odullusoru Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 evlilik öncesi cinsel ilişki prensiplerine aykırı ise ve nikah tarihi de 1-1,5 yıl ötede ise, ısrarlar sonucu çıkış yolu olarak da bu bi ihtyaçsa bunu gidermek için naparsan yap ama bana belli etmeden yap belli edersen çok üzülürüm derse... evet devamını siz doldurun. napardınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 iğrenç bi durum lan bu derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 trap atmış kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 "roket adam" said: iğrenç bi durum lan bu derim. sonra da kızı terkederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 belki de geriye tek çıkar yol kalıyor, ya da girer yol 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 http://www.isitfriday.se/wp-content/uploads/2011/01/its-a-trap.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 aldatmasan da sana bunu onerdikten sonra hep aldatmıssın gibi muamele gorebilmen cok buuyk ihtimal. yapmadım desen de, yap demiştim kesin yapmıştır da bana soylemiyodur diye içi içini yicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Git bi otele 3.katından oda kirala ve cam kenarındaki masanın üzerinde çılgınlar gibi dans et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 "lol hatun beni aldatıcak yolunu yapıyor" derim lol dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 seviş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 kıza şu dörtlüğü oku ay takıldım ben birine sana değil kardeşine bir el atsan şu işime fena olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 o ilişkiden hayır gelmez reyiz. Dartanian said: Git bi otele 3.katından oda kirala ve cam kenarındaki masanın üzerinde çılgınlar gibi dans et. ahahhahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 sana okusam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 adres veriyim gel oku? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 adres ver dendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Benim aynı bu durumda bi arkadaşım vardı. Üni 2. sınıf 2. dönmdelerdi, 7 senedir falan çıkıyolardı, herif tutuşmak üzereydi artık, kız dokundurtmuyodu, aynı şeyi diyodu, herifin eski sevgilisi bi gün bj yapmış, sonra zaten iyicene dellendi adam kendinden geçti, bi süre sonra ayrıldılar zaten. Ha işin garip yanı adam hala tutuşmuş vaziyette, bi gelişme yok sdf.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 tmm yola çıktım geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Saeros said: "lol hatun beni aldatıcak yolunu yapıyor" derim lol dahilbi taner de benden lol dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Saeros said: "lol hatun beni aldatıcak yolunu yapıyor" derim lol dahil aldatmış bile çoktan ahaha adam bi de nikahlanacak falan sanıyor yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 off abi naptınız ya. çat diye söylenir mi gerçekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 beyler bacı dendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 ANAN ZAA XD anne de denmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 ARKA TARAF! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 MAKAT DENDİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 opın rleyşınşipe kapı aralanmış haberi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar