Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksel Halısaha Maçı v2011.18

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

Valla herkesin ayağına sağlık,güzel maç oldu bence. Erkine katılıyorum bence daha güçlüydük,hele baki falan gelince rahat atak eder olduk.Serhatın dönüş süper oldu valla,karşı takım başlarda daha iyi gibiydi yinede zaten yanlış hatırlamıyosam 3 fark falan bitti aman aman bi üstünlük yok.

Hakan adamsın brocum,sen olmasan valla çok dandirik giderdi maç.

Edit:Enginin geldiği maçlarda adam benden olsun baride sonra defansda kimse durmuyo die geri dönüyo falan içine sinmiyo adamın :P
Sosyal ağlarda paylaş

hakkaten guzel koydu :) .. bole trıvela deıl de, ıcten bole bı deısık bı vurus oldu, orta mı yaptı anlamadım, ama kaleye o sekılde vurma nıyetı oldugunu sanmıorm .. :)

bu arada ben bılerek gerıde durdum defans yoktu bızde fazla bakiyi alıyım barı dedım ama pek tutamadım barısla deıstık fln bı ara .. bzım takım bıraz patates oldu ..

ilhan bu ara bu mactakı extra sahsiligini kınadım :D
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

iki takımda çok isteksizdi. ilhan dışında boşa hareketlenen koşan başka kimse yoktu. Baki gelmeseydi halimiz çok vahim olacaktı. biz gol atmaya başlayınca rakip çöktü. kale önünde 4e 2 pozisyonda önümde 15 pas başarısı yapmayı başaran ilhan, engin ve güvenç'i tebrik ediyorum. hahaha

orda benim hatam var , çünkü ortada geniş açıda ben vardım.. benim golu atmam lazımdı ama olmadı malesef ..

onu boswerin de, o pozisyonda kimse kaleci esere dikkat etmedi :)))) ben onun boslugunu yakalamaya calıstıgım ıcın ozellıkle onu takıp ettım cok superdı bı saga bı sola :D
Sosyal ağlarda paylaş

Enginho said:

BiTcH_oFBaT said:

iki takımda çok isteksizdi. ilhan dışında boşa hareketlenen koşan başka kimse yoktu. Baki gelmeseydi halimiz çok vahim olacaktı. biz gol atmaya başlayınca rakip çöktü. kale önünde 4e 2 pozisyonda önümde 15 pas başarısı yapmayı başaran ilhan, engin ve güvenç'i tebrik ediyorum. hahaha

orda benim hatam var , çünkü ortada geniş açıda ben vardım.. benim golu atmam lazımdı ama olmadı malesef ..

onu boswerin de, o pozisyonda kimse kaleci esere dikkat etmedi :)))) ben onun boslugunu yakalamaya calıstıgım ıcın ozellıkle onu takıp ettım cok superdı bı saga bı sola :D

o kadar mı korkuttum sizi de şut çekemediniz hasdua
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...