Viper_ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mortis said: of be jinro of ne sevinmiştik çok iyi oynuo die mahvetti kendini resmen jinro'ya hitaben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 eeee başladı mı şimdi bu... Hiç vod linki vermedinizde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 paranoya said: Cuce said: ölemi? ikisinden birisi bırakmış sonucta. yine sacma slayers legal mindi atti legalmind birakmadi haketmıştir edepsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Of Jinro çok bozdu. Yaramadı çocuğa kore. Geldiğinden beri fena hallerde. Halbuki git 2 racks agression yap. Hiç mi Nada izlemedin yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 abi nasıl buluyo bu cocukları ya... 3 ay önce hiç birini tanımıyoduk şimdi turnuvanın her tarafı slayers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Nesteaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Oyun başındaki fail baneling drobun hariç on numara oyun oynadı Slayers_min.. Hll .. Mass muta görüceğimi hiç düşünmezdim o kadar Phoenixe karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 of aylardır ustreamden bi adamdan izliodum gslleri işten gomtv olmadığı için adam şu an banlandı copyright bilmemnesinden :/ var mı başka kaynağınız stream için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 günün maçı leenock vs alicia ayrıca nada vs line ve top vs nestea de dikkat çeken diğer ikisi. bugünkü maçlar iyi, ben kaçırmam mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 üzülme genç, vodları izlersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 zerg op yetmemiş gibi bu haritada dengesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 alica gg, base den çıkamıyor herif feci harrasladı. edit; g*t oldum evet (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 adam toss birader, niye çıksın ki baseden? 200 ol, a+sağ klik gogogo ama alicia'nın oyunculuğunu gölgelemesin tossun op olması. mc ile imparator'un karışımı bir çocuk bu, daha da iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 nerden izliyorsunuz beyler, link verseniz de naruto çıkana kadar oyalansak *_* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 valla gomplayerın varsa gomtv nin sitesinden izleyebiliyorsun yoksa restreamler blocklanio ben bi tane buldum sadece ses gelio , o kadar vahim durumdayım, radyo yayını gibi dinliyorum lol http://www.justin.tv/murfdawgg#/w/1312200160 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ya o salak 240 piksel falan yayın yapıyodu, browserı oynattı saçma sapan bi yeri izliyoruz kaç saattir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 gom un kendi yayını da en fazla 241 hadi bilemedin 242 piksel falandır zaten. o değil de nada reiz elenebilir ha, beklenmedik bir sonuç olur benim açımdan. yetemedi resmen 2. maçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 stimpak said: ya o salak 240 piksel falan yayın yapıyodu, browserı oynattı saçma sapan bi yeri izliyoruz kaç saattir. galiba adam evde değil ya das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 mine fena patladı sdgvksdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 nestea muhteşem ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 blingler muhteşem asıl ama top da biraz inat etti bi raven basmamakta. o da onun hatası olsun hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 harbi bi raven bassa 342523 tane scan atmaktan + o bling tuzaklarına düşmekten kurtulacaktı. geçen biri mutalar için demişti proluk başa bela noob biri olsa 2 tane turret atar savunur biz marinelerle deli dana gibi koştururuz diye, bu da ona benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ahmedinejad said: geçen biri mutalar için demişti proluk başa bela noob biri olsa 2 tane turret atar savunur biz marinelerle deli dana gibi koştururuz diye, bu da ona benziyor. bunu diyen komik birisiymiş ya da derdini anlatamamış tam, anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar