Pluton Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Oha bu siteyi gören, duyan veya alışveriş yapan var mı? Olayı şu; Kayıt olunca size özel ABD adresi veriyor, ürün o adrese gidiyor. Adamlar o adresten express olarak TR'ye gönderiyor. İşin güzel tarafı bu şekilde gümrükte yakalanmıyormuş. Bu doğru mu ciddi ciddi ?
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Ciddi çalışıyorlarsa gönderiyorlarsa falan ben hemen alacam valla
reyou Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 abi bunla ilgini 856 tane fln konu acilmistir https://www.amerikadaniste.com/Default.aspx? bu site bunlarin basi sanirim ama cogu kisi dhl in bis ervisi var onu kullaniyolar sanirim
Norak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 borderlinx bide borderlinx in service pointleri sadce istanbuldaydı eskiden illa ordan gidip almak gerekiyordu bizzat, artık bi sürü yerde var çok iyi.
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 tamam bu kadar aşağılamayın bilmiyoduk abi bir heyecanla aratmadan yazıverdim :D
White Wolf Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 anlamadıysam kusura bakmayın ama bu yeni yasadan sonra bu sitenin bir yararı varmı?
Goering Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 burdan takilma şansı düşük mü oluyor? yine elektronik söylesen takılır (ipod, notebook vs.)
Norak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 gümrük limiti olan 150 euroyu geçince tabi takılır da o limit içerisinde kaldıkça sorun yok, diğer topiklerde vardı 1500 euroya kadar olan şeyler için gümrük bedeli şu kadardır diye zaten.
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Borderlinx'i daha yeni kullandım Kindle almak için ama 100 lira kargo parası aldılar, dikkat etmek lazım kullanmadan önce.
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 biz aynı mantıktaki myus.com aracılığıyla tutarını 100 dolar gösterip elektronik bişey getirttik ama gümrüğe takıldı. çok işe yaramayabiliyor. ya da piyango bize denk geldi o gün bilemiyorum.
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 said: Amerikadaniste.com'la kimyasal malzemeler, silah, patlayıcı maddeler ve tekrar satılmak üzere ticari nitelikte ürünler ve Gümrük Müsteşarlığı'nın 19.04.2011 tarihinde yayınladığı genelgeyle yapılan kısıtlamalar neticesinde tütün ve tütün ürünleri, alkollü ürünler, gıda ürünleri, cep telefonları, takviye edici gıdalar, sporcu gıdaları, kozmetik ürünleri hızlı kargo taşımacılığı yoluyla gönderilememektedir.
Norak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 en son kullandığımda 6.5kg ağırlıkta (biri kocaman kutu) 3 farklı ürün barındıran siparişe 50$ civarı bi kargo ödedim ki track nosu olan hızlandırılmış ups/dhl ücreti bundan fazla zaten, bide galiba 5$ falan amazondan borderlinx adresine olan ücret vardı sdf, gayet iyiydi bence. aldığınız şeyin ağırlığını ve paket boyutlarını biliyorsanız o önceden hesaplama şeysi baya doğru sonuçlar veriyor. yarın borderlinxle 1 siparişim daha olcak netekim. sistemi/siteyi falanda yenilemişler zaten iyi olmuş eskiden ödemediğimiz yakıt ücretini falanda gösteriyordu baya fazla kargo çıkıyordu gereksiz yere. bide ingiltere adresi eklemişler, illa us olcak diye bi kısıtlama yok, ordan daha ucuza gelir kargo hem.
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 http://www.ingilteredenal.com/ var bi de, mesajlara falan hemen ve düzgün şekilde cevap veriyorlar. sevdim ama tuzlu gibi geldi bana biraz.
Ghostcrawler Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 gümrük memurları senden benden çakal. üstüne gift yada 150 dolar fiyat yazınca ipad pc tablet falan geçmiyor. adamlar herseyin fiyatını googlelayıp buluyor ve direk vergiyi kösüyor. bu siteler vergi muhafiyeti için değil amerikadan türkiyeye gönderim yapmayan siteler için bir araç sadece.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Eskiden misal istanbuldan araci firmalar ve ya deri tekstille ugrasanlar ceplerine 3-5 kurus girsin diye antrepoda yerleri olurdu. Tamam hala daha var ama 2009da su yila kadar ithalat ve ihracatta cok gelistigimiz icin bir cok gumruk sefleri buyuk egitimlere gonderildi ve maaslari da arttirilinca o eskisi gibi ornek - hediye vs gibi durumlar soz konusu degil artik. Anca azeri arkadasiniz ve ya dubai de yasayan arkadaslar varsa oraya gonderin gelirken getirirler. Kutularindan cikartip.
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 patiden birisi yapıodu sanki böyle bi iş.. bilen duyan var mı?
Iggy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 amerikadaniste.com varken gereksiz abi bunlar. on numara hizmet veriyor dediğim site. 15'e yakın alışverişim oldu, hepsi sorunsuz geldi. üstüne her seferinde o kadar yardımcı oldularki. reklam falan yapmıyorum yanlış anlamayın, ama kullanın anlıcaksınız.
Öne çıkan mesajlar