xaty Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Bilardo oynanacak güzel yer arıyorum. Ataşehir'e ne kadar yakın olursa o kadar iyi. Ama kahve tarzı bilardo salonlarından olmasın amcaların, dayıların takıldığı. Bowling'le beraber daha çok gençlerin gittiği, kafa dağıtmak ya da arkadaşlarla eğlencesine gidilebilecek müzikli, temiz, rahat bi yer arıyorum. Alkol de olursa süper olur hatta.. 3 top masa olması şart. Ankara'da Bilkent'in orada vardı bir yer, veya Eskişehir'de Cosmic Bowling var (gerçi orada 3 top yok). O tip bir yer arıyorum. Var mı önerisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Biz Üsküdar'da kahve gibilisinden bile bulamadıktı bir kaç ay önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Kadıköyde royal diye bi mekan var barlar sokağında, alt katı canlı müzik alkol falan, üst katı bilardo alkol falan. Aşağıda akmarın yanında da bowling var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 royalda baya apaçi takılıyor.en son laf yemiştim gitmedim bi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 bende lisede gidiyodum, 4 5 yıldır gitmedim ama eskiden öyle bir mekan değildi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Kimse cevap vermicek sanmıştım, cevap görünce heycanlandım da yokmuş hiç :( Nasıl olmaz ya, hani İstanbul'da her şey vardı? Çok fazla yapcak bir şeyin olmadığı, gelir ve kültür seviyesinin ortanın üstünde olduğu her yerde iş yapar böyle bir yer. Örn. Ataşehir'de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 açalım biyer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Açalım, kaç kişiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Kadıköy'de akmarın oralarda var bir tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 goztepe soyak sitesiydi sanirim orada migros onun altinda istedigin yer aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Akmarın orada var evet. Bilardo yok sanırım. Bowling var işte bir kaç tane arcade var.. öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 caddede ping mi pink mi ne öyle birşey vardı güzeldi orda oynuyorduk da kapandı sanırım ha bide matamanın dedği yer var. oraya gitmedim hiç ama görüyordum hep kapanmadıysa orayı dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ben sanki maltepede bi bowling salonu tarzı biyer görmüştüm ama bilmiyorum nerde. bende bowling oynıcak düzgün biyer arıyorum istanbul anadolu yakasında. bildiğiniz yer var mı arkadaşında dediği gibi ataşehir yakınlarında? veya bostancı yakınlarında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar