Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL : Fenerbahçe - İ.B.B. / 01.05.2011 @ 19.00

benjani

Öne çıkan mesajlar

Eskişehir Trabzon maçını Fener maçına göre baya hırslı oynadı mesela. Bırakın bu ayakları. Bize farklı onlara farklı muhabbetinden bıkmadınız heralde yıllardır. Gaza gelip antöpö göröyormosonoz nasol oynoyorlar torobzono !1!!! çekmek komik, tersi eskişehir için.

Zaten bu yatma muhabbetini en çok çıkaran kulüp de Fenerbahçe. Kusura bakmayın. Geçen sene Bursa önde giderken taraftar sitelerinde görseller hazırlayanlar da Fener'den başkası değildi. Ne hikmetse Fenerbahçe sürekli bu gerilim ortamını oluşturuyor kendi kendine.
Sosyal ağlarda paylaş

Cüneyt Çakır resmen Trabzon maçında taraflı yönetti. Yönetmedi diyenin anlını karışlarım. İki maç da açıktı, hem Fener'in maçını hem de Trabzon'un maçını izledim. İlkinde penaltıyla uzaktan yakından alakası yoktu. Pozisyon dışarıda, yan hakemin kararıyla penaltı çaldı, kırmızı verdi. Gelelim Gaziantep'in pozisyonuna. Orada da adam son adam, geçse %80 gol, biçti resmen Trabzonlu futbolcu ama gel gör ki, sarı kart. Ayıp denen birşey var...

Tamam 3-0 da 10 kişi kalmış takım, tabi olur 3-0...

Gelelim Fenerbahçe'ye... Alex, Alex, Alex... Denecek başka tek şey, biri Guiza'ya traş olmasını söylesin... İğrenç insan ya... :D
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de abi, aynı durumda fb olunca cıtınız cıkmıyor, ts olunca simdi konusmaya basladınız.

bence yatan falan yok. hakem hataları da birini kayırmaya yonelik degil. iki takım aleyhine/lehine olaylar oldu sık sık.

bi de su fb'ye karsı daha iyi oynuyolar geyigini bırakın artık yahu. bak ne iyi lidersiniz, macları alıyosunuz. daha hala aynı terane.
Sosyal ağlarda paylaş

neye cıtımız cıkmıyor abi, zaten olmayan pozisyonlara farklı yorumlarda bilumum kume oynayan GS taraftarı, donyo takomu BJK ve bu takım taraftarlarının TS "sempatisi" ile bırak cıtı neler yazılıyor burda.

aynı "sempatik" taraftarlardan %100 kırmızı pozisyona sarı kart cıkınca CIT yok.

bu kadar yanar doner olmayın yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Antep'in kırmızı kart gördüğü pozisyonu izledim de LigTV tek işe yarar açıda montajı eksik yapmış sağolsun, çok geç gösteriyor pozisyonu. O görüntüye göre Danny hiç ellemiyor bile Burak'a ama çekip o an bırakmış da olabilir, 2-3 saniye daha geriden göstermesi lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen hafta burada bordomavi.com dan QQ alıntıları yapıp gülüp oynayanlar niye aynısını yapıyor ki şimdi? Hayır, lidersiniz zaten. Kalmış Karabük, Sivas maçları hala bakın Antep'in Ts sempatisi var, bakın nasıl penaltı alıyorlar, yanar dönersiniz falan gibi anlamsız muhabbetlere giriyorsunuz ehah.
Sosyal ağlarda paylaş

Şurada Fenerbahçe hakemler tarafından kollanıyor vs diyen oldu da biz mi kaçırdık?...Hayır, hep aynı şeyleri dedik hakemler kötü vs...Ben şahsen defalarca "birini kayırma vs" gibi şeylere inanmadığımı belirttim zaten, daha yazmaya gerek yok...
Penaltı olduğu zaman, penaltı dedi buradaki herkes, değilse değil dedi...Fenerbahçe hakemle maç kazandı diyen oldu mu?...
Hakem hassasiyetiyse eğer, buradaki çoğu insan hakemlerin herkese kötü olduğunu savundu zaten, başka birşeyi değil...
Sosyal ağlarda paylaş

yahu ne hassasiyeti zegna hala doner falan diyosun, ayıp. olayların birbirinden farkının olmadıgını soyluyoruz. gecen hafta fb'nin sampiyon olmasını istemeyenler fb'nin kayırıldıgını soyledi. bu hafta fb'liler ts'nin kayırıldıgını dusunuyor. ne anladık?

biriniz de cıkıp bizim de basımıza geldi zaman zaman takılmamak lazım boyle seylere diyemiyor. sanki ilk defa hakem hatası oldu bugun lol.
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Neyin yanar döneri yahu, doğru vermemiş kırmızıyı, da ben anlamadım ne yapmamızı bekliyordun?

İşte bu harry, Masq falan gibi işine gelen, laf sokası gelen yerlere iki satır yazıp gidip de sonra işine gelmeyen hiçbir gerçeğe çıt çıkarmayanlara diyordur Zegna muhtemelen, üstüne alması gerekmediğini düşünenler alınmasın abi, kalabalık bir ortamdayız :p

Bordomavi'deki QQ'larda ortada bir sebep yoktu bu arada, bir insan beyninin üretimi olduğunu düşündüğünde gayet komik olan yazılardı, ondan dalga geçiyorduk. "BAŞKAN BAŞBAKANLA GÖRÜŞMEYE GİTMESİN ARTIK TEPKİMİZİ KOYALIM" ne yani lol, oldu olacak Trabzon'u özerk cumhuriyet yapın şampiyon ilan edin.
Sosyal ağlarda paylaş

valla masq, ben herhangi bir forumdan alıntı yapmadım komik olan sey TS taraftarlarının olmayan pozisyonlara olmayan yorumlar yapmalarıydı bana bakarsan.

ama bu macta olmayan penalti, verilmeyen kırmızı kart gibi macın kaderini ASIRI derecede degistiren olaylar mevcut.

bi allahın kuluda pozisyonlara dogru diyemiyorsa gecen hafta TS li taraftarların yaptıgı sey ile benim yaptıgım sey aynı degil.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

yahu ne hassasiyeti zegna hala doner falan diyosun, ayıp. olayların birbirinden farkının olmadıgını soyluyoruz. gecen hafta fb'nin sampiyon olmasını istemeyenler fb'nin kayırıldıgını soyledi. bu hafta fb'liler ts'nin kayırıldıgını dusunuyor. ne anladık?

biriniz de cıkıp bizim de basımıza geldi zaman zaman takılmamak lazım boyle seylere diyemiyor. sanki ilk defa hakem hatası oldu bugun lol.
,

ya abi ben pozisyonlardan bahsediyorum :)

abi gecen hafta buca macından sonra TS asbaskanı cıktı, bordomavi forumlarından copy paste gıbı acıklama yaptı, kendını gulunc duruma dusurdu.

simdi su mactan sonra FB lı yoneticiler " bu ne yahu" dese kim ne diyebilir?
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna, ben çok gereksiz buluyorum bu tür tartışmalara girmeyi. çünkü ne ben, ne karşı taraf asla tam olarak objektif bakamıyor olaya. ts aleyhine verilen son penaltı 2009 da. bu maçta da verilen sarı kart felan. eğer birisi kayrılıyorsa, bir takıma diğer takımlar bilerek maç veriyorsa bu ts den başkası olamaz. işniz gücünüz yoksa oturun 2. yarıdaki maçlarını izleyin ts nin.
Sosyal ağlarda paylaş

gümbür gümbür şampiyonluğa giden bi takımın taraftarı olarak boşverin abi uğraşmayın kimseyle. bundan sora biz kazandığımız surece isteyen istediği kadar yatsın trabzona bize ne. isteyen çıksın açıklama yapsın hakemler hakkında. olay tamamen bizim burdan sora artık bi mallık yapmayıp her maçımızı kazanmamız. ben artık burdan sora puan kaybediceksek trabzona falan bakmam. biz burdan sora puan kaybediosak olmayalım ztn şampiyon falan. kalan 3 tane maç var karabük, ankaragücü, sivas. hiçbirinin bizim kadromuzla, gücümüzle başedebilme şansı yok. 3te 3le şampiyonuz bitti gitti artık burdan sora.

http://www.superfb.com/img/2011/05/01/karografi-55.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

toggie said:

,

ya abi ben pozisyonlardan bahsediyorum :)

abi gecen hafta buca macından sonra TS asbaskanı cıktı, bordomavi forumlarından copy paste gıbı acıklama yaptı, kendını gulunc duruma dusurdu.

simdi su mactan sonra FB lı yoneticiler " bu ne yahu" dese kim ne diyebilir?

ts baskanının acıklamasından haberim yok da fb baskanı da zaman zaman cıkıp acıklama yapıyor. cok takılmamak lazım bunlara da, son 3 haftaya girince tabi herkesin daha cok sesi cıkıyor normal olarak. o yuzden hakem hatasına tepki gostermekte haklı olabilirsiniz. ama cuneyt cakır herseye ragmen bu ligin en iyi hakemi bence. bugun yaptıgı kritik hata yakısmadı.

gerci bisey degismezdi ts yine alırdı o macı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...