Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çiçeksepetini kullanan ?

erucalavera

Öne çıkan mesajlar

• 4 yıl sonra ...
Yıllar önce bir kere kullandım. Bir barışma çiçeğiydi. Üstelik de esas hata bende olmamasına rağmen. Gönderdiğim saatte gönderdiğim şekilde ulaşmış çiçek, ama tepki gelmedi karşı taraftan. Daha sonra histerik şekilde adamları 2 defa arayıp teyit aldım, adamlar direkt çiçeği teslim eden kuryeyle görüştürdüler beni. Adam "Abi teslim ettim şu saatte, aldı, çok sevindi" falan dedi. Gözleri doldu dedi, ben bile mutlu oldum dedi. İş yerine yollamıştım bir de. Kız sonuçta, özellikle iş ortamında, insanların arasında sever bu jesti, herkes böyle sevildiğini görsün ister. Hem direkt kendisi alsın istemiştim, gündüz eve yollasam alan olur mu, akşam yollasam evde olur mu bilemedim. Çiçeğin fotoğrafını da gördüm hatta, gayet güzelmiş.

Tekil bir tecrübem olmasına rağmen hizmet, teslimat ve takip olarak çok başarılıydı. Tek kusuru, yollamamın ardından adamlar sürekli SMS yollamaya, kampanya şu-bu göndermeye başladılar. Çok fazla spam mesaj geldi telefona bir süre.

Bu arada çiçek sepetine rağmen yalan oldu kız işi. Telefonda görüştük falan, olmadı. Toparlayamadık, ama çiçek çok çok güzelmiş, öyle demişti, çok sevmiş. Solana kadar saklayacak, ama eninde sonunda unutacak, belki de unutmak isteyecek, büyük bir hevesle sepete iliştirdiğim oyuncak ayısını kedisine oyuncak niyetine verecekti. Daha önce de sevmiştim tabii de, hiç böylesi olmamıştı. O psikolojiyle kafaya kakarcasına hatırlatma çiçeksepeti sms'leri gelince daha beter oluyor.

Ay sonunda mı ne aradılar, hizmetlerini nasıl bulduğumu falan sordular. Dedim hizmetten yana kusur yok iyi de, işe yaramadı. O sırada biraz toparlanmıştım daha doğrusu toparlandığımı düşünüyordum, geyik amaçlı söyleyeyim diyordum, yine söylerken bi sesim titredi, bir yumru oturdu boğazıma. Telefonun karşı tarafında bir sessizlik oldu. Şey hadi ya geçmiş olsun falan dedi arayan. Anlayışlı adamlarmış. Bi daha SMS gelmedi :/
Sosyal ağlarda paylaş

ben bir kaç kez gonderdim sıkıntı cıkmadı. hatta bir keresınde bir tane balon eksik gondermıslerdı hatuna dogumgunu için, aradım eksik göndermıssınız dedim ertesı gun hem balonu hem de bir buket gül gondermısler özür mayetinde.. hatta bu sene aradılar ''geçen sene su tarihte x hanımın dogum gunu ıcın hediyeler gondermıstınız hem hatırlatmak hem de %50 indirim yapmak için aramıştık'' diye. sevindim tabi...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...