dattebayo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 tadları iyi midir, yenir mi yenmez mi? mantar soteye katacam. yeniyosa israf etmiyim. önceki pişirimlerimde atıyodum bu sapları, ama içim burkuluyodu. bu konuda bilgili arkadaşlardan öğreniyim istedim. teşekkürler pati halkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 yenir hatta millet mantarı pişirmeden öle cips niyetine katur kutur bile yiyor salatayla felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 yenir tabi çokçok sertleşip kartlaşmadıysa (nerde gıda başlığı orda cerebralis sdfghjk) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Kat tabii ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 dayak gordun kac mantar sapi buldun ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 teşekkürler. bu seferlik de katmadım asdşlfkasdf bidahakine artık. ( cahillik kötü bişiy lan ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 peki beyler bi sorum daha var. mantar suyunu verdi de bıraktıktan bi süre sonra. kapağı kapamıştım fln. ondan mıdır ? suyunu vermemesini nasıl sağlarız ? tuz falan atmamıştım ben. mantarlar orta boy doğranmıştı. yağ yüksek sıcaklıktaydı ama aşırı değil tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 cerebralis said: yenir tabi çokçok sertleşip kartlaşmadıysa (nerde gıda başlığı orda cerebralis sdfghjk) çok pis mantar yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 saplar koflaşmamışsa yenir, ama bekledikçe kararma ve kuruma oluyor, o zaman atmak daha iyi. mantarın çok büyük kısmı su, o yüzden tavaya/tencereye bol miktarda konulduğunda su bırakması normal. bıraktığı kadar çabuk çeker ama suyunu, problem yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Llama said: cerebralis said: yenir tabi çokçok sertleşip kartlaşmadıysa (nerde gıda başlığı orda cerebralis sdfghjk) çok pis mantar yaparım kaşarlı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 hocam suyunu salsa nolacak onun en lezzetli tarafı suyu zaten. bidahakine sadece şemsiyelerini ters bi şekilde fırına ver suyunu şemsiyenin içine versin sonra çıkar suyunu al(iç diyecem ama pek sevmiyorsun sanırım:)) sonra istersen içine kaşar doğra geri fırına ver 2-3 dakka istersen suyu alınmış bi şekilde ne yapacaksan onu yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 şemsiye olayı iyiymiş.şuan kirada kaldığım evde fırın falan yok (öğrenciyiz :F) ailemin evine dönünce ilk işim onu denemek olacak. teşekkürler. emaleth'e de ayrıca teşekkürler. toplaşın, patihug. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 fırına at üstünde kaşar ve baharat cart curt ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 taaaaaa yıllar önce bunun tutosunu vermiştik unutulmuş bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Bu mantarla sihirli mi normal mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 bence mantar sulu yemeklerde güzel oluyor ya da çorbanın içinde, pizza ve ızgara tarzı yapınca lastik gibi kuruyo. saplarını yimem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 mantarın sapı yenir hatta tam ortadan uzunlamasına kes. bi de suyunu vermesi normal pis gibi görünür de bişi olmaz. ama suyunu çekse de şu yöntemle daha güzel oluyor: çok sıcak tavaya yağı dök hemen yağ kızmadan da mantarları koy. biraz ezmeden büzmeden çevir. etrafı böyle pembemsi olunca su falan çıkmaz aynı şey tavukta da geçerli. edit: pembe olunca her taraf altını kıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 ama suyunu çekince daha lezzetli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 suyu hiç çıkmıo hep içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 işte yağ koymadan atmak lazım yani onu diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 köri soslu mantarlı tavuk cekti canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 allan hindusunun fakirlikten yediği sosu can çekermi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 abi ben ona kanyonda tabagına 17 lira veriyorum. tabakta tabak ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 ayrıca köri soslu herşey güzel oluyor öle deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Başı sapından daha iyidir her zaman. http://i.imgur.com/N8roz.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar