Nefr Mesaj tarihi: Ekim 9, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2001 Muhaha, kurtulamamıs cocukcagız yani :-) Ne diyeyim, gecmis olsun, umarım kurtarır kendini. Her kosulda sizin elinize dusmesinden iyidir tabii :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Ekim 9, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2001 lol congrats arkadasa ben öyle giderse daha bi kac sene eş bulamaz diyodum ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2001 ben seniiieee elleriiiieeennnn olasıınnggg diye mi seeevdiimmmgggg *hıck* nikah masasınaaaaaa, oturdun işteeeğğaaaaa, dayanmak çok zormuujjjjj bööle sevinceeeğğaaa *fırk* :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2002 Ne zamandır APlıcam APlıcam unutuyorum valla öslemişim. HEm yeni gelenlerin coğu bilmez bu hikayeyi hem eskilerden bir cogu oslemiştir valla ben yine cok güldüm. AP...AP...AP!!!... [hline] [hline] [hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BladeSinger Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2002 eline sağlık harbiya ehu :)[hline]www.dragonlance-tr.org krynn.dragonlance-tr.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2002 lol süper[hline]supergirl ve drummnbass eskidendemiş ki: siz takılın 24 saat exiqler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2002 hehe bu olayı ilk gördüümde (forumda tabi) pek bişi annamamıştım açıkçası:P kim apladıysa eline sağlık[hline]viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 ap ulan ap! altı ayda bir bi doz alınması gereken bir thread bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 lol hakketen cok komık supeeer[hline]icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPACEFROG Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 e olmadi ama cocuk ne baslik parasi vermis ne isten siyrilmak icin para vermis nede namus cinayetine kurban gitmis:) goren olursa alsin asagi hemen yani bole ucuza kurtulmak endonezya torelerine aykiri yani:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 Hehe,ben de çok begendim.Daha önce görmemiştim. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 bir kez de ben uplıyım bari :D[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 abi cok mu ugrastınız bunu yapmak icin ama harbıden gusel olmus:D[hline][b][i]"Dread Lord's are Attacking You" said The Captain Scott.The Lord British yelled after this sentence: "We Don't Scare Yet,We Never Scare" Lord British|Order Leader [u]GaLaTaSaraY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 :D[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Aah şimdi tekrar görünce gözlerimden yaşlar geldi.. :) Emayıda baş göz ediolarmış karambolde..[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asmodeus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Koptum, Cafe'de kahkahalar atarak okurken ve millet dik dik bana bakarken (bende pek sallamıyordumya cafe sahibi olarak :) ). Ultima'nın sadece sikill kasmak olmadığını gösterdiğiniz için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 uff süper ultima böle yaşanmalı ya[hline]madır fakır takır takır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Bunun UO oynayan herkes tarafından görülmesini isterdim ;)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 yanlış msg,sorry [Bu mesaj RamsesII tarafından 15 Temmuz 2004 22:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 yanlış msg,sorry[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 eh nasıl görmemişiz vaktinde.. :) hep içimde kalacak bu tayfayla osi'de oynayamadım diye.. :-p[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 1 ay sonra ... Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 benimde yaa .. ne güzelmiş :)[signature][hline]a.k.a. [SofD]ZeBeLLaH (eski) ZeBeLLaH(yeni) Paticik StarCraft Forumları BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 4 yıl sonra ... athea Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 up ulan! athea said: once kisaca olayin background'ini anlatim... gecen gun cocugun biri (13 yasindaymis lol) bana bi suru renkli deri etek hediye etti ve cok yanliz oldugunu, bir "uo girlfriend" aradigini, uo gf'i olup olmayacagimi sordu. ben de piskin piskin etekleri kabul ettim (adim bunlar yuzunden latin ass'e cikti lol :-D) ve evli oldugumu, kocam duyarsa onu baltasiyla parca pincik edecegini soledim. o da "what a pity, u can keep the skirts" dedi, saol dedim, eve geldim. evde darki, topaz, donadan, odion ve andulin'le muhabbet ederken konu direk benim