roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Yine Bella ve yine arkadaşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Law said: senko said: kontrol nasi oluyor ya indirin donlari kaldirin kollari seklinde mi? Aynen öyle hayvan gibi soyunuyorsunuz, çoraplar dahil, sadece alt kamuflaj kalıyor, sonra eller ensede birleşiyor kontorl böyle alt kontrolde olması lazım donlar aşşağı şeklinde ama bakmıyorlar. Birde yalınayak bir kaç tur attırıyorlar nedense elektriği alsın hesabı galiba. Birde (kısa dönem yaptım) acemilikde donlar aşşağı şeklindede bir muayene olduk, yani iki sıra vardı bir sıradaki doktor indirtiyordu diğeri ise sözlü muayene yapıyordu yani varmı bir arıza şeklinde gibi. O_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 roket kes artık, baydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 amphitrite said: Olayı neden kıza bağlıyosunuzki hemen? Belki adam kendi rahatsız oluyo. Ki temizlik ve sağlık için göğüs, sırt gereksiz belki; ama koltukaltı mantıklı bence. Epilasyonu sağlam bi yerde yaptırırsa neden olmasın? Ama sir ağda yavaş da olsa doğal olarak azaltıyo seyreltiyo. Hiçbir yanetkisini de görmedim. Her türlü ağda azaltıyor evet, fakat tüy dökücü krem üzerine bir de jilet vurduysa o kıllar alıır başını gider artık, gg. Yine de lazere gerek yok derim ben, ben yaptırıyorum, büyük rahatlık ama bir yandan da büyük zahmet. Gereksiz de para. Bırakın yüzleşin abi kıllarınızla, biz kadınlar sizin baskınız altında kalıp boku yemişiz. Sizin kıllı olma şansınız var dolu dolu yaşayın asdasf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 fiyatlar iyice dusmusken yaptirmak lazim kilsizlik tuysuzluk buyuk rahatlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Amma kıl düşmanı varmış lan burada :) Tamam gençler, bir şey demedim. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 kimi tüyler lazer için uygun olmayabiliyor bunun dışında en iyi çözüm sir ağda. gerisi yalan. en az 1 ay uğraşmazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 cerebralis said: döşü gıllılara gelsin ahhahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 ağda bandı al, şu kağıtlardan, elinde ovala ısıt, yapıştır çek. ilk sefer acıtır, çünkü jiletten dolayı sertleşmiş ve tahriş olmuştur. 6-7 lira birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 @sesu üstüne alınma da, ne hikmetse son yıllarda etraf bıyıklı,sakallı, martı kaşlı kızlarla dolu. öyle böyle değil resmen jerry nin bıyıkları resmen. bariz sakalını sıvazlayan kız var burda ya. of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 senko said: fiyatlar iyice dusmusken yaptirmak lazim kilsizlik tuysuzluk buyuk rahatlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 En son 250 ye idi sırt + omuz seansı ama artmış olabilir. Bu 1 seans + kontrol seansı için dabe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 cetintas said: Law, yalınayak gezdirmelerinin sebebi yukarıda yazdığım gibi düztabanlık muayenesi yapmaları. Yok yani her hafta yapılan bir uygulama idi o, düz taban muayenesi değil, sonuçda düz taban bir adam gözlemle bile anlaşılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 askerlikten iyice soğudum kaçırın lan beni bu ülkeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar