smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 kızın götünü sansürleyene kadar bi allahın kulu gidip eteğini düzeltememiş mi 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 eteği düzeltilmiş resim de vardır da, rezil olsun diye bunu koymuşlardır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Hatun kişisi bu şekilde düşüp tecavüze uğramamışsa kendini şanslı saymalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 resme baktığınızda zaten bir görevlinin kadını düzeltmeye kaldırmaya çalıştığını görünüyor, yani bu resim oradaki gazetecinin saniyelik çektiği bir an muhtemelen bu resim çekildikten bir kaç saniye sonra düşen kadın ya düzeltilmiştir yada eteği kapatılmış, ama o muhteşem medyamız kadının normal bir fotografını koymak yerine bunu koymayı tercih etmiştir nedeni de bu başlıktaki yazılarda gizli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Omuriliğinde bi sıkıntı varsa diye en ufak bi temastan bile kaçınmış olabilirler mi? Ben çok mu iyimserim ya da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 onu akıl edecek birey sayısı baya az sanki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 sonuç olarak bir kaza olmuş oluş şekli nedeni önemli değil ama orada yatan bir insan dimi, ve muhtemelen bu kazaya uğramış bayanın üstü başı kapalı fotografıda vardır dimi, ama çok sevgili medya bu kadının bu fotografını yayınlamayı tercih etmiş, he niye böyle bir şerefsizlik yaptığıda zaten bu başlıkta yazılanlardan anlayabiliyoruz.. cok fazla bir şey söylemeye gerek yok. damdan atılan köpek kadar değer vermiyoruz bazen insanlara bu kadın sarhoşmuş vs ne olursa olsun düşmüş yaralınmış ve bir kişide basının bu şerefsizliğine laf etmeyip kadınla dalga geçmiş. iyi ne diyim böyle güzel eğlenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 hürriyet çıplak fotolar için tıklatmış yine. yadırgamya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Joker said: nedense bu geldi aklıma resmi görünce http://www.iqcumhuriyeti.com/anamoduller/komik_resimler/araba-at-kaza.jpg abi ahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 HAHAHHAHAHHAHHA PÜSKÜRDÜM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 said: İÇKİ İÇMEYİN DİYE YAZIYORUM BURADA DEMEK OKUMUYORLAR. İÇKİ KÖTÜLÜKLERİN ANASIDIR. İÇKİ HEM KENDİNİZE HEM ÇEVREYE HEMDE GELECEK NESİLLERE ZARAR VERMEKTİR. NASILSA SONUNDA AYILACAKSINIZ NEDEN İÇİYORSUNUZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 dogru demis. uyucaktim vazgectim, nasilsa uyanicaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 bir büyükle uyursun bir kücükle uyanırsın cin gibi olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 said: NASILSA SONUNDA AYILACAKSINIZ http://2.bp.blogspot.com/_3IjRgoGWUBo/TGp83IeJNGI/AAAAAAAAAoE/IfiGfeWP7Io/s1600/template-philosoraptor.jpg said: NEDEN İÇİYORSUNUZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 bursa körfez mahallesi var mı diye düşündüm haberi okuduktan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 at fena girmis araca ama, aracin yolcu koltugunda kimse yoktu ins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Ardeth said: bursa körfez mahallesi var mı diye düşündüm haberi okuduktan sonra Ben de bi an bursanın ilçelerini, bildiğim mahallelerini saydım böyle, emin olana kadar safsdafdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar