karasimsek Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 ahah harbiden kız da biraz çatlak ondandır
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 çocuk birşeyler olabilir kızla aramda diyor. kız oğlum manyak mısın lan diyor hahah
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 haha kız da işin içinde beyler, bence bi oyun bu. sdfsd gerçekse kız biraz çatlak, ama eğlenceli..
elikanliadam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 kız da amma uyum sağlıyor. adam da oyun moyun ayağına asılmaları ihmal etmiyor. büyük başarı :)
Kojak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 bu adam bu kızla milyon dolar kazanır ne 5000 i
karasimsek Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 bunlar çatlak die pek üzerlerine gitmediler kendileri saçmalıyo zaten
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 çocuk tam fail ama ya Kojak said: bu adam bu kızla milyon dolar kazanır ne 5000 i thumbs up
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Abi mekandakiler biliyor mu böyle bir aktivitenin olduğunu?
karasimsek Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 bunun gulakları var timuçin kız çok manyak
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 abi okey taşı çıktı, tavşan kulak desenli, -bu sahte okey taşı biliyosun dimi -ama timuçin bunun kulakları vaarrr.
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 e abi o zaman olayın tüm anlamı kaçtı. sadece kıza şaka yapıyor. hiç bir şekilde utanmazsın ki. karasimsek said: evet hepsi kendi adamlarıymış
karasimsek Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 öncekilerde kötüydü yaa bunların üstüne gelmediler fazla
escape Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 abi ben size bşii diyimmi, bunu şişli taraflarında flan yapsalar yemin ederim kavga cıkar. adam kızı da döver, kızı yanına cağıranları da.. yani pek iyi bişi değil her ortam ve çift için. ayrıca timuçin ne biçim isim ya :D bu program tam tersi olmuş galiba adam şakalıyor sanırım yeni açtım.
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 timucin hızını alamadı devam ediyor fdgfd
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 5 dk bakma fırsatım oldu.oldukca basarılı güldüm baya
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 ya şimdi az çok anladığım kadarıyla, şakayı yapan aslında şakaya uğrattığını şirkete getiriyor. Çünkü gerçekten çok hakimler ve nasıl desem, hani beni çevirseler o kadar başarılı şakalayamam. Şaka yaptıkları tipler ise tamamen doğal, hani tepkileri falan ciddi anlamda gerçekçi ki oyunculuk olduğunu hiç sanmıyorum. Büyük ihtimal bu tip birşeydir. yani mesela bir önceki şaka olayı, kızı da şakalasın diye seçebilirlerdi ama o kız mesela kesinlikle kabul etmezdi, yapamazdı kabul etse de ama erkek harika bir iş çıkardı.
Öne çıkan mesajlar