razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Sistem kaynaklarını fazla tüketmeyecek ufak bir masaüstü yazılımı arıyorum. Masaüstünde yazdığım notlara kolayca erişebileceğim, yeni girişler ekleyebileceğim, hatırlatma için kullanacağım pratik bişi olsun istiyorum. Ama Windows'un kenar çubuğundan bağımsız bişi olmalı (Gadget olmasın), kendi başına çalışmalı. Var mı böyle bildiğiniz kullanışlı programlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Basit bir şey istiyorsan bunu kullan: http://projects.gnome.org/tomboy/ (Windows ile düzgün çalışıyor) En iyisi Evernote ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 hmm sağol tomboy'u indirdim bakalım. başka tavsiyeler olursa açığım tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 ff ile sorunlu sanırım bu evernote. ff de kullanmak için gerekli olan extensionın yorumlar bölümünde pek iç açacı laflar kullanılmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 bana yapcaklarimi thunderbird hatirlatiyor, lightning eklentisi ile. ff ile de fazlaca uyumlu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 patide biri buna ozel bi program yapmisti sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar