roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Ben ona mesaj atmıştım, dönmedi geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 hayir benim eksi accountum yok =P niye ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 gelmezlerse önemli değil ama gelirlerse efsane olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 vaniLLe said: http://i1191.photobucket.com/albums/z465/nilsteinify/25974656jpeg_preview_large.jpg ahahahhaha harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Selamunaleyküm hacı abiler. Bakındım ama bulamadım, Forum Gezgininde de yok, mescit bölümü nerde acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 abi hepsi roket'in melih gökçek'e laf edip ondan sonra "size burada laf ediyorlar!!! ahuahuahu" demesi sonrası oldu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 cetintas said: Vaperon,Napolyon,Seele,Tatar Ramazan,Tesbih,Tyrannus,Sipeyskeyk,Synthesizer,Vingthor,Revangelis, Xenocide,Lyvanna Dolores,Screwy,Napae,Cystein,Forgiver,Tatar Ramazan,Fin,Cuce,Myshkin,Balon.... biliyodum bu herifin milleti fişlediğini, şuna bak 4 satır liste yapmış SDFSDFASDSDFG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 dasaaa said: abi hepsi roket'in melih gökçek'e laf edip ondan sonra "size burada laf ediyorlar!!! ahuahuahu" demesi sonrası oldu bence İlk banlanmamda şikayet etmiştim ama kaç yıl oluyor, sanmıyorum tib bu kadar yavaş çalışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 cetintas said: Salonda olabilecek senaryolardan biri de şu olur. Yaz kızım, Pati isimli forum alanının aşağıda isimleri yazılı üyeleri kendilerinin suçsuz olduklarını, bütün suçun çetintaş takma isimli Çetin Taş'ta olduğunu söylemişlerdir: Vaperon,Napolyon,Seele,Tatar Ramazan,Tesbih,Tyrannus,Sipeyskeyk,Synthesizer,Vingthor,Revangelis, Xenocide,Lyvanna Dolores,Screwy,Napae,Cystein,Forgiver,Tatar Ramazan,Fin,Cuce,Myshkin,Balon.... B)- abaav hedef gösterilmişiz http://upload.wikimedia.org/wikipedia/tr/0/04/Vakitdanistay.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 bence bu çetintaş o fotoğraftaki polis olabilir. bize feyk atıp duruyor geldiğinden beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 o napolyonn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 hedefler gosterildi, simdi masalar gorevlerini yapar, isiniz eviniz basilirsa sasirmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 eheh yirtmisim ben ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 senin tuzun kuru tabi amerikanyalardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 bir swat beni vurabilir, amerikan seysi. camin onundeyim, karsimda catilar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ço... ne abi? çocuk ile sitenin bi işi yok.. çözüm falan diye birimi var mı adamların? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 throine said: bence bu çetintaş o fotoğraftaki polis olabilir. bize feyk atıp duruyor geldiğinden beri. Sen de yedek listedesin zaten B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 dasaaa said: ço... ne abi? çocuk ile sitenin bi işi yok.. çözüm falan diye birimi var mı adamların? yanına bir de şu meşhur "yasaklanan şey"i getir. tüm dünyada yasak olan olay. direkt olarak yazmak yerine ço.. diye kısaltıyorlar. Yoksa o isimle aratınca arama motorlarında kendi siteleri ilk sıralarda çıkıyor, hem risk hem imaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 DARN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 haydar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 aman beyler büyük başbakanımız Sayın Erdoğan'ın kulağına gitmesin http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1051001&Date=29.05.2011&CategoryID=81 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Başbakanımız Tayyip Erdoğan'dan bahsediyorsun sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Rewendor, süper fikir sanırsam elhamdülillah inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ço ile baslayan herhangi bir daire yok, alt birimlere de baktim bulamadim. muhtemelen kisaltmadir ve o korktugunuz seye dair bir birimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 çocuk büro amirliği var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar