dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 illa yüzbaşı bariz olmak gerekiyor bu ülkede di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 gerçek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 açtım ama göremedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Hmm bi yasak koyuyoruz bu yasağı aşmaya çalışmak yasak ama aşarsanız bişey yapmıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 07.30'dan sonra 16 Mayıs Pazar günü yapılan internetime dokunma protestosu demişler, daha tarihi bilmiyor programı yapanlar yahu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 skype' skaypi diye mi okunuyo, skayp mi simdi -.- skayp benceö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ahah kim lan o, ciksin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 BEN KAÇIYORUM HESABIMI SİLİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 hasss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Sherlock dasaa terk çıktı gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Haberin kaynağını belirtmemişler. Zaytung demediler hiçbir yerde. TRT'nin etik anlayışı bu kadarmış demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 SİL ÇABUK SİL BURALARI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Bu konu hakkında detayları ile özet bilgi bulabileceğim bir link var mı ? Biraz da resmi açıklama tarzında olursa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 yanlışımızı gözlüyorlar demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ben tayyibi cok seviyom esasen, sizi bilemicem. >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 GEd said: Bu konu hakkında detayları ile özet bilgi bulabileceğim bir link var mı ? Biraz da resmi açıklama tarzında olursa iyi olur. şunu okuyunca çok üzüldüm gerçekten resmi açıklamanın tarafsız objektif falan olması gerekiyor falan ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 skaypi diye okunuyo vanil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 hayir ya skayp diye okunuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 dasaaa said: Fin said: bi gelisme var mi bu konuda ? http://www.tk.gov.tr/duzenlemeler/hukuki/kurulkararlari/2011/2011%20dk-10-91sss.pdf abi kurallarda bi değişiklik yok. kanunda değişiklik olmadığı sürece bi gelişme de yok. resmi karar bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ben caktirmayim dedim ama dasaaa yakti bizi sagolsun... listenin basindayiz lan tikkat edin.. /Sifreli konusma mode opon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Pasta said: GEd said: Bu konu hakkında detayları ile özet bilgi bulabileceğim bir link var mı ? Biraz da resmi açıklama tarzında olursa iyi olur. şunu okuyunca çok üzüldüm gerçekten resmi açıklamanın tarafsız objektif falan olması gerekiyor falan ehehe. Objektif tarafsız bilgi istemiyorum. Resmi haline ihtiyacım var. Şahsi bir şey için istemiyoruz herhalde. Ne gelecek ne olmayacak tarzı birşey lazım bana özet halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 TRT'den BTK'ya, Erdoğan'dan Gül'e kadar herkes ceza uygulanmayacak dedi. şimdi yasaktan sonra birisi hakkında ceza uygulanırsa bütün bu kişi ve kurumları dava edebiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 elbette hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 df said: TRT'den BTK'ya, Erdoğan'dan Gül'e kadar herkes ceza uygulanmayacak dedi. şimdi yasaktan sonra birisi hakkında ceza uygulanırsa bütün bu kişi ve kurumları dava edebiliyor mu? kimi kime şikayet ediyon ajan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar