Spyro Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 skyrimden once sadece kinect paneli + bioshock gosterdiler biraz.. kacan bi sey yok pek.. ayrica moriQ said: skyrim çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 bats Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 http://images.4chan.org/v/src/1307384016724.jpg http://images.4chan.org/v/src/1307384135114.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 mw3 demo ver gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=dNGhIOxgyug&feature=player_embedded abi ben biraz ıslandım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ABİ ADAM REİS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 başladı mw3 demo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 oyyyyyyyyyyyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 çok saçmaydı be mw3 e3 başı gösterdikleri video çok güzel gözüküyodu halbuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 mw3 güzel yine de şu oyunda 5 sn de bir şarjör değiştirmeyi hiç sevmiyorum. lan 30 tane mermin var bitsin değiştir. adam 5 dakkara 50 şarjör değiştirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 öff, gameplay aynı, grafikler aynı, silah-el bombası sesleri bile aynı, fontlar, yazılar, her bişey tamamen aynı. tek fark map. üstüne hiçbişey katmadan 3 diye sunuyorlar. DLC olması lazım lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Ne beklediniz ki MW3'den. Adamlar Fifa Nba gibi basıyor işte her yıl euhueuehuehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 off bu ne ya paso kinect kinect. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Masquerade said: Ne beklediniz ki MW3'den. Adamlar Fifa Nba gibi basıyor işte her yıl euhueuehuehu. valla ben bişey beklemedim de bekleyenler ve "OFFF ABİ MW3 HARİKAKFJDSKDKDK" diyenler neyine diyor hakikaten anlamadım, bana 2'den map ve senaryo harici bi fark gösterin de "ha ok" diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 kinect sunumu cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 yalnız şu kinecti fable'da sevdim ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 http://images.4chan.org/v/src/1307386782867.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 abi mw3 inanılmaz olcak çünkü 1 ve 2 de inanılmazdı senaryo olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 amerika en birinci, tüm düşmanları bok yemiş amerikanın yanında. thats mw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 abi skyrim geliyo lan cok fena. http://www.youtube.com/watch?v=K9hJMxw126A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 aha başladı me3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Xenocide said: öff, gameplay aynı, grafikler aynı, silah-el bombası sesleri bile aynı, fontlar, yazılar, her bişey tamamen aynı. tek fark map. üstüne hiçbişey katmadan 3 diye sunuyorlar. DLC olması lazım lol. budur. korsanını bile oynamam yeter artık her yıl aynı şeyler. ergenlerde OHHŞŞŞŞ MW3 OHŞŞ CALL OF diye bi yerlerini yırtıyor sinir oluyorum çok doluyum bu konuda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ahahahaha nfs aksiyon oyunu olmuş o deil de polis niye sivillere sıkıyo ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 insan swtor e yeni bir video yapar ayıp be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar