Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mesaj atmalı mıyım?

bilet

Öne çıkan mesajlar

hocam senin çok mesaj atasın var, ona göre konuşalım madem. sen oraya gidiceksen, sen de rolantiye al muhabbetinizi. ne bağı kopar, ne de seviyorum ulen seni de.

gittiğinde herşey olcağına varır zaten. bir de ecnebi memlekete gidiyorsun tanıdık her zaman iyidir. ha 5 ay içinde birini bulur abi kesin dersen de kader derim bilae.
Sosyal ağlarda paylaş

simdi sevgili bilet, seninle konusmayi gercekten seviyorsa lakin korkmussa böyle bir mesaj atmistir.
gercekten seviyosa ve korkularindan dolayi böle bi karar vermisse, pisman olmasi gereken o =)
daha fazla üzerine gitme, onun yazmasini bekle. ''seviosa geri dönecektir''

paticikte de sag gösterip sol veren sayko ve kaprisli ''türk'' kizlarindan muzdarip amma cok insan varmis.
su adamin yazdigi iki satirdan sacma sapan yerlere baglamissiniz olayi =P
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:

simdi sevgili bilet, seninle konusmayi gercekten seviyorsa lakin korkmussa böyle bir mesaj atmistir.
gercekten seviyosa ve korkularindan dolayi böle bi karar vermisse, pisman olmasi gereken o =)

paticikte de sag gösterip sol veren sayko ve kaprisli ''türk'' kizlarindan muzdarip amma cok insan varmis.

valal ben çok paranoyak yaklaşıyorum.cunku ibretlik ilişkime bu tarz dialoglarla başlamıştım.korkuyorum falan.hani o zamanlar nub oldugum için naz yapıyor sanıp yemiştim

sonraki 3 sene saçlarım beyazladı ahha.
Sosyal ağlarda paylaş

olsun adamın aklında yoksa bile düşünsün seçenek olsun :)

böyle böyle oyalarken ben o ara aşık oldum.ki böyle bir niyetim yoktu böyle piçiz biz triplerinde filan yazmıstım kıza.bir süre kovalamıstım.o süreçte hala eski sevgilisiyle gorusuomus tabi bunu sora ögrendim baya.

yani yine uzun bir ilişki oldu ama o yaptıgını unutmadım ahha
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:

cCc kafesteki kuşu sal dönerse senindir‚ dönmezse zaten hiç senin olmamıştır cCc

Sosyal ağlarda paylaş

yok ben kızın dürüstlüğünden eminim de mesela konuşmayı çok seviyosunuz kızla bi de bikaç aydır konuşuyosunuz hep alıştınız da yani, kızın konuşmama nedenini de biliyosunuz hani sizi reddetme ya da sizi insan olarak sevmediği için vs değil.
atar mıydınız ?
yoksa bir süre bekler miydiniz?
napardınız lan?
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

olsun adamın aklında yoksa bile düşünsün seçenek olsun :)

öle tabi her ihtimali göz önünde bulundurmazsan hunharca yalan olursun.

said:
böyle böyle oyalarken ben o ara aşık oldum.bir süre kovalamıstım.o süreçte hala eski sevgilisiyle gorusuomus tabi bunu sora ögrendim baya.

yani yine uzun bir ilişki oldu ama o yaptıgını unutmadım ahha

of fenaymis.
herkesin basina gelio ama illa böle seyler, ondan sonra tecrübe sahibi ama paranoyak, hassas bi insan olup cikiveriyosun =P
Sosyal ağlarda paylaş

ya işte seni özlüyorum demiş ya hani,mesaj atma özlüyorum demiş.....sen de atma asıl o zaman özlem duyuyorsa gerçekten önemlisin onun için.işte o zaman mesafeler,gözden ırak olmalar bir engel değildir siizn için.
bilet said:

yok ben kızın dürüstlüğünden eminim de mesela konuşmayı çok seviyosunuz kızla bi de bikaç aydır konuşuyosunuz hep alıştınız da yani, kızın konuşmama nedenini de biliyosunuz hani sizi reddetme ya da sizi insan olarak sevmediği için vs değil.
atar mıydınız ?
yoksa bir süre bekler miydiniz?
napardınız lan?
Sosyal ağlarda paylaş

bilet said:

bu arada bi de aramızda yazma/ çıkma gibi bi durum yoktu sadee muhabbet edıoduk

iste belli ki kizin da güven sorunlari var, kötü seyler yasamis riske girmek istemiyo.
cogunuzun dedigi gibi asiftenin teki olsa, oyalardi. o arada da baskalariyla isi götürürdü. ama hatun dürüst olmus. daha ne.
Sosyal ağlarda paylaş

ya gerçekten bilemezsin.kızla yakınsında.bilir misin kimle gorusuyor arkadaş çevresi napıyor ne ediyor.kimse hakkında bu kadar emin konusmamak lazım.böyle dürüst şöyle diye

ha hakkaten öyle olabilir.ama körü körüne güvenmicen

bu konularda söylenen her bir klişe laf dogru malesef haha
Sosyal ağlarda paylaş

ya iste dürüst dememin sebebi, ne essolessekler gördüm güya dürüstlerdi, direktlerdi falan. onlarin cogu da amacina ulastiktan sonra// ya da ulasamadiktan sonra ne bok olduklarini belli eden tiplerdi.

daha aralarinda bisi baslamadan ''yol vermisse'' insani bi sekilde, korkulcak bisi yoktur bence o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...