Konn Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Biraz enteresan kadrolar olmus sanki ama Emrah da karsılastırarak yapmıştır kadroyu. Bi bildigi vardır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginho Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 tebrıkler team 1 yendi .. tahmin yapanlar kazandı :) kusura bakmayın bıraz sınırlendım mac ıcınde , ama yıne de guzel mactı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 fark oldu hakkaten:) biraz dengesiz olmus . Ama ilk yari iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 dreagloth said: 1. takım fark atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ilk mac inanılmaz bi ısınma oldu temiz hesap 10 gol biraz acımasız oldu ama napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 20 tanede tuttugun icin sorun yok:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Valla herkesin ayağına sağlık,güzel maç oldu bence. Erkine katılıyorum bence daha güçlüydük,hele baki falan gelince rahat atak eder olduk.Serhatın dönüş süper oldu valla,karşı takım başlarda daha iyi gibiydi yinede zaten yanlış hatırlamıyosam 3 fark falan bitti aman aman bi üstünlük yok. Hakan adamsın brocum,sen olmasan valla çok dandirik giderdi maç. Edit:Enginin geldiği maçlarda adam benden olsun baride sonra defansda kimse durmuyo die geri dönüyo falan içine sinmiyo adamın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 10-4 bitti kanka asd.. saol cigerim.. bi de bir daha tolgaya laf atmam abi "sut atamıyosun lan" dedim 30 metreden caktı valla izleyebildim sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 tolga 30 metreden şut mu attı lan? tolga tüm gücüyle topa vursa bile 30 metre gitmez lan, neler saçmalıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 benim gozler biraz bozuk tabi onun bi etkisi var ama mal gibi izledigm sadece topu oyle inanılmaz bi goldu.. top bi saga bi sola gidiyordu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 olm gözler bozuksa tolga değildir engin falandır o. tolga olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 inanilmaz bir gol atti. deal with it:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 tolga - liseliler hatirlamaz - 94te recebin isvicreye attigi golun aynisini atti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 +1 yankı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Kapak olsun yiğit hemde serhatın tauntları üstüne çaktım direk, ilhan sende bişiler örendin umarım kanka xDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginho Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 hakkaten guzel koydu :) .. bole trıvela deıl de, ıcten bole bı deısık bı vurus oldu, orta mı yaptı anlamadım, ama kaleye o sekılde vurma nıyetı oldugunu sanmıorm .. :) bu arada ben bılerek gerıde durdum defans yoktu bızde fazla bakiyi alıyım barı dedım ama pek tutamadım barısla deıstık fln bı ara .. bzım takım bıraz patates oldu .. ilhan bu ara bu mactakı extra sahsiligini kınadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 fotomuz nirde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Fotolar bende. Yarın koyayım artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 iki takımda çok isteksizdi. ilhan dışında boşa hareketlenen koşan başka kimse yoktu. Baki gelmeseydi halimiz çok vahim olacaktı. biz gol atmaya başlayınca rakip çöktü. kale önünde 4e 2 pozisyonda önümde 15 pas başarısı yapmayı başaran ilhan, engin ve güvenç'i tebrik ediyorum. hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginho Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 BiTcH_oFBaT said: iki takımda çok isteksizdi. ilhan dışında boşa hareketlenen koşan başka kimse yoktu. Baki gelmeseydi halimiz çok vahim olacaktı. biz gol atmaya başlayınca rakip çöktü. kale önünde 4e 2 pozisyonda önümde 15 pas başarısı yapmayı başaran ilhan, engin ve güvenç'i tebrik ediyorum. hahaha orda benim hatam var , çünkü ortada geniş açıda ben vardım.. benim golu atmam lazımdı ama olmadı malesef .. onu boswerin de, o pozisyonda kimse kaleci esere dikkat etmedi :)))) ben onun boslugunu yakalamaya calıstıgım ıcın ozellıkle onu takıp ettım cok superdı bı saga bı sola :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 tolga said: Kapak olsun yiğit hemde serhatın tauntları üstüne çaktım direk, ilhan sende bişiler örendin umarım kanka xDD mesafe tanımaksızın "orta yapmayı" ögrendim kanka hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Enginho said: BiTcH_oFBaT said: iki takımda çok isteksizdi. ilhan dışında boşa hareketlenen koşan başka kimse yoktu. Baki gelmeseydi halimiz çok vahim olacaktı. biz gol atmaya başlayınca rakip çöktü. kale önünde 4e 2 pozisyonda önümde 15 pas başarısı yapmayı başaran ilhan, engin ve güvenç'i tebrik ediyorum. hahaha orda benim hatam var , çünkü ortada geniş açıda ben vardım.. benim golu atmam lazımdı ama olmadı malesef .. onu boswerin de, o pozisyonda kimse kaleci esere dikkat etmedi :)))) ben onun boslugunu yakalamaya calıstıgım ıcın ozellıkle onu takıp ettım cok superdı bı saga bı sola :D o kadar mı korkuttum sizi de şut çekemediniz hasdua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Beyler foto biraz da benim hatamdan ötürü karanlık ve kalitesiz çıkmış. Flaş ve çekim ayarını falan yapıp verseymişim Hakan'a keşke. Pati Facebook grubuna up'ladım fotoyu, oradan alın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 olm o nasıl bir foto lan 2004 yılında bathory'nin cep telefonuyla çektiği resimler daha kaliteli lan yuh sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Picasa'dan aydınlatma falan yaptım kalite iyice düştü :) orjinali daha kaliteli ve karanlık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar