synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Redeagle said: Bence şöyle. O da senden hoşlanıyor ve senden de mesajı almış. Artık harekete geçmeni istemiş. "Ya harekete geç ya da boşuna vaktimi harcama" diyor bence. tamamen bu, başka spekülasyonlar yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 hocam senin çok mesaj atasın var, ona göre konuşalım madem. sen oraya gidiceksen, sen de rolantiye al muhabbetinizi. ne bağı kopar, ne de seviyorum ulen seni de. gittiğinde herşey olcağına varır zaten. bir de ecnebi memlekete gidiyorsun tanıdık her zaman iyidir. ha 5 ay içinde birini bulur abi kesin dersen de kader derim bilae. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Tyrannus said: tam yorumlayamadım şimdi.bir foto belki işe yarar Abi mutlu yıllar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 valla ben bu kadın milletine çok dikkatli yaklaşıyorum.banada böyle şeyler dendi zamanında pek mutlu olmadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 kanka bosver napıcan ayrı memleketteyseniz yanından yörenden bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 simdi sevgili bilet, seninle konusmayi gercekten seviyorsa lakin korkmussa böyle bir mesaj atmistir. gercekten seviyosa ve korkularindan dolayi böle bi karar vermisse, pisman olmasi gereken o =) daha fazla üzerine gitme, onun yazmasini bekle. ''seviosa geri dönecektir'' paticikte de sag gösterip sol veren sayko ve kaprisli ''türk'' kizlarindan muzdarip amma cok insan varmis. su adamin yazdigi iki satirdan sacma sapan yerlere baglamissiniz olayi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 xunn said: Tyrannus said: tam yorumlayamadım şimdi.bir foto belki işe yarar Abi mutlu yıllar. facebook da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 vaniLLe said: simdi sevgili bilet, seninle konusmayi gercekten seviyorsa lakin korkmussa böyle bir mesaj atmistir. gercekten seviyosa ve korkularindan dolayi böle bi karar vermisse, pisman olmasi gereken o =) daha fazla üzerine gitme, onun yazmasini bekle. ''seviosa geri dönecektir'' paticikte de sag gösterip sol veren sayko ve kaprisli ''türk'' kizlarindan muzdarip amma cok insan varmis. su adamin yazdigi iki satirdan sacma sapan yerlere baglamissiniz olayi =P valal ben çok paranoyak yaklaşıyorum.cunku ibretlik ilişkime bu tarz dialoglarla başlamıştım.korkuyorum falan.hani o zamanlar nub oldugum için naz yapıyor sanıp yemiştim sonraki 3 sene saçlarım beyazladı ahha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 ya zaten öyle bir ihtimal her zaman var... ben de cok gördüm birseyleri söyleyip de ima bile etmeyen öküzleri. ama yani 2-3 satirdan, olaylarin ic boyutunu bilmeden cikarilcak seyler degil bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Napti ki ayrica, merak ettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 olsun adamın aklında yoksa bile düşünsün seçenek olsun :) böyle böyle oyalarken ben o ara aşık oldum.ki böyle bir niyetim yoktu böyle piçiz biz triplerinde filan yazmıstım kıza.bir süre kovalamıstım.o süreçte hala eski sevgilisiyle gorusuomus tabi bunu sora ögrendim baya. yani yine uzun bir ilişki oldu ama o yaptıgını unutmadım ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 At msj. Kiz ayak yapiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 vaniLLe said: simdi sevgili bilet, seninle konusmayi gercekten seviyorsa lakin korkmussa böyle bir mesaj atmistir. gercekten seviyosa ve korkularindan dolayi böle bi karar vermisse, pisman olmasi gereken o =) daha fazla üzerine gitme, onun yazmasini bekle. ''seviosa geri dönecektir'' paticikte de sag gösterip sol veren sayko ve kaprisli ''türk'' kizlarindan muzdarip amma cok insan varmis. su adamin yazdigi iki satirdan sacma sapan yerlere baglamissiniz olayi =P cCc kafesteki kuşu sal dönerse senindir‚ dönmezse zaten hiç senin olmamıştır cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilet Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 yok ben kızın dürüstlüğünden eminim de mesela konuşmayı çok seviyosunuz kızla bi de bikaç aydır konuşuyosunuz hep alıştınız da yani, kızın konuşmama nedenini de biliyosunuz hani sizi reddetme ya da sizi insan olarak sevmediği için vs değil. atar mıydınız ? yoksa bir süre bekler miydiniz? napardınız lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Red said: olsun adamın aklında yoksa bile düşünsün seçenek olsun :) öle tabi her ihtimali göz önünde bulundurmazsan hunharca yalan olursun. said: böyle böyle oyalarken ben o ara aşık oldum.bir süre kovalamıstım.o süreçte hala eski sevgilisiyle gorusuomus tabi bunu sora ögrendim baya. yani yine uzun bir ilişki oldu ama o yaptıgını unutmadım ahha of fenaymis. herkesin basina gelio ama illa böle seyler, ondan sonra tecrübe sahibi ama paranoyak, hassas bi insan olup cikiveriyosun =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 işte onu diyorum zamanında atmıstım.şimdi kralı attıramaz bana o mesajı ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilet Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 bu arada bi de aramızda yazma/ çıkma gibi bi durum yoktu sadee muhabbet edıoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 ya işte seni özlüyorum demiş ya hani,mesaj atma özlüyorum demiş.....sen de atma asıl o zaman özlem duyuyorsa gerçekten önemlisin onun için.işte o zaman mesafeler,gözden ırak olmalar bir engel değildir siizn için. bilet said: yok ben kızın dürüstlüğünden eminim de mesela konuşmayı çok seviyosunuz kızla bi de bikaç aydır konuşuyosunuz hep alıştınız da yani, kızın konuşmama nedenini de biliyosunuz hani sizi reddetme ya da sizi insan olarak sevmediği için vs değil. atar mıydınız ? yoksa bir süre bekler miydiniz? napardınız lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 SALDIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 bilet said: bu arada bi de aramızda yazma/ çıkma gibi bi durum yoktu sadee muhabbet edıoduk iste belli ki kizin da güven sorunlari var, kötü seyler yasamis riske girmek istemiyo. cogunuzun dedigi gibi asiftenin teki olsa, oyalardi. o arada da baskalariyla isi götürürdü. ama hatun dürüst olmus. daha ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 ya gerçekten bilemezsin.kızla yakınsında.bilir misin kimle gorusuyor arkadaş çevresi napıyor ne ediyor.kimse hakkında bu kadar emin konusmamak lazım.böyle dürüst şöyle diye ha hakkaten öyle olabilir.ama körü körüne güvenmicen bu konularda söylenen her bir klişe laf dogru malesef haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 ben olsam atardım, ama atmamalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 atma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 birisi, " sizinle konuşmak istemiyorum" diyen birisine neden mesaj atsın ki mantıklı düşününce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 ya iste dürüst dememin sebebi, ne essolessekler gördüm güya dürüstlerdi, direktlerdi falan. onlarin cogu da amacina ulastiktan sonra// ya da ulasamadiktan sonra ne bok olduklarini belli eden tiplerdi. daha aralarinda bisi baslamadan ''yol vermisse'' insani bi sekilde, korkulcak bisi yoktur bence o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar