Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 vanil gollük orta atmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 nabmisim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 said: " senle devamlı konuşmak istiyorum, seni özlüyorum bu beni korkutuyo" dedi gerçekten konuşmayı kesmek istiyor musunuz diye sorduğunuzda ise " tabi ki konuşmak istiyorum ama konuşmayı kesmeliyiz" dedi ii de bu ne demek arkadaslar.sonra kızlar reröre diince suclu oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 benimde kafam almiyor artik boyle seyleri yaslandim sanirim iyice. konusmak istiyorum ama konusamam diyen bir insana ne derim bilmiyorum hakketen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 vaniLLe said: nabmisim ya. ince görüp düzelttin bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 aahahaha o anlamda dememistim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 senko said: benimde kafam almiyor artik boyle seyleri yaslandim sanirim iyice. konusmak istiyorum ama konusamam diyen bir insana ne derim bilmiyorum hakketen. oom orda konusmak istiyorum derken duygusal yaklasmis, konusamam derken de mantigi agir basmis. ve sonucunda bu karari vermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 vanille bu işleri biliyor. bu arada cidden 16 kişi atarım demiş. demek senle konuşmak istemiyorum denilince mesaj atacak 16 kişi var 30 kişiden. çılgın bir oran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 tamamda konuşmak istiyorum demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 konusmamaya karar veren bi insana mesaj atmanin mantikli tarafi yok ki. ne kadar konusmak istersen iste, o karari veren kisinin bu tutumundan vazgecmesini ve onun mesaj atmasini beklersin. bu kadar. atan varsa da iradesine sahip olamadigindan atmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Sparkcaster said: tamamda konuşmak istiyorum demiş ama konusamam demis. ve kararini belirtmis, aslinda istemedigi bisiyi yaptigini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 hayatta çözülemeyecek çok az şey var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 ben de öle düsünüyorum. ama herkes bu kadar optimist yaklasamiyor iste. daha rasyonalist düsünüyolar. halbuki ikisinin ortasini bulcaksin. zaten bi iliski sadece duygusallikla yürütülmez, icinde 1 gr mantik olmayan iliskiler yalan olmaya meyilli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 20 olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 romantizme gerek yok, ..... kızı ne istiyon de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 vaniLLe said: ben de öle düsünüyorum. ama herkes bu kadar optimist yaklasamiyor iste. daha rasyonalist düsünüyolar. halbuki ikisinin ortasini bulcaksin. zaten bi iliski sadece duygusallikla yürütülmez, icinde 1 gr mantik olmayan iliskiler yalan olmaya meyilli. Mantık ne arar la ilişkide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
birsorumolacak Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 at panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 balon said: yardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 vaniLLe said: mantik olmayan iliskiler yalan olmaya meyilli. foreveralone.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 arayıp konus mesaj da neymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 nazı çekilecek kadar güzel mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilet Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 burda at diyenlerin hepsi kendi olsaydı atardı yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 ben pat diye arardım falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 mesaj atacak olan buraya sormazdı manyak laf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar