zaidral Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Laorx said: camlar açıkmış, korumanın biri duymuştur. trafik yavaşken arabadan inip koşar adım takip ediyolar bazen, belki o sıra duymuştur. bunlar gecerken ne trafigi yahu, adamlara trafik yok ki. imkani yok duymasina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 10.000 koruma ordusu varmış bu adamın. nereye giderse orada tüm sokaklarda nöbet tutmaya başlıyorlarmış. bu adamı seviyorlar. neden seviyorlar, bunun için. "BAK BİZİM SULTANIMIZ VAR LAN, ADAM NE KADAR GÜÇLÜ" egosunu yaşayabilmek için seviyorlar. Ahmet Necdet Sezer'i sevmezlerdi, niye, bunun için. Adam kendi başına gidip marketten alışveriş edip geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Ben de lisedeyken bir kere el sallamıştım acaba Tayyip geri el sallar mı diye, direkten dönmüşüz anasını satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 zaidral said: Laorx said: camlar açıkmış, korumanın biri duymuştur. trafik yavaşken arabadan inip koşar adım takip ediyolar bazen, belki o sıra duymuştur. bunlar gecerken ne trafigi yahu, adamlara trafik yok ki. imkani yok duymasina. bir de sokak aralarından falan dahi 70-80km/sa gibi geçtikleri için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 ben tayyibin elini sıktım sonra da feyk attım. kermesimsi bişey vardı. oraya geldi 4 kız bi de ben varım (sevgili zorunda orda bulunuyorum). şal aldı bu kızlara vermek için. sonra teker teker verdi kızlara şalları sıra bana geldi ben de elimi uzattım. saçlar da uzun o zaman. şöyle bi affaladı tıh tıh diye güldü hadi len dedi. eyvallah sayın başbakanım dedim sklfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 ama yandaş değilim bilinsin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
birsorumolacak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 @fede peygamber efendimizin de uzun sacı ve kupesi varmış,bunu bilmiyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 CUMSEZER GIBI CATLAK CAMLI KARTALA BINIP KIRMIZI ISIKTAMI DURUCAKTI (:P) (:P) (:P) (:P) (:P) (:P) (:P) (:P) (:P) (:P) (:P) (:P) (:P) (:P) (:P) (:P) (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 sonra uyandın mı fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 gerçek olm bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 http://chzsomuchpun.files.wordpress.com/2010/08/b69b46ec-3fa9-40df-bf67-fae1f2851bb8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Red said: arabaların seksi fotograflarını göremedik kız salakmışta onu göz altına almak nedir ya 3 yaşındakiler bile arabaya bak kocafman demiyordur Arabaya bak kocaman dememiştir zaten. Büyük bir ihtimalle ufaktan bir küfür/sert bir söz söylemiştir. Çok sevgili aptal basınımız o şekilde yansıtıyor. Evet, einstein mode on yaptım. Örnek vermek gerekirse, yakın zamanda "normal" kız arkadaşım kaçırıldı, gazetelerde ve tüm haber sitelerinde "eski erkek arkadaş" göz altında diye adım çıktı. Halbuki sadece arkadaşımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 tey allam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Viktor said: CUMSEZER GIBI CATLAK CAMLI KARTALA BINIP KIRMIZI ISIKTAMI DURUCAKTI (:P) (:P) (:P) (:P) (:P) (:P) (:P) (:P) (:P) (:P) (:P) (:P) (:P) (:P) (:P) (:P) (:P) 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Vendy said: Örnek vermek gerekirse, yakın zamanda "normal" kız arkadaşım kaçırıldı, gazetelerde ve tüm haber sitelerinde "eski erkek arkadaş" göz altında diye adım çıktı. Halbuki sadece arkadaşımdı. vay aramızda ünlü biri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Vendy said: Örnek vermek gerekirse, yakın zamanda "normal" kız arkadaşım kaçırıldı, gazetelerde ve tüm haber sitelerinde "eski erkek arkadaş" göz altında diye adım çıktı. Halbuki sadece arkadaşımdı. ustune oyunlar oynanmis. kiz arkadasin nasil iyi mi simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 iyiydi en son, bulundu falan kaçıranlar yakalandı, görüşmüyorum artık başıma gelenlerden sonra. Asıl anlatmak istediğim, aptal basınımızın kendi kafasına göre haberler yapması. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 DynamicK said: yurdum insani yolda yururken biri bakarsa cekip vuruyor ya da bicagi takiyorsa padisah konumundaki basbakanimizin vezirleri de havadan nem kapar yani. doğru, ülke hakettiği gibi yönetiliyor. bu tür şeylere itiraz eden kesim çevresine bakmalı. doğru olup olmadığı konusu da açıkça belli zaten. edit : geçmiş olsun vendy. düzeltmek lazım sistemi. işinizi iyi yapın paticikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 birsorumolacak said: @fede peygamber efendimizin de uzun sacı ve kupesi varmış,bunu bilmiyor mu ne bilsin münafık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Sparkcaster said: http://chzsomuchpun.files.wordpress.com/2010/08/b69b46ec-3fa9-40df-bf67-fae1f2851bb8.jpg ohaah ben bunu ilk defa görüyorum, süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 ahahah nasil bi gerizekaliymis o kizda ya haketmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Norak said: SUV kullansalardı kimbilir ne diyecekti kız suv'siz olur mu ya adamın altındaki araç yarım milyon dolar, 2 suv koymaz http://video.mynet.com/habervideo/Basbakan-Erdogan-a-yeni-makam-araci/1165704/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Viktor said: CUMSEZER GIBI CATLAK CAMLI KARTALA BINIP KIRMIZI ISIKTAMI DURUCAKTI (:P) (:P) (:P) (:P) (:P) (:P) (:P) (:P) (:P) (:P) (:P) (:P) (:P) (:P) (:P) (:P) (:P) ahahahaha hakkaten doğru diyosun, bizim millete mütevazi davrandın mı üstüne çıkarlar adamın. sert, tuttuğunu koparan lider lazım, şimdiki efendimiz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 küheylan said: Sparkcaster said: http://chzsomuchpun.files.wordpress.com/2010/08/b69b46ec-3fa9-40df-bf67-fae1f2851bb8.jpg ohaah ben bunu ilk defa görüyorum, süpermiş. ahahahahhhahhahahhhahahahaha serin sütyen, yıldızlı falan bi de iyi oldu arşive atayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar