Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Epilasyon

Aiko

Öne çıkan mesajlar

Law said:

senko said:

kontrol nasi oluyor ya
indirin donlari kaldirin kollari seklinde mi?

Aynen öyle hayvan gibi soyunuyorsunuz, çoraplar dahil, sadece alt kamuflaj kalıyor, sonra eller ensede birleşiyor kontorl böyle alt kontrolde olması lazım donlar aşşağı şeklinde ama bakmıyorlar.

Birde yalınayak bir kaç tur attırıyorlar nedense elektriği alsın hesabı galiba.

Birde (kısa dönem yaptım) acemilikde donlar aşşağı şeklindede bir muayene olduk, yani iki sıra vardı bir sıradaki doktor indirtiyordu diğeri ise sözlü muayene yapıyordu yani varmı bir arıza şeklinde gibi.

O_O
Sosyal ağlarda paylaş

amphitrite said:

Olayı neden kıza bağlıyosunuzki hemen? Belki adam kendi rahatsız oluyo. Ki temizlik ve sağlık için göğüs, sırt gereksiz belki; ama koltukaltı mantıklı bence. Epilasyonu sağlam bi yerde yaptırırsa neden olmasın? Ama sir ağda yavaş da olsa doğal olarak azaltıyo seyreltiyo. Hiçbir yanetkisini de görmedim.

Her türlü ağda azaltıyor evet, fakat tüy dökücü krem üzerine bir de jilet vurduysa o kıllar alıır başını gider artık, gg. Yine de lazere gerek yok derim ben, ben yaptırıyorum, büyük rahatlık ama bir yandan da büyük zahmet. Gereksiz de para.

Bırakın yüzleşin abi kıllarınızla, biz kadınlar sizin baskınız altında kalıp boku yemişiz. Sizin kıllı olma şansınız var dolu dolu yaşayın asdasf.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...