Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL : Fenerbahçe - İ.B.B. / 01.05.2011 @ 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oha

abi son 3-4 maçtır sanırım Gökhan'ın açtığı ortalarla Alex mutlaka bir kafa golü atıyor, Alex değilde Gökhan Gönül kusursuza yakın oynuyor resmen,

Alsın götürsün Barcelona scoutları, Alves kazmasını da köyüne geri yollasınlar yerine koysunlar
Mesaj tarihi:
yok ben maç satma muhabbetini sadece haftalardır millet fener'e maçları satıyor diye yazdım. bu seviyedeki futbolcuların maç satması, baya zor. inanmıyorum yani genelde.

fakat şu aşikar; bir futbolcu fenerbahçe karşısına çıktığında 5 efor harcıyorsa gs karşısında 4, bjk karşısında 3, ts karşısında 2, diğerleri karşısında 1 efor harcıyor. aynısı madrid karşısına çıkan real ZAAragoZAAlılar için de geçerli.

bu konuda da yapacak birşey yok.
Mesaj tarihi:
ben de inanmıyorum da inanıyomus gibi yazanlar var. gecen hafta tsliler bik bik konusuyodu, bu hafta da fbliler antep bize böyle mi oynadı rörö diyor.

farkeden bişey yok abi. iyi oynayan kazanıyor sonuc olarak. siz karsı takıma ne bakıyosunuz ki.
Mesaj tarihi:
Ben de katılıyorum...İyi yorumcu kesinlikle değil...Biz de oraya çıksak onun dediklerini söyleriz zaten...Metin Tekin mesela daha güzel konuşuyor bence...Ha diyeceksin ki ne bekliyorsun zaten futbol yorumu olarak, orası doğru..
.
  • Yeni Oluştur...