Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 ben de cok uzun suren kepek sorununu beslenme bicimini ve sampuani degistirerek cozdum sanirsam. vitamin ve mineralleri ihmal etmemek gerekiyor. ben avon marka sampuan kullaniyorum, bi ozelligi yok aslinda sadece annem aldi diye onu kullaniyorum sdfsdf. bu arada sacini tek defa yikamani oneriyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 goldbären said: ahah tam da nette konuyla ilgili araştırma yapıyodum. benim kaşlarımda, şakaklarımda, hatta saç-kıl çıkmayan alnımda ve burnumun yanlarında bile pul pul dökülmeler olabiliyor. İMDAT aynısı oluyo bende de ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 o pul pul dökülme olayı bende de oluyor ya sinir bi durum. kepek içinse nizoral veya ketoral haftada iki defa bir ayda halleder muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 stressten de oluyor o tüm suratta pul pul dökülme ya bi arkadaşımda ne zaman sıkıntılı döneme girse oluyor. adamın sıkıntıda olduğunu hemen anlayabiliyorsun işte. az bi kortikal steroidli krem kullanıyor öyle olduğunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Kérastase kullanıcaksın anında geçirecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 ortaokulda saçımı yıkamaya üşendiğimden bol bol ıslatıp düzeltir okula giderdim.bide bazen o mal hobi jölemsi kötü jölelerden sürerdim.o zamanlar stick falan yoktu sanırım varsada keşfetmemiştim dfs ilerleyen saattlerde kaşım gözüm kepek oluyordu okulda.şöyle bi dokundururdum üstüme yağardı sonra kafamı yıkamaya başladım sabahları.düzelmedi.bi ilaç aldım 1 ay boyunca yıkandıktan sora 5 dakka boyunca onla iyice kaşıyorsun kafayı.o gün bugundur kepeğim yok ha ama marka veremicem hatırlamıyorum.böyle bir anımdı teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Polyushka said: odullusoru said: Uzun süredir mustaribim bu dertten. Clear denedim uzun süre kar etmedi. Duş alıyorum güzelce kafamı 2-3'er dakikadan 3 kez yıkıyorum 4 saat sonra gene şöyle bir saçımla oynasam kepek dökülmeye başlıyor. 3-4 gün üst üste her gün yıkasam da aynı, 2-3 günde bir yıkasam da aynı, haftada bir yıkasam da aynı. Kepek benim değişmeyen sabitim haline geldi sanki. Ketoral şampuan denedim yine aynı sonuç. Tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı ? ''Dove kepeğe karşı etkili'' al. buydu sanırım. Kepek sorunun çözülecektir. kullandın mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Bende de kepek vardı ama nedeni saç diplerinde egzama. Eğer sizin de durumunuz buysa şampuan felan çözüm olmuyor. Dermovat Saç Lasyonu saç dibi egzamasının çözümü. Egzama nüks ettiği zaman kullanınca sonraki güne birşey kalmıyor. Eğer yüzünüz/cildiniz felan da stressli olduğunuz dönemlerde saçma sapan kuruyorsa yada kepekleriniz en çok stressliyken ortaya çıkıyorsa egzamadan kaynaklanıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar