Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oha Arabaya Bak


Ardeth

Öne çıkan mesajlar

İçeri almazlar inşallah sdf

said:
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Çankaya Köşkü'ndeki MGK toplantısına yeni makam aracı ile geldi. Erdoğan, Mercedes marka makam aracını, Cumhurbaşkanı Gül'ün de kullandığı BMW 760i Long modelinin bir benzeri ile değiştirdi.

Erdoğan'ın 12 silindirli ve 544 beygir gücündeki 2011 model BMW 760i Long marka makam aracında, en üst düzeyde güvenlik önlemleri bulunuyor.

Özel bir zırh kaplamasına sahip olan makam aracı, aynı zamanda biyolojik silahlara karşı koruma özelliğine de sahip.

Araç, bombalı saldırı sonrasında oluşabilecek yangına karşı toz bulutu oluşturup yangını önleyebiliyor. Erdoğan'ın yeni makam aracının zırhsız piyasa satış fiyatının yaklaşık 500 bin lira olduğu öğrenildi.



http://www.arabaport.com/haber/basbakan-erdogana-bmw-760i-long.html
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yo ciddi yazmadım yok çünkü öyle bir yerli araba, hatta yerli araba yok. Kinaye mi derler artık ne derler ondan yazdım. Süper über teknolojiyi dışarıdan almamıza gönderme. İsterse 10 tane oyle araba alsınlar, sonuçta benim gözümde dışarıdan gelen olarak kalacak.

İhtiyaçtır o ayrı, devlet başkanlarında süper über arabalar olur o da ayrı. Ama işte bana adam neden arabayı almış iyi kötü yerine o araba neden bizde yok konuşması daha mantıklı geliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...