Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amerikadangonder.com


Pluton

Öne çıkan mesajlar

Oha bu siteyi gören, duyan veya alışveriş yapan var mı?

Olayı şu; Kayıt olunca size özel ABD adresi veriyor, ürün o adrese gidiyor. Adamlar o adresten express olarak TR'ye gönderiyor.

İşin güzel tarafı bu şekilde gümrükte yakalanmıyormuş. Bu doğru mu ciddi ciddi ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Amerikadaniste.com'la kimyasal malzemeler, silah, patlayıcı maddeler ve tekrar satılmak üzere ticari nitelikte ürünler ve Gümrük Müsteşarlığı'nın 19.04.2011 tarihinde yayınladığı genelgeyle yapılan kısıtlamalar neticesinde tütün ve tütün ürünleri, alkollü ürünler, gıda ürünleri, cep telefonları, takviye edici gıdalar, sporcu gıdaları, kozmetik ürünleri hızlı kargo taşımacılığı yoluyla gönderilememektedir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

en son kullandığımda 6.5kg ağırlıkta (biri kocaman kutu) 3 farklı ürün barındıran siparişe 50$ civarı bi kargo ödedim ki track nosu olan hızlandırılmış ups/dhl ücreti bundan fazla zaten, bide galiba 5$ falan amazondan borderlinx adresine olan ücret vardı sdf, gayet iyiydi bence. aldığınız şeyin ağırlığını ve paket boyutlarını biliyorsanız o önceden hesaplama şeysi baya doğru sonuçlar veriyor. yarın borderlinxle 1 siparişim daha olcak netekim.

sistemi/siteyi falanda yenilemişler zaten iyi olmuş eskiden ödemediğimiz yakıt ücretini falanda gösteriyordu baya fazla kargo çıkıyordu gereksiz yere.

bide ingiltere adresi eklemişler, illa us olcak diye bi kısıtlama yok, ordan daha ucuza gelir kargo hem.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eskiden misal istanbuldan araci firmalar ve ya deri tekstille ugrasanlar ceplerine 3-5 kurus girsin diye antrepoda yerleri olurdu. Tamam hala daha var ama 2009da su yila kadar ithalat ve ihracatta cok gelistigimiz icin bir cok gumruk sefleri buyuk egitimlere gonderildi ve maaslari da arttirilinca o eskisi gibi ornek - hediye vs gibi durumlar soz konusu degil artik.

Anca azeri arkadasiniz ve ya dubai de yasayan arkadaslar varsa oraya gonderin gelirken getirirler. Kutularindan cikartip.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...