Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kepek Sorunu

odullusoru

Öne çıkan mesajlar

ben de cok uzun suren kepek sorununu beslenme bicimini ve sampuani degistirerek cozdum sanirsam. vitamin ve mineralleri ihmal etmemek gerekiyor.

ben avon marka sampuan kullaniyorum, bi ozelligi yok aslinda sadece annem aldi diye onu kullaniyorum sdfsdf.

bu arada sacini tek defa yikamani oneriyorum ben de.
Sosyal ağlarda paylaş

ortaokulda saçımı yıkamaya üşendiğimden bol bol ıslatıp düzeltir okula giderdim.bide bazen o mal hobi jölemsi kötü jölelerden sürerdim.o zamanlar stick falan yoktu sanırım varsada keşfetmemiştim dfs

ilerleyen saattlerde kaşım gözüm kepek oluyordu okulda.şöyle bi dokundururdum üstüme yağardı

sonra kafamı yıkamaya başladım sabahları.düzelmedi.bi ilaç aldım

1 ay boyunca yıkandıktan sora 5 dakka boyunca onla iyice kaşıyorsun kafayı.o gün bugundur kepeğim yok

ha ama marka veremicem hatırlamıyorum.böyle bir anımdı teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

Polyushka said:

odullusoru said:

Uzun süredir mustaribim bu dertten. Clear denedim uzun süre kar etmedi. Duş alıyorum güzelce kafamı 2-3'er dakikadan 3 kez yıkıyorum 4 saat sonra gene şöyle bir saçımla oynasam kepek dökülmeye başlıyor. 3-4 gün üst üste her gün yıkasam da aynı, 2-3 günde bir yıkasam da aynı, haftada bir yıkasam da aynı. Kepek benim değişmeyen sabitim haline geldi sanki.

Ketoral şampuan denedim yine aynı sonuç. Tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı ?

''Dove kepeğe karşı etkili'' al.

buydu sanırım.

Kepek sorunun çözülecektir.

kullandın mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

Bende de kepek vardı ama nedeni saç diplerinde egzama. Eğer sizin de durumunuz buysa şampuan felan çözüm olmuyor. Dermovat Saç Lasyonu saç dibi egzamasının çözümü. Egzama nüks ettiği zaman kullanınca sonraki güne birşey kalmıyor.

Eğer yüzünüz/cildiniz felan da stressli olduğunuz dönemlerde saçma sapan kuruyorsa yada kepekleriniz en çok stressliyken ortaya çıkıyorsa egzamadan kaynaklanıyor olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...