kadınlara. Bu da onlara yatakta daha fazla rahat davranma olanağı sağlıyor. Teoride mantıksız gelebilir, ne alaka denebilir. Ama teorinin her zaman önünde olduğunu milyonlarca kez gösteren pratik burada da bir kez daha kendini gösteriyor." şeklinde bağlayayım. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Aluriel said: şişkosun yani Göreceli bir kavram. Akrep Nalan beni tavlamak için çok kilo vermeli mesela... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 vay bizim hatunlar demek hep zayıf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 sanıyorumki napae hariç forumdaki diğer kızların hepsi şişko. çünkü albüme foto koymaya cesaret edebilen tek kız o. her zaman tebrik etmişimdir. bi de cereb var o örtmen ona laf yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 muhakkak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Ya gençler. Hadi en güncel fotolarımızı hemen şimdi albüme koyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Şişman var şişman var şimdi. Israel Kamakawiwo'ole gibi biri olsa sevilir, sabaha kadar çalsın söylesin istenir. Yeteneği kilosunu da aşmış insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Albümün linki hangisi, bu sağ üst köşedeki çalışmıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 kim ne derse desin benim için hatun 1.60 52 kilodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 burdaki tüm kızlardan daha fitim. 1.78 57 ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 kıskanın şişmanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 190'ım 180 sevgilim var çok üper bişi 160lık manitayla cıkıp ona tepeden bakmak hem görsel olarak hem de duygusal olarak çok hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 O tarz hatunlar da iyidir...Minyon hatunlar. Ulan şimdi okuyunca sapık sanacaksınız beni ama her hatun güzeldir be gençler. Bu arada albüm linkini verir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Garbage>Paticik Albüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 escape said: 190'ım 180 sevgilim var çok üper bişi 160lık manitayla cıkıp ona tepeden bakmak hem görsel olarak hem de duygusal olarak çok hoş değil. amaç tepeden bakmak değil mi zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 escape said: 190'ım 180 sevgilim var çok üper bişi 160lık manitayla cıkıp ona tepeden bakmak hem görsel olarak hem de duygusal olarak çok hoş değil. Yav ilk anda 190 kgyum, sevgilim de 180 kg anladım. Uzun boylu erkek-kısa boylu kadın görsel ve duygusal olarak hoş değil düşüncenin görsel kısmını bilmem ama duygusal kısmına katılmıyorum. Neyse, daha fazla detaya girmemek lazım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 throine said: Garbage>Paticik Albüm? Fotoğrafları paylaştığımız albümü kastediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 tamam abi orası işte said: amaç tepeden bakmak değil mi zaten? değil kardeş, ben 1.75 ten kısa kızlara karşı bişi hissedemiyorum. öyleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 minyon iyidir atıp tutacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 escape said: 190'ım 180 sevgilim var çok üper bişi 160lık manitayla cıkıp ona tepeden bakmak hem görsel olarak hem de duygusal olarak çok hoş değil. ss or ayrıca gülşen bengü fizikli hatunlar tavsiye edilir haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 1.87 103kg, soranlara 0,1 tonum diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar