MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 arkadaşlar kız arkadaşımla xboxa bir direksiyon alalım diyoruz. fakat henüz oyun olarak ne seçmeliyiz onu bilemedik. malum xboxda gran tourismo yok=) ne önerirsiniz? tabi bi de xboxa direksiyon nerden buluruz onu öğrenmek lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 forza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 ps3 + gt5 + driving force o değilde şu gt5 ile karşılaştırılan bi xbos yarış oyunu vardı ismini unuttum şimdi.herahlde o oyun olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 forza motorsport 3 çıkınca da 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 beklerim dersen Forza Motorsport 4 çıkacak bu sene. yok beklemem dersen 3'ü oynuyorlar sanırım şu an, arada bir oyun çıktı mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 en iyi secenek forza ama bir gt5 degil malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 forza'nın yapay zeka biraz daha iyi yalnız gt5'ten, ama simülasyon olarak gt5 çok çok daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 abi gt5 iyide 50 ile giderken direksiyonu sağa kırıyosun mesela araba dumduz yoldan cıkıyor ben şahsen sıkıldım bir süre sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 sen yetememissin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 offf sonunda gidip ps3 alıcam sanırım o dandik gamepadiyle=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 durdugun kabahat levent gt5 gibisi yok hakketen. para varsa bide g25 g27 cak yanina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 driving forceda idare ediyorda.arabaların kutu gibi çarpışması.sonra lambo ferrari aston gibi arabaların dandik sesleri sogutuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 ya birde gt5'te 40 level falan olmadan oyun underground 1 ile aynı seviyede simülasyon oluyor. Bayağı kasmak gerek gerçek anlamda oynayabilmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 da abi level 14 de bıraktım.kim ugraşıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 bende 17 mi ne dayanamadım bıraktım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar