Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL : Fenerbahçe - İ.B.B. / 01.05.2011 @ 19.00

benjani

Öne çıkan mesajlar

Masquerade said:

tamam antep yatmış ts ye.

zaten anadolu hep yatmış ts ye. o yüzden derbi ve bursa maçlarından 9 puan fazla çıkaran ts hala fb ile aynı puan.

İkidir bir yerlerden okuduğun aynı dandik sayısal muhabbeti yapıyorsun, ilkine tenezzül edip cevap vermedim de vermezsek sezon sonuna kadar satacaksın aynı şeyi belli ki. Sezon başından beri herkes el birliğiyle TS'yi şampiyon yapmaya çalışıyor gibi bir şeyden bahsetmiyoruz heralde, fantazi yapmaya, lafı çevirmeye gerek yok. FB-TS diğerlerinden kopup şampiyonluk yarışına girdiğinden itibaren konuşuyoruz.

Kaldı ki bizim ikinci yarı sadece bir beraberliğimiz var, bizi kastırdıkları halde yeniyorsak ona yapacak bir şeyi yok kimsenin üzgünüm, puanla açıklanabilecek bir durum değil o yüzden. Benim dediğim şey, bu takımlar aynı hırslı oyunlarını TS'ye de oynasalar şimdiye daha çok puan kaybetmiş olurlardı.

Bu arada maçların ilk yarıları 2-0, 3-0 bitmişken 2-3 dakika aynı anda başlamamasıyla telefonla bilmemne kim uğraşacak ya lol, son 2 hafta falan kasarlar ona. Gecikmenin sebebi de Kadıköy'deki saygı duruşu, sürpriz bir şey veya bir tarafın çirkefliği değil yani, gayet planlı.
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=91644

gecen haftalarda zırlayan Trabzonspor as baskanı su pozisyon icin ne diyecek cok merak ediyorum.

hemen sunuda ekliyelim danny nin yedigi kırmızı kart.

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=91641

simdi bu hakem %100 gol pozisyonunu engelledigi icin danny e kırmızı kart vermiş, aynı durumdaki glowacki ye sarı kart vermiş. ayrıca glowacki son adam.

neden sarı kart? varmı mantıklı acıklaması olan agalar?

harrykewell ne diyorsun bu işe? ha pardon sen sadece FB ile ilgili yorum yapıyordun pardon :D
Sosyal ağlarda paylaş

İyi de Baggio, şimdi hem Ts'ye yatıyorlar, hem Fener'e hırslı oynuyor öyle mi?...Yani gönül ilişkisi sadece bu...Bana mantıklı gelmiyor çok, kusura bakma...
Eskişehir'i de gördük, Buca'da 3-1'den maç verdi...Tutup bu maçlarda Fener'e yattılar demek komik değil mi..Aynısı TS için geçerli, ben hem Ts'ye yatıcam futbolcu olarak, hem Fener'e ekstra oynacayacağım, karşılığında sadece TS şampiyon olsun diye...Var mı böyle bir gönül bağı, kimin çıkarı var ki bu işte, ben anlamadım...
Ama Fenerbahçe'ye iyi ya da kötü bir anadolu futbolcusunun kendisini göstermek için daha iyi oynaması da çok anormal değil, yukarıda denildiği gibi...
Trabzon bu sene kaç maç ipten döndü...Hani çoktan bitebilirdi bu iş...Bu yatma olayını, Fenerbahçe'liler yıllardır çok yapıyorlar, kimse kusura bakmasın...Ts'ye yatılıyor, Bursa'ya yatılıyor, BJK Gs'ye yatıyor, Gs herkese yatıyor, İbb Gs'ye yatıyor...Kandırmayalım kendimizi...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...