tolga Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Yalnız paticiğin harbi iyi bi futbol kadrosu olmuş. Şöyle bakıyorum öncü yiğit hakan görkem tora seren güneş cem unuttuğum x kişiler olmamasına rağmen yinede güzel kadro çıkmış,yankı son maçmı senin bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Tolga ben varım ama benim adımı yazmayı unutmuşsun. Yakıştıramadım sana kdfahppoahafdğhfda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 cık cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 benim arkadas baya iyi :) forvet oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ben gelmiyorum demişim gayet açık :P gelemiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Wishmaster said: Recep gelir ısrar edersek. recep bugün benle olm basket oynucaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Bende gayet açık yazmıştım gelemiyorum diye izlemek için orada olucam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 abi evden çıkıcam hala belli değil nerede oynuyacağım. eh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Al ikisi içinde kıyafet, at arabaya, basit düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Kadrolarda yapılsın ya görelim erkenden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Şuan +1 lazım galiba. Kaynakları dürtmeye başlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 mithat da gelemiyormuş +2 bulucan=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Son gün yapılır mı abi böyle.. Engin, arkadaşı Barış'ı arayıp soracak bi. Böylelikle 3 tane dışardan adam gelmiş olacak :) 1 kişiye daha ihtiyacımız var. edit: barış da geliyormuş. kaleciler nasıl olacak şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 cava wish konn pha pha+1 mulgear tolga engin engin+1 cankut screwy tharkas tharkas+1 bitch_of_bat esh recokongo Serhat ve Eser mi kaleciler? Serhat'a eldiven lazım. O işi napcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 recokongo geliyore 16 olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 16 tamamlandı ama yine defans yok adam akıllı. Ben baydım defans oynamaktan ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 En iyi defans hucumda presleyen forvettir. _Robert Bosch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Gelişigüzel bir kadro çıkardım. Eldeki malzemelerle bu kadarı oldu. Bizim takımın defansı daha oturaklı, sizin de ofans baya iyi. takım 1: bitch_of_bat tolga wish tharkas tolga+1 reco pha tharkas+1 takım 2: screwy mulgear cankut esh cava barış engin konn Edit: Sizin ofans harbiden abartı derecede iyi olmuş galiba. Recep'i alıp Esh'i size verelim. Değiştirdim yukarıda da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 var eldivenim benim aldım gecen sene duruyo onlar sdf yoksa da eldiven mi vardı biz kalecilige basladıgımızda yaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 tolga+1 bakiymiş. kadrolarda değişiklik olur bu durumda. takım 1: bitch_of_bat tolga wish esh tharkas baki pha tharkas+1 takım 2: screwy mulgear cankut reco cava barış engin konn esh-reco değişikliği geri alındı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 team 1 alır gibi geliyo bana ama bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 1. takım fark atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Sercan sen gelmiyomuydun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 fark olabilmesi icin 2. takım kalecisinin gol yemesi lazım.. hmmm!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 yok mu ortam soyle bi trash talk cevirelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar