Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 3-3 olur o maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 gitmesin barcelona'ya bu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 GOOOOOOOLLLLLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 lan alex yeter ayıp bırak futboluda rahatlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Oha abi son 3-4 maçtır sanırım Gökhan'ın açtığı ortalarla Alex mutlaka bir kafa golü atıyor, Alex değilde Gökhan Gönül kusursuza yakın oynuyor resmen, Alsın götürsün Barcelona scoutları, Alves kazmasını da köyüne geri yollasınlar yerine koysunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 gökhan muazzamdı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 bi sabri değil ama sabri harakiri yapsın gokhan gönülü izliosa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Gökhan çok iyiydi de o nasıl defans yapmak ya.Alex bomboş takılıyor orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Antep'in bize oyunuyla Trabzon'a oyunu arasındaki farkı çok net görüyoruz sanırım? Artık yatış mı derler, sempati mi derler, adını siz koyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 fener büyük takım ondan.antep trabzonu kucumsedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 ee size de eskisehir derler o zaman. sempati mi dersiniz ne dersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 eskişehir maçında fener geriden gelmedi mi? ben mi yanlış hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 ayarlanmış onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 buca bile ayarlanmış arkadaş öyle penaltımı olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 yok ben maç satma muhabbetini sadece haftalardır millet fener'e maçları satıyor diye yazdım. bu seviyedeki futbolcuların maç satması, baya zor. inanmıyorum yani genelde. fakat şu aşikar; bir futbolcu fenerbahçe karşısına çıktığında 5 efor harcıyorsa gs karşısında 4, bjk karşısında 3, ts karşısında 2, diğerleri karşısında 1 efor harcıyor. aynısı madrid karşısına çıkan real ZAAragoZAAlılar için de geçerli. bu konuda da yapacak birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 barcelonalı yönetici olsam direk maçtan sonra stoch alır giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 ben de inanmıyorum da inanıyomus gibi yazanlar var. gecen hafta tsliler bik bik konusuyodu, bu hafta da fbliler antep bize böyle mi oynadı rörö diyor. farkeden bişey yok abi. iyi oynayan kazanıyor sonuc olarak. siz karsı takıma ne bakıyosunuz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 her zaman söylemişimdir bu Gökhan Gönül Barca-Real gibi takımlarda oynar diye. aha sonunda scout yollamışlar adamlar, Arda marda hikaye GGnin yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Gökhan giderse yedeği var türk yine fenerde. under 20 sağ bek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 ya bu mustafa doğan gerçekten salak adam ya hani çok saçma yorumlar yapıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 bildim bileli ise yaramaz ya o adam. ama en azından usturuplu konusuyo boyle sergen gibi, hakan unsal gibi mallık yok adamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 okan ile gökhan'ın arasında şu an siklet farkı var baya. bu arada maçları aynı anda oynatmayı bile beceremediler. son maçlarda sıkıntı yaratır bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 mustafa dogan aklı basında, efendi, objektif yorumculardan biri.ne dedi ki kızdın bu kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 bence iyi yorumcu değil abi garip garip espiriler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Ben de katılıyorum...İyi yorumcu kesinlikle değil...Biz de oraya çıksak onun dediklerini söyleriz zaten...Metin Tekin mesela daha güzel konuşuyor bence...Ha diyeceksin ki ne bekliyorsun zaten futbol yorumu olarak, orası doğru.. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar