hellhundd Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Benim server'ın forumunda da merge diye bağırıolar ama hiç de öyle bir durum yok, serverlar; en azından bizim ki heatherfield bu arada kalabalıklaşıyor. tek garibime giden şey pvp server olmasına rağmen defiantlarla hiç uğraşmamamız. aksine ne zaman bir event boss doğsa guardian defiant birlikte dalıyoruz. arada onlara vursun diye alan da atıyorum ama takan yok :) Bence şimdilik mergesiz daha iyi herşey. az kişi olması benim warhammer'da karşılaştığım etkinin tersine oyuncuları daha çok birbirine yaklaştırıyor. zaten 3-5 rift açılıyor. bi haritada 10+10 kişi olunca rift kalmıyor dolayısıyla. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Merge ile ilgili birşey yok ortada ancak "Migrate" konusunda çalışmalar yapıldığı söyleniyor. Gerçi ihtiyaçta yok son patchden sonra populasyon açısından oyun genel olarak toparlanmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar