Viper_ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mortis said: of be jinro of ne sevinmiştik çok iyi oynuo die mahvetti kendini resmen jinro'ya hitaben
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 eeee başladı mı şimdi bu... Hiç vod linki vermedinizde :(
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 paranoya said: Cuce said: ölemi? ikisinden birisi bırakmış sonucta. yine sacma slayers legal mindi atti legalmind birakmadi haketmıştir edepsiz
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Of Jinro çok bozdu. Yaramadı çocuğa kore. Geldiğinden beri fena hallerde. Halbuki git 2 racks agression yap. Hiç mi Nada izlemedin yahu.
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 abi nasıl buluyo bu cocukları ya... 3 ay önce hiç birini tanımıyoduk şimdi turnuvanın her tarafı slayers.
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Oyun başındaki fail baneling drobun hariç on numara oyun oynadı Slayers_min.. Hll .. Mass muta görüceğimi hiç düşünmezdim o kadar Phoenixe karşı.
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 of aylardır ustreamden bi adamdan izliodum gslleri işten gomtv olmadığı için adam şu an banlandı copyright bilmemnesinden :/ var mı başka kaynağınız stream için
huun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 günün maçı leenock vs alicia ayrıca nada vs line ve top vs nestea de dikkat çeken diğer ikisi. bugünkü maçlar iyi, ben kaçırmam mesela.
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 zerg op yetmemiş gibi bu haritada dengesiz
Vendy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 alica gg, base den çıkamıyor herif feci harrasladı. edit; g*t oldum evet (td)
huun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 adam toss birader, niye çıksın ki baseden? 200 ol, a+sağ klik gogogo ama alicia'nın oyunculuğunu gölgelemesin tossun op olması. mc ile imparator'un karışımı bir çocuk bu, daha da iyi olacak.
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 nerden izliyorsunuz beyler, link verseniz de naruto çıkana kadar oyalansak *_*
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 valla gomplayerın varsa gomtv nin sitesinden izleyebiliyorsun yoksa restreamler blocklanio ben bi tane buldum sadece ses gelio , o kadar vahim durumdayım, radyo yayını gibi dinliyorum lol http://www.justin.tv/murfdawgg#/w/1312200160
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ya o salak 240 piksel falan yayın yapıyodu, browserı oynattı saçma sapan bi yeri izliyoruz kaç saattir.
huun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 gom un kendi yayını da en fazla 241 hadi bilemedin 242 piksel falandır zaten. o değil de nada reiz elenebilir ha, beklenmedik bir sonuç olur benim açımdan. yetemedi resmen 2. maçta.
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 stimpak said: ya o salak 240 piksel falan yayın yapıyodu, browserı oynattı saçma sapan bi yeri izliyoruz kaç saattir. galiba adam evde değil ya das
huun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 blingler muhteşem asıl ama top da biraz inat etti bi raven basmamakta. o da onun hatası olsun hehe
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 harbi bi raven bassa 342523 tane scan atmaktan + o bling tuzaklarına düşmekten kurtulacaktı. geçen biri mutalar için demişti proluk başa bela noob biri olsa 2 tane turret atar savunur biz marinelerle deli dana gibi koştururuz diye, bu da ona benziyor.
huun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ahmedinejad said: geçen biri mutalar için demişti proluk başa bela noob biri olsa 2 tane turret atar savunur biz marinelerle deli dana gibi koştururuz diye, bu da ona benziyor. bunu diyen komik birisiymiş ya da derdini anlatamamış tam, anlamadım.
Öne çıkan mesajlar