deri eteklere ve "latin ass"e gelince, olayi annattim, sonra dark bize striptiz yapti ve ben ss leri croplamaya photoshop'a gectim. ben away ken bizim 13luk velet (angel of death nicki de lol) gelmis. dondugumde hala ordaydi, ee dedim naber kiz arkadas buldun mu. yok dedi hala yalniz ve mutsuzum. dedim sana topaz'i verelim? tas gibi hatundur (eteklerden bi kismini ona verdim, o da acik tenli oldugu icin northern ass oldu lol) dedi, olmaz olur mu, pek tabii alayim dedi. topaz dedi ki ev al bana evlenim senle, darki topazin bunu brit banktaki butun erkeklere soyledigini soledi angel'a ama cocuk pek orali olmadi. e hadi dedik evlenin bari siz. angel hemen havaya girdi, cantasinda her ihtimale karsi tasidigi masa ve sandalyeleri cikartti koydu. dedi ki bu civarda oven olan bir ev var mi, ben cook'um yemekleri pisirim. evladim olur mu hic dedim, sen damatsin, otur oturdugun yerde... cok israr etti sonra olur mu ablacim dedi, daha tanimiyoruz etmiyoruz birbirimizi, bi gece cikalim once. yok dedik olmaz. e peki dedi... amerikan evlenme seramonisi geyigini bilen var mi evlendirsin sunnari biri dedi dark, cocuk dutch dugunu istedigini soledi, kimse dutch dugunu nasi olur bilmedigi icin onlara endonezya usulu dugun yapmaya karar verdik lol. e tabi bolece kafamiza gore kurallar koyup eglenicektik :-D [ ] ehe guildmate ler beni cagirio filan dedi kaytarmaya calisti herif ama tuttum ensesinden oturttum asaaa... andulin gelinin babasi olarak kendini tanitti, inandirici olmak icin beyaz saclarini gosterdi. darki de kabilenin shaman'i olarak takdim etti kendisini. nikahi o kiyacak... [ ] cocuk hala hik mik once bi tanisaydik birbirimizi derken yok dedik olmaz, evlenmeden once kotu sans getirir birbirlerini tanimalari gelinle damadin. topaz, yakisikli bi warrior ikimizin arasinda mesaj ileterek konusmamizi saglar die aciklama yapti lol [ ] gelinin babasi aska geldi bi anda, ev almadan kizini vermeyecegini soledi... haksiz da diil garibim. [ ] salak angel'in getirdigi esyalarla toren alanini hazirladik, shaman efendi yerini aldi... [ ] sonra damat bi anda kacti ve yandaki villaya sigindi. hemen pesinden gittim. bizim adetlerimizin onu korkuttugunu, dag gibi tamer oldugunu ama topaz'in onu sevmeyeceginden korktugunu cunku asla bi ev alacak parasi olmadigini soledi... ama ben onu ikna ettim, gaz verdim. [ ] bakti ki ev alamicak kadar cibiliyetsiz bi damat, gelin caymaya basladi. bu arada shaman ortadan kayboldu... [ ] gelinle damat shaman'in koltugunun iki yanina oturdular, dark efendiyi beklioruz... bu arada baktim oglan kizi ince ince kesio, host dedim, bakma kiza, gunah heuehueh. bu arada andulin efendi yeni gelenekler gorenekler icat etti ve damadin kizin babasina yuklu para bagislari yapmasi gerektiginden dem vurdu... [ ] bizim kendi aramizda turkce kikirdestigimizi gorunce, angel benden turkce ogretmemi istedi, he dedim hemen. shaman geciktikce gelinin agresiflestigini farkettim, oglan caymasin die evlenince sakinlesir die kandirmaya calistim. cocuk ne bilsin bunun fel kadini oldugunu lol [ ] angel sonra andulin'in evlendikten sonra onlari ne kadar sik ziyaret edip etmeyecegini merak etti. onlarla beraber yasayacagini soyledigimde, ona ayri bi tower almayi dusundugunu soledi, icimiz ferahladi lol [ ] ogrendim ki dark efendi gelmicek, yatcakmis, dedim shaman la transa gectim konustum, damattan negatif elektrikler aldigi icin bu nikahi kiymamaya karar vermis ve yine geleneklere gore topaz in angel'i oldurmesi gerekiomush ehhehe [ ] olduremez ki ho ho mare'imi salarim ustune dedi lamer tamer angel. heh dedim salamassin, 50 taming in var dinnemez mare seni. yine de nolur nolmaz, istersen sen geline ve babasina tazminat ode, oldurmek zorunda kalmiyalim seni, yok siz beni oldurmenin keyfini cikarin d kikir kikir, athe ablaniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 oha, i think i saw athe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… athea Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 shit happens :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 2.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri Ultima Online - OSI - [Resim] Endonezya Usulu Evlilik × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 benimde yaa .. ne güzelmiş :)[signature][hline]a.k.a. [SofD]ZeBeLLaH (eski) ZeBeLLaH(yeni) Paticik StarCraft Forumları BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 up ulan! athea said: once kisaca olayin background'ini anlatim... gecen gun cocugun biri (13 yasindaymis lol) bana bi suru renkli deri etek hediye etti ve cok yanliz oldugunu, bir "uo girlfriend" aradigini, uo gf'i olup olmayacagimi sordu. ben de piskin piskin etekleri kabul ettim (adim bunlar yuzunden latin ass'e cikti lol :-D) ve evli oldugumu, kocam duyarsa onu baltasiyla parca pincik edecegini soledim. o da "what a pity, u can keep the skirts" dedi, saol dedim, eve geldim. evde darki, topaz, donadan, odion ve andulin'le muhabbet ederken konu direk benim deri eteklere ve "latin ass"e gelince, olayi annattim, sonra dark bize striptiz yapti ve ben ss leri croplamaya photoshop'a gectim. ben away ken bizim 13luk velet (angel of death nicki de lol) gelmis. dondugumde hala ordaydi, ee dedim naber kiz arkadas buldun mu. yok dedi hala yalniz ve mutsuzum. dedim sana topaz'i verelim? tas gibi hatundur (eteklerden bi kismini ona verdim, o da acik tenli oldugu icin northern ass oldu lol) dedi, olmaz olur mu, pek tabii alayim dedi. topaz dedi ki ev al bana evlenim senle, darki topazin bunu brit banktaki butun erkeklere soyledigini soledi angel'a ama cocuk pek orali olmadi. e hadi dedik evlenin bari siz. angel hemen havaya girdi, cantasinda her ihtimale karsi tasidigi masa ve sandalyeleri cikartti koydu. dedi ki bu civarda oven olan bir ev var mi, ben cook'um yemekleri pisirim. evladim olur mu hic dedim, sen damatsin, otur oturdugun yerde... cok israr etti sonra olur mu ablacim dedi, daha tanimiyoruz etmiyoruz birbirimizi, bi gece cikalim once. yok dedik olmaz. e peki dedi... amerikan evlenme seramonisi geyigini bilen var mi evlendirsin sunnari biri dedi dark, cocuk dutch dugunu istedigini soledi, kimse dutch dugunu nasi olur bilmedigi icin onlara endonezya usulu dugun yapmaya karar verdik lol. e tabi bolece kafamiza gore kurallar koyup eglenicektik :-D [ ] ehe guildmate ler beni cagirio filan dedi kaytarmaya calisti herif ama tuttum ensesinden oturttum asaaa... andulin gelinin babasi olarak kendini tanitti, inandirici olmak icin beyaz saclarini gosterdi. darki de kabilenin shaman'i olarak takdim etti kendisini. nikahi o kiyacak... [ ] cocuk hala hik mik once bi tanisaydik birbirimizi derken yok dedik olmaz, evlenmeden once kotu sans getirir birbirlerini tanimalari gelinle damadin. topaz, yakisikli bi warrior ikimizin arasinda mesaj ileterek konusmamizi saglar die aciklama yapti lol [ ] gelinin babasi aska geldi bi anda, ev almadan kizini vermeyecegini soledi... haksiz da diil garibim. [ ] salak angel'in getirdigi esyalarla toren alanini hazirladik, shaman efendi yerini aldi... [ ] sonra damat bi anda kacti ve yandaki villaya sigindi. hemen pesinden gittim. bizim adetlerimizin onu korkuttugunu, dag gibi tamer oldugunu ama topaz'in onu sevmeyeceginden korktugunu cunku asla bi ev alacak parasi olmadigini soledi... ama ben onu ikna ettim, gaz verdim. [ ] bakti ki ev alamicak kadar cibiliyetsiz bi damat, gelin caymaya basladi. bu arada shaman ortadan kayboldu... [ ] gelinle damat shaman'in koltugunun iki yanina oturdular, dark efendiyi beklioruz... bu arada baktim oglan kizi ince ince kesio, host dedim, bakma kiza, gunah heuehueh. bu arada andulin efendi yeni gelenekler gorenekler icat etti ve damadin kizin babasina yuklu para bagislari yapmasi gerektiginden dem vurdu... [ ] bizim kendi aramizda turkce kikirdestigimizi gorunce, angel benden turkce ogretmemi istedi, he dedim hemen. shaman geciktikce gelinin agresiflestigini farkettim, oglan caymasin die evlenince sakinlesir die kandirmaya calistim. cocuk ne bilsin bunun fel kadini oldugunu lol [ ] angel sonra andulin'in evlendikten sonra onlari ne kadar sik ziyaret edip etmeyecegini merak etti. onlarla beraber yasayacagini soyledigimde, ona ayri bi tower almayi dusundugunu soledi, icimiz ferahladi lol [ ] ogrendim ki dark efendi gelmicek, yatcakmis, dedim shaman la transa gectim konustum, damattan negatif elektrikler aldigi icin bu nikahi kiymamaya karar vermis ve yine geleneklere gore topaz in angel'i oldurmesi gerekiomush ehhehe [ ] olduremez ki ho ho mare'imi salarim ustune dedi lamer tamer angel. heh dedim salamassin, 50 taming in var dinnemez mare seni. yine de nolur nolmaz, istersen sen geline ve babasina tazminat ode, oldurmek zorunda kalmiyalim seni, yok siz beni oldurmenin keyfini cikarin d kikir kikir, athe ablaniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 oha, i think i saw athe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 shit happens :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar