senko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 pff sali'ya sunum yapmam lazim bi tane eyalet secip anlatcakmisiz da var mi ilginc bi eyaleti boyle almanyanin, anlatmaya deger yoksa buyuklerden birini sec iste mi dersiniz?
birsorumolacak Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 berlin ovası nazilerin yuvası panpa,orayı anlat tarihi acıdan zengin
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 aç wikipedia'yı, bir sürü bilgi var eyaletler hakkında. baden wüttenberg'i anlatabilirsin, google: wiki baden wüttenberg. sırf wikiden gitsen bayaa bişi çıkar.
huun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 güney westfalya, söylemesi zevkli en azından
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 bayern// bavyera. hepsinin kendince birseyleri var, anlatcak sey bulunur yani.
senko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 anlatilcak sey kesin bulunur da boyle digerlerinden cok daha farkli bisiler var midir diye merak ettim, yok sanirsam en bilineni bavyera olsa gerek, onun hakkinda yazarik bisiler
senko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 ya bide ne anlatilirki hangi ulkeler var tarihcesi populasyonu din min lehce bide heralde hangi tarihi eserler var, onemli binalar fln yeter sanirsam.
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 senko said: ya bide ne anlatilirki hangi ulkeler var tarihcesi populasyonu din min lehce bide heralde hangi tarihi eserler var, onemli binalar fln yeter sanirsam. şunu okumak çok mu zor reyiz http://en.wikipedia.org/wiki/Baden-W%C3%BCrttemberg
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 senin icin en iyi eyalet büyük ihtimalle Saarland hakkinda anlatacak hic birsey yok mok gibi bi yer :D
senko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 okumasina okuyacaz hacitta iste sunuma ne konulur diye seettim.
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 böyle sahsali bisiler anlatacaksan yasanan hikayeler dersen Berlin derim (ayri zamanda eyalettir). Yoksa tabiki NRW.
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 türkcelerini bul önce ya da ingilizcesini (yeterli derecede biliosan) sonra almancaya cevir. daha kolay olur. zamaninda fransizca sunum yaparken ben öle yapiodum, en kolay yolu o gibi.
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Berlin çok uzar yaa, yok tarihiydi yok bölünmesiydi falan, uğraşmaya değmez.
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 siz de mi ödevlerini wikipedia'dan c/p yapanlardansınız? bari google'da aratıp kullanıcı sitelerinden derleyin. *sitem*
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Bavyera'yı anlat süper memleket, aşık oldum param olsa oraya yerleşirim o derece
Öne çıkan mesajlar