Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 SeaGle said: Bizde iskender var http://www.istanbulozel.com/img_content/62ef541d7df6e25461e5e1c15bb978ab.jpg yanında bulgur olan İskender Gemlik'e özgü olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Bursa'ya degil de Gemlik'e bok atilsaydi bu kadar cok, SeaGle ''gemlikli degilim abi ben, bursaliyim'' derdi. net. gel gör ki teoride degisen bisi yok gemlik bursanin ilcesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 eheh ben bursali degilim, gemlikliyim diyor o demi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 canım çok iskender istedi emeği geçen herkesin abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 GEMLİKLİYİM LAN bursalı değilim şehrimin bi kaldırım taşına zarar vermişliğim yoktur daha karıştırmayın beni bu dallamalarla sdfvbfdds Gemlik zeytinlerini hüpletirken iyi ama di mi çakallaar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 "roket adam" said: canım çok iskender istedi emeği geçen herkesin abv sen gel ben sana iskender çekeyim, ayıbediyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 parasını veriyoruz beleş mi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 gemsas'i özledim ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Bursa'dan geldim, Kiloyla et. Bir parça külbastı kuzu, bir parça sucuk, 2 köfte, bir parça pirzola tavuk, ortaya salata, yoğurt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 nomsaR said: parasını veriyoruz beleş mi sanki. parayla değil sevgiyle yetişiyo onlar! o zeytinleri zamannda serdar ortaçlar yedi kızların göbeğinden, ne diyosunuz... @alaman köylüsü; gemsas iyi de denizi çok esiyor oranın be, iğrenç. Ama sakin yer. vaniLLe said: Bursa'ya degil de Gemlik'e bok atilsaydi bu kadar cok, SeaGle ''gemlikli degilim abi ben, bursaliyim'' derdi. net. gel gör ki teoride degisen bisi yok gemlik bursanin ilcesi. Birde, çok şükür herşeyiyle bok atılır da travesti ile bok atılmaz gemlik'e, o bize yeter dhnfdgsdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Bu arada marmarabirlik malı zeytinlere falan para verip de yemeyin çok kötüler yani gemlik standardına göre, bayaa kötüler, parayla alınmayacak kadar iyi zeytinlerin tamamını yurt dışına gönderiyorlar. Yurt içine artık kaçıncı kalite zeytin düşerse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Ne alalım abi tavsiye et o zaman Gemlik'e uğradığımızda şu iyidir dediğin zeytinci kimdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Bursa'dan geliş tarafında, jandarmayı geçince aşağı inerken sağ tarafta zeytinci hüsamettin var. Tabelasını falan görürsün zaten. Oranın zeytinini önerebilirim. İyi de insanlardır, gemlik'in yerli insanlarından, eskilerden. Ben birine zeytin götüreceksem ve bizde yoksa fazla ordan alırım hep, size de önerebilirim yani. edit: Bide gemlik içinde, istiklal caddesinde başaran zeytincilik var, hüseyin başaran. Onu da ekleyebilirsiniz listeye. Bunlardan reklam parası mı istesem ben, hmfs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Abi gemliğin plakası 16 değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Pasta said: Dağ deniz orman sessizlik araban varsa daha ne istiyosun? dhiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 16 za, zc, zf, zg, zn, zp, yanlışlık olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Neyin peşindesin ulen o zaman? Bursalısın işte niye "6 DEĞİL 6 BUÇUK YAŞINDAYIM BEN" tribindesin? Bursalısın, deal with it. Bak beni irl tanıyan herkes "bursadan böyle süper adamlar da çıkıyomuş lan" diyo, karanlıktan korkcana bi mum da sen yak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 bursaliy mum verilir mi lan, napica belli olmaz mumla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Valla ben almayayım büyükşehire bile bağlanmasak iyiydi sfdsdgfsd Gerçi şaka bi yana bursayı bilmeden çok fazla sallıyorlar travesti geyiğine de, az buz da saçmalık çıkmıyor değil. Hatta en son maç muhabbetinde yaşananlar "bursalı dallamalar" deyimini tasdikledi ne yazık ki. Sen ben kaynıyouz arada. Ama ben yine de gemlikliyim kikiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Ya bırak, geçen temmuz dışında ne zaman gördün benden öyle bişey yaptığımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ne yaptığını sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 şükrüye didim. başımdan geçen bi olay, taksiye bindim adam muhabbet ediyo -nerelisin kardeş -bursa -olsun boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 nerden çorladın bu espriyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 başımdan geçti mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 hahahahayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar