Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Çıkıyor çok yakında millet. http://www.gametrailers.com/video/siege-gameplay-mount/713268 Ekip, hazırlanın. Pati Akademi tekrardan açılıyor! Kuşatmalar başlıyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 warbande girip biraz alıstırma şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 artık bu oyunu biraz daha devasalaştırmaları lazım yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 bizler devasa olursak oyun zaten devasa olacaktır. Massive olmak için hala çok hardcore oyun. Ama olsa akarım o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 mod olarak mı çıkıcak oyun nasıl olucak şimdi? warband isteyecek mi yoksa ayrı başına mı alıcaz evet sorularım bunlar tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 tüfek geldiyse mertlik bozuldu gg hf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Dededen kalma çift kırmayı çıkarmak lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 warband'den memnunum ama denerim illa bunu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 aldım demin complete pack oynamamıştım diğerlerini de daha önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 savaş stilni biraz değiştirselermiş keşke ya aynı oyunun makyajlısı gibi geldi, mod tadında sanki neyse sezgin her şekilde kafanı yarcam tekrardan yakın zamanda ZAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 HAZIR OLUN! ÇALIŞIN... çok pis geri döneceğiz... /summon Xunn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 yalnız biz oynadık sora bir anda bıraktık.millet kasmış baya.warbanda giriyorum arada.tokat yiyip cıkıyorum haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 practice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Arkadaşım hiçmi grafikleri cilalamaz :/ her sene aynı oyun 1 2 kale eklerler birde silah koyarlar bakın bakın silah getirdik alın bu oyunu diyorlar resmen oysaki piyasada milyontane mod var neyse alıp oynicaz sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 yalnız oyun öküz gibi satıyor suan serverlar dolu demin 50v50 castle oynadık baya zekvli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 olm bu ne ya ben beğenmedim. çok kötü olmuş + yeni oyun deil mod bu yine de bok gibi ben almam oynamam. -can yücel- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 bi de böle demiş tf2 Pre-purchase the "everything explained in the title" game Mount & Blade With Fire & Sword by May 3rd and you'll receive two new TF2 hats: The Hetman's Headpiece for the Engineer, and the Janissary Ketche for the Spy, pictured above. What else is up? This: SpaceChem, the game Robin Walker dubbed "pretty much the greatest game ever made," has introduced three new TF2-themed levels. Travel to Australia, solve puzzles and unlock achievements to receive the new craftable element Moustachium in TF2. Use this new element to craft special SpaceChem-themed items, including a fishcake. That's right: this marks the start of a trend we're all for: other developer working their butts off to make a promotion for us. "Put your feet up, Team Fortress Team," SpaceChem seems to be saying. "You let us handle this one." Don't mind if we do, SpaceChem. Don't mind if we do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 ya bilip bilmeden oyuna bok atmayın. oyunun motoru belli, oyle bir anda crytek modeli yükselemiyor. zaten kesin emin değilim ama taleworld oyun motorunu franchise olarak bir firmaya satmış ve bu oyun ortaya çıkmış diğer başlıkta paylaşmıştım. http://www.sichstudio.com/index.php/en.html şu oyun gibi player skill based bir oyun yok sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 YİĞİTLER......... ELBETTE BAZILARINIZ DAVAYI SATIP KILIÇLARI İNDİRDİ, YAYLARI GEVŞETTİ, ATLARINA VERDİ. AMA ŞENLENİN, GÖKTENGRİ SİZE BİR ŞANS DAHA SUNUYOR. KUŞANIN. DAVRANIN. Abi bu sefer de 15 gün oynayıp "AY ÇOK OK YEDİM, AY KURŞUN GELDİ" diye oyunu bırakanlara pati title olarak PUSSY gelsin. Step up niggers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Yalnız millet TTNET'e o kadar laf etti etti, adamlar durdu durdu Playstore'dan coştu be arkadaş... With Fire & Sword'ün satışlarını açmışlar, en ucuz yine bunlarda. http://www.playstore.com/haber/ates-ve-kilic-dunyada-en-uygun-fiyata-playstoreda Adamlar oyun piyasasına girme konusunda ciddiymiş anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Dövüş seslier Harrrr olarak modifiye edilmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Burda söylenenler doğruysa moddan çok daha fazla şey var burda özellikle hikayeye önem vermelerine sevindim said: A storyline based on the cult novel from Nobel-prize winner author Henry Sienkiewicz. A new century of warfare that brings pistols, muskets, grenades, and other advanced weaponry to the battlefield. Fully customizable armies; players can outfit their soldiers with each piece of weaponry & armor. Additional quest types. More political intrigue with colorful factions. More adventure in a new land. New economic system, which includes village / town development, a banking system, & new trade options. Players will have the opportunity to loan money, keep money on deposit, and arrange caravans. Multiple endings to sustain player's interest and increase replayability. Deeply researched historical component encompassing every aspect of the game's assets. Ferocious new multiplayer action, bringing players the thrill of pitting old technology against the looming threat of firearms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 bu arada steamda mount&blade complete pack yapmislar (icinde fire&swordde var) uc oyunun toplam fiyati 19.99 usd onceki oyunlari oynamaya firsati olmayanlar (ben mesela sdf) icin guzel bi paket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 dikkatinizi çekerim burası Multiplayer başlığı. Challenge ve skill başlığı. Gerisi, foreveralonesingleplayer başlığı açabilir. teşekkürler. Eğitimlere ne zaman başlasak Ahmet ? Kalifiye adamların listesini yapalım, manuel block fln yapabilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 şovalye gibi çift elle gezenler 2 okla ölmeye mahkumsunuz sdfds savaş bu çift kalkansız gezilir mi ayıp :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar