karasimsek Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 bu çift ne uyumsuz yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 ben kız mı şakalıyo adam mı anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 ahah harbiden kız da biraz çatlak ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 çocuk birşeyler olabilir kızla aramda diyor. kız oğlum manyak mısın lan diyor hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 haha kız da işin içinde beyler, bence bi oyun bu. sdfsd gerçekse kız biraz çatlak, ama eğlenceli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 timüçin allah belanı vermesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 kız da tekin değil pek ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 kız da amma uyum sağlıyor. adam da oyun moyun ayağına asılmaları ihmal etmiyor. büyük başarı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 bu adam bu kızla milyon dolar kazanır ne 5000 i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 bunlar çatlak die pek üzerlerine gitmediler kendileri saçmalıyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 of kaçırmışım ya, kimse demedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 çocuk tam fail ama ya Kojak said: bu adam bu kızla milyon dolar kazanır ne 5000 i thumbs up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Abi mekandakiler biliyor mu böyle bir aktivitenin olduğunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 evet hepsi kendi adamlarıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 bunun gulakları var timuçin kız çok manyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 abi okey taşı çıktı, tavşan kulak desenli, -bu sahte okey taşı biliyosun dimi -ama timuçin bunun kulakları vaarrr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 e abi o zaman olayın tüm anlamı kaçtı. sadece kıza şaka yapıyor. hiç bir şekilde utanmazsın ki. karasimsek said: evet hepsi kendi adamlarıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 öncekilerde kötüydü yaa bunların üstüne gelmediler fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 abi ben size bşii diyimmi, bunu şişli taraflarında flan yapsalar yemin ederim kavga cıkar. adam kızı da döver, kızı yanına cağıranları da.. yani pek iyi bişi değil her ortam ve çift için. ayrıca timuçin ne biçim isim ya :D bu program tam tersi olmuş galiba adam şakalıyor sanırım yeni açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 timucin hızını alamadı devam ediyor fdgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 5 dk bakma fırsatım oldu.oldukca basarılı güldüm baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 bu çift ne ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 abi kız adamı dövüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 ya şimdi az çok anladığım kadarıyla, şakayı yapan aslında şakaya uğrattığını şirkete getiriyor. Çünkü gerçekten çok hakimler ve nasıl desem, hani beni çevirseler o kadar başarılı şakalayamam. Şaka yaptıkları tipler ise tamamen doğal, hani tepkileri falan ciddi anlamda gerçekçi ki oyunculuk olduğunu hiç sanmıyorum. Büyük ihtimal bu tip birşeydir. yani mesela bir önceki şaka olayı, kızı da şakalasın diye seçebilirlerdi ama o kız mesela kesinlikle kabul etmezdi, yapamazdı kabul etse de ama erkek harika bir iş çıkardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 ahahah mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar