Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

symbian fişini çeken nokia

Dynun

Öne çıkan mesajlar

işçileri de çıkarıyo falan ya.
windows'a geçiyor.

Şimdi merak ettiğim bu son çıkan n8 c7 tipi telefonlar kısacık dönem yaşadı symbian^3 os ile.

bunların güncelleme ile windows işletim sistemi sürüldüğü zaman yeni yazılım alma şansı var mı ki?

yoksa eline aldı mı kullanıcılar?
Sosyal ağlarda paylaş

onlara wp7 guncellemesi gelmesi zor, bayagı katı istekleri var ms'in system req. olarak wp7 icin, ama komple fisini cekmedi nokia symbian'ın, 3000 tane symbian'la ilgili calısanıyla birlikte symbian development'ı accenture diye baska bir sirkete devretmis, yine cok iyi bi haber degil de, guncellemeler falan cıkabilir hala ilerde de...

http://www.engadget.com/2011/04/27/nokia-transfers-symbian-development-and-3-000-employees-to-accen/
Sosyal ağlarda paylaş

İlk akıllı telefon pazarına girip, çağ açıp sonra bu hale düşmek büyük beceri istiyor, kutlamak lazım kendilerini. Bakalım sıradaki başarıları ne olacak..

Zamanında söyledim bırakın şu Symbian'ı, 3 falan hiç kasmayın, Android patlicak geçin oraya paşa paşa diye. Dinlemediler, pişman oldular tabi..
Sosyal ağlarda paylaş

WM7 güncellemesi gelmesi imkansız onlara, zira symbian işletim sistemlerinin donanım gereksinimlerinin düşük ve bu nedenle symbian yüklü Nokia telefonların konfigrasyonları muadil telefonlara göre düşük. WM7 zaten ölümüne kastıracak telefonları, symbiana göre donatılmış telefonlar direk yalan olur bu durumda. Nokia batmaz ama direk ucuz telefon pazarına yoğunlaşmaya başlayabilir, özellikle eğer Microsoft ile ortaklıkları iyi gitmezse.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...