dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 saim beyden küçük değiliz sen mi küçüksün... hayır ben küçüğüm! ben! saim bey! bak bilim adamları, size iki çift lafım var. koskoca adamım, param var pulum var. herşeyim var.binlerce kişi çalışıyor emrimde. yakışır mı bana ekmekle oynamak.yakışır mı bunca günahsızı, çoluğu çocuğu karda kışta sokağa atmak, aç bırakmak. ama nasıl yakışmaz.ben değil miyim öz kızına bile acımayan, bir damlacık saaddeti çok gören. anlamıyor musunuz bilim adamları? bu çocuklar birbirini seviyor. ama benim umrumda bile değil. ahauhauhauhauhauah salak kız ya. fakir birisine aşık olmuş aptal. verecek miyim kızı? ahauhau hadi lan! ben küçüğüm, en küçük benim anlıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Küçükken ağzım açık izlemiştim... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ershut Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 küçükken ingilizce mi biliodn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 yok türkiye de kimse bilmiyodu o yüzden türkçeye de çevirememişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Abi benim teyzem biliyordu ama çat pat, how, what, go, come falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 WARNER BROS ÇOCUKLARI DİNSİZLEŞTİRİYORERÖ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 ya buna benzer bi gif vardı.dünyanın ne kadar küçük olduğunu gösteren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 ufacığız olm, minicik böle ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 O zaman Türkçe yayınlanmıştı. Bir de ingilizce'yi çok rahat öğrendim. Orta okuldaki öğretmenim sağolsun. Simten Çalışkan... İsmi bile hala aklımda. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 SeaGle said: Abi benim teyzem biliyordu ama çat pat, how, what, go, come falan. valla yine iyiydi ingilizcesi bak. o zamanlar trt'de eğitim veriyordu siigıl'ın teyzesi. en iyi ingilizce onunkiydi yahu. teach me your best english programı vardı hatta. http://www.dailymotion.com/video/xblrcw_yngilizce-oyreten-fularly-teyze-ozg_shortfilms wuhaaay soru sözcüğü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Journey to the Edge of the Universe tavsiye ediyorum. Bu konu hakkında müthiş bir belgesel. 1 saat falandı yanlış hatırlamıyorsam ve baya bilgilendirici... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 seagle'nin dayısının belgeseli vardı. Into The Universe with Seagle'nin Dayısı diye. o da güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Abi dayım çok para kırdı o işten ama şöhret olduktan sonra bozuldu. Karılarla kızlarla çok para yedi, "asıl alem burda olm, yemişim güneş sistemini" diyordu son güzel günlerinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar