Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ablam CeBIT de DANIŞMA!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hah bak sımdı Bugarea hakkında yorum yapıcam, sora Kenki var bitane Pangea yada RoTPangea ehueuh onu cagırcak gelecek bı acc alıcak pangea sora bana kufur edıcek yıne banlanıcak. Boyle gelısıp gıdıcek bu iş her seferinde ehueh :-)[signature][hline] The Truth is out There

Mesaj tarihi:
paradox olmaz bu topicden anca anca kitlenir:)[signature][hline]megafonun hastasıyım parazitin kıralıyım yoldakileri kaçırırım sinyal tuşuna abanırım ben yol magandasıyım en sağ şeritte sürat yaparım yol çizgileri ile işim olmaz önümdekini sallar sollar yukarlar aşağılarım hyper cubeye soksanız 4. boyutta aşarım erkek adam ayağını gazdan çekmez erkek adam frene basmaz erkek adam debriyajı kullanmaz erkek adam vitesi takar dişlileri parçalar palatalara zıçar patinaj atar
durur
Mesaj tarihi:
of amma ağladınız ya yok pangea yok bilmemne saçma sapan konular açıonuz sonra gelip burda laf yapıonuz, adam gibi konu açtınız da düzgün yorum yapmadık sanki[signature][hline]
Mesaj tarihi:
uzatma allahını seviyorsan ya[signature][hline]megafonun hastasıyım parazitin kıralıyım yoldakileri kaçırırım sinyal tuşuna abanırım ben yol magandasıyım en sağ şeritte sürat yaparım yol çizgileri ile işim olmaz önümdekini sallar sollar yukarlar aşağılarım hyper cubeye soksanız 4. boyutta aşarım erkek adam ayağını gazdan çekmez erkek adam frene basmaz erkek adam debriyajı kullanmaz erkek adam vitesi takar dişlileri parçalar palatalara zıçar patinaj atar
durur

[Bu mesaj Chemical tarafından 08 Eylül 2004 22:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Bugarea, 08 Eylül 2004 21:59 tarihinde demiş ki:
of amma ağladınız ya yok pangea yok bilmemne saçma sapan konular açıonuz sonra gelip burda laf yapıonuz, adam gibi konu açtınız da düzgün yorum yapmadık sanki

heyt be.
kr@lsın bæb[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
RamsesII'ten abarmalar;
RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki:
"Bugün bacım,yarın ihtiyacım"

Mesaj tarihi:
said:
of amma ağladınız ya yok pangea yok bilmemne saçma sapan konular açıonuz sonra gelip burda laf yapıonuz, adam gibi konu açtınız da düzgün yorum yapmadık sanki

felsefe yapakmı b@b?[signature][hline]tuana...
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 08 Eylül 2004 14:19 tarihinde demiş ki:
kızdı lan:) eheh
Soru
"Tuvalet nerede?"

yaw bizde CeBIT te bi kıza sorduk tuvaleti o kdr kötümü o olay :( :p[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen
Mesaj tarihi:
Tabi o kadar teknolojinin arasında insan benliğini yitiriyo özünü kaybediyo.
A:Pardon tuvalet nerde?
B:Özür dilerim?
A:Tuvalet nerde acaba
B:.......
A:Bayan?
B:........
A:Hanfendi iyimisiniz?
B:Hass. Biz s..ıyoduk bide dimi!?
//Sansür
[signature][hline]No signature...

[Bu mesaj kiddo tarafından 08 Eylül 2004 23:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
blackchaos, 08 Eylül 2004 23:30 tarihinde demiş ki:
said:

felsefe yapakmı b@b?

daha değişik şeyler de yapabilirz[signature][hline]
Mesaj tarihi:
hmm fıstık yok evde çekirdek yer mi ki?
*!çekirdek atar*[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Mesaj tarihi:
Peki şimdi ablan cebitte danışman olmadı da danışma mı oldu?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
yok şimdi burada virgül hatası var..

yani demek istiyor ki;
"ablam cebitte, danışma"
çünkü danışılmasından pek hoşnut değil özellikle yazahanenin yeri sorulduğunda daha bir mutsuz oluyor :)[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"

Kapattık dükkanı
Mesaj tarihi:
Başlığı bikaç kere okuyunca. HEEy! LAN! Ablam ceebitte! DANIŞMA LAN! tarzı bişey çıkıyoki bu cümleyle ne kadar iğrençleşebileceğimi göstermiş oluyorum. Saygılar efenim.[signature][hline]No signature...
Mesaj tarihi:
ne o doğruları söyleyince gral bonzi fln yazmış bazı yetkililer, ya hani şu forumda banlayabilme, ünvan ekleme gibi yetkisi var ya onu gösterecek aklı sıra, işinize gelmiyo sonra böyle şeler yapıonuz.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
fena mı title ın ve ileri derecede sevimli bir avatarın oldu :)

go for it bugarea![signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"

Kapattık dükkanı
  • Yeni Oluştur...