ismetto Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Ey ahali.. Uzun lafın kısası Karak Azgal Destroda Blacklisted Guildinde yaklaşık 20 Türk Oyuncu toplanmış bulunmaktayız. Amacımız istikrarlı bir şekilde oyunu sürdürmektir. Aramıza katılmak isteyenleride bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 keşke tüm türkler tek bir serverda olsa da tatlı bir rekabet olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismetto Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Valla beyler fermandır :)))) Norndan azgaldan order olarak charını bırakıp gelenler war. Kimiside sildi. Haliyle Tier 1 online yeni üyeler. 10 ila 15 kişi arası warband çıkarıyoruz. Garantidir Tovl - Tomb lar benden.. Yani Geç kalmadınız herkez yeni charla oynuyor gelmek isteyene kapımız açık.. 1 Hafta daha beklerseniz geç olabilir. Ventrilo açık durumda 10 - 15 Türk Tier 1 de terör estiriyolar.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 KingV said: keşke tüm türkler tek bir serverda olsa da tatlı bir rekabet olsa. Türkler karşılıklı olunca yabancıları bırakır birbirlerine küfür kavga girişirler her zaman :) O yüzden sırf Türk guildi yönetmek bile bir beceridir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 bir zamanlar nornda invadoria(dest) vs exile(order) vardı pek güzel atışırdık. sen beni kestin ben sei kestim falan güzel günlerdi peh.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismetto Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 bu gün saflara 2 kişi daha katıldı... Gelin millet yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 bu oluşumda hangi sınıflar var neler eksik onları da yazın da warhammerin çok sınıflı dünyasında kararsız kalmış arkadaşlara karakter açarken fikir versin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismetto Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 günlük ortalama 17 - 20 online war. Healer eksiğimiz war.. Giderek büyüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismetto Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Guilde katılmak için ; Ismetto -Cyndela - Daardo - Dyingwish - Elizat - Ellerhawaya - Elseleth - Erdo - Kanun arkadaşlarla kontağa geçebilirsiniz. azgaldayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nevrath Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Eline sağlık .Ben EA ile birleşince oyunu bırakmıştım.Benim oynadığım zamanda çok az Türk vardı şimdi tekrar oynamak için heveslendim.Ama şimdi rr ile hiç uğraşamam account almayı düşünüyorum.Eğer satılık account bulursam Guild'na mutlaka katılırım. Tekrar eline sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nevrath Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Ben eskiden destro olarak oynuyordum Karak-Norn'da.Şimdi server'ların durumu nedir bilmiyorum.Hala destro ezikmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smartgun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 t1-t2' de genelde destler eziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lenilhir Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Oyunu tekrardan trial olarak açtım ama bugun yarın normale döndureceğim azgalda hala bu guild varmıdır. orda yazan isimlere whisper atmaya çalıştım ama bulunamadı dedi genelde, eğer guild devam ediyorsa katılmak isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legendturk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 guild hala faliyette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lenilhir Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 peki kime whisp atmam gerek online olan her hangi bi yetkili varmı günün çoğunluğunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legendturk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 genelde akşamları girdiğim için gündüz kim war pek bilimiorum ama elizat a wisp atabilrsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Herifcotr Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Evet beyler guild tıkır tıkır çalışıyo, bir ara bakım onarıma girdi ama sorun kalmadı. t3' de 2-3 kişi kaldı diğer herkes t4'de çogunluklu akşamları online oluyoruz, gündüzde belli bir kitle var tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 gayet temiz casual ilerliyoruz bence zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
makaveli77 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Azgal'da Order oynamasam katılmak isterdim ayrıca bu guild bi aralar norn'da değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WitchElf Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Karak-azgaldayım destro tarafındayım Extremhaz charımın adı 25 rankım iletişime geçelim arkadaşlar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swaiken Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Bu guild hala duruyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethbrika Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Bu guild artık bu guild oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismetto Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Selamlar herkeze.. Oyuna tekrar dönüş yaptık. Karak Norn ve Karak Azgal birleşti. Destro. online sayısı ile bastırıyor.. Bizde her zaman ki gibi Destro tarafındayız. (Server Karak - Norn) Guild ismi Bushido dur. iletişime geçmek isterseniz. Oyunda ; Ismetto - Arabeni - Duchesss - Votka ile bağlantı kurabilirsiniz. Guildimizin Alliance olduğu diğer guildler online sayısı yüksektir. Senaryo veya Rvr de parti bulunabiliyor. Elimizden geldiğince eski ve tecrübeli oyunculara ulaşmaya çalışıyoruz. Şu an sahip olduğumuz üyeler tecrübeli ve yüksek ranklara sahip oyunculardır. Bu tabiki ayrı bir zevk veriyor. Bir çok kez guild kurmayı denedik. Malesef istediğimiz sonucu elde edemedik. Fakat bu sefer farklı belkide serverin en vahşet saçıcı partilerini çıkarabiliyoruz. Katılmak isterseniz veyahut oyuna yeni başlamışsanız yardımlaşma guild içerisinde şu an çok iyidir. Yaş ortalaması 18 ila 37 arasındadır. Hangi oyunla ilgileniyorsanız. İyi eğlenceler... (Diğer sitelerden kopyala yapıştır yaptım) :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismetto Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Blacklisted malesef hata sebebi kapandı. Sağolsun emanet ettiğim arkadaş charı satmış sattığı adam da guildin bulunduğu alt karakteri silince guild uçtu gitti uraştık ama alamadık geri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Arkadaşının yaptığı şerefsizlikten başka bir şey değil. O değil de rr40 mı 60 mı ne istiyormuşsunuz guilde girmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar