Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Bıktım lan denize girmek istiyorum hava hep bok gibi yine izmiri yağışlı gösteriyo dmi haftaiçi offf http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=IZMIR Pazardan itibaren de böyle giderse Mikail'e sitemde bulunucam.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Tolga çok meraklısın da çalışan insanlar falan var bildin mi? Ha, onlar yazdan nefret ediyo, ne kadar geç gelse o kadar iyi diyor. Biri de benim mesela :/
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 abi bu nası bi topic tişörtle oturuyorum şu an ve terliyorum bu topicte küfür serbest olsun
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 sipeyskeyk said: Tolga çok meraklısın da çalışan insanlar falan var bildin mi? Ha, onlar yazdan nefret ediyo, ne kadar geç gelse o kadar iyi diyor. Biri de benim mesela :/ Abi klima keşfedildi, senin gibi zengin bir adam arabayla gidiyodur işe onda da klima var.Ayrıca okuyan insanlar da var onların da yaz gelince tatile giriyor, elbet birileri üzülecek. Daha sıcak bi topic olmasını istemez misiniz?
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 alın ısındı işte. yapış yapış gezeceğiz artık 4-5 ay. hiç gerek yoktu yemin ederim.
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Fazla öpüşmeyin sarılmayın o zaman selin
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 daha nereye isincak ya :S cok sicak abi istanbul
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 utopia said: araya klima da koyalım mı? BİRBİRİNİZE ÜFÜRDEYİN
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Havalar sıcak ama bi deniz havası değil..
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 illa çorba gibi mi olucak deniz gir yüz ısınırsın man up
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Abi deniz geç ısınır geç soğur.. Bu arada bu havanın en iğrenç yanı akşamlarının serin olup elinde ceketle çıkman gerekmesi...
karasimsek Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 bence de ısınsın yaa ben montsuz çıkamıyorum hala dışarı çok sinir bozucu
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Bak yine kısa kollu giydim ama yanıma ceket almadan okula gidemiyorum çünkü manisa akşamları soğuk. BIK TIM
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Bugun baya guzel hava ya montsuz ciktim ben bi ceket alip.
Öne çıkan mesajlar