Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

recep ve çılgın korumaları

Laorx

Öne çıkan mesajlar

10.000 koruma ordusu varmış bu adamın. nereye giderse orada tüm sokaklarda nöbet tutmaya başlıyorlarmış.

bu adamı seviyorlar.
neden seviyorlar, bunun için.

"BAK BİZİM SULTANIMIZ VAR LAN, ADAM NE KADAR GÜÇLÜ" egosunu yaşayabilmek için seviyorlar.

Ahmet Necdet Sezer'i sevmezlerdi, niye, bunun için.
Adam kendi başına gidip marketten alışveriş edip geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ben tayyibin elini sıktım sonra da feyk attım. kermesimsi bişey vardı. oraya geldi 4 kız bi de ben varım (sevgili zorunda orda bulunuyorum). şal aldı bu kızlara vermek için. sonra teker teker verdi kızlara şalları sıra bana geldi ben de elimi uzattım. saçlar da uzun o zaman. şöyle bi affaladı tıh tıh diye güldü hadi len dedi. eyvallah sayın başbakanım dedim sklfj
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

arabaların seksi fotograflarını göremedik

kız salakmışta onu göz altına almak nedir ya

3 yaşındakiler bile arabaya bak kocafman demiyordur

Arabaya bak kocaman dememiştir zaten. Büyük bir ihtimalle ufaktan bir küfür/sert bir söz söylemiştir. Çok sevgili aptal basınımız o şekilde yansıtıyor. Evet, einstein mode on yaptım.
Örnek vermek gerekirse, yakın zamanda "normal" kız arkadaşım kaçırıldı, gazetelerde ve tüm haber sitelerinde "eski erkek arkadaş" göz altında diye adım çıktı. Halbuki sadece arkadaşımdı.
Sosyal ağlarda paylaş

DynamicK said:

yurdum insani yolda yururken biri bakarsa cekip vuruyor ya da bicagi takiyorsa padisah konumundaki basbakanimizin vezirleri de havadan nem kapar yani.

doğru, ülke hakettiği gibi yönetiliyor.

bu tür şeylere itiraz eden kesim çevresine bakmalı. doğru olup olmadığı konusu da açıkça belli zaten.

edit : geçmiş olsun vendy. düzeltmek lazım sistemi. işinizi iyi yapın paticikler.
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

CUMSEZER GIBI CATLAK CAMLI KARTALA BINIP KIRMIZI ISIKTAMI DURUCAKTI

(:P) (:P) (:P) (:P) (:P) (:P) (:P) (:P) (:P) (:P) (:P) (:P) (:P) (:P) (:P) (:P) (:P)

ahahahaha hakkaten doğru diyosun, bizim millete mütevazi davrandın mı üstüne çıkarlar adamın. sert, tuttuğunu koparan lider lazım, şimdiki efendimiz gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